V-a contactat un redactor?

V-a contactat un redactor? | Autor: lorellay

Link direct la acest mesaj

Sal...
Am o nelamurire...e cineva pe aici contactata de un redactor de la o revista (nu dau nume sa nu fie publicitate)sa publice povesti de pe acest site?

Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

si crezi ca daca ar fi ti-ar raspunde?
ma-ndoiesc....

BRENDA

Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Crezi ca le-ar fi greu daor sa spuna..."da, m-a contactat, ai grija" sau "nu"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

daca nu explici sensul intrebarii tale, fii sigura ca n-o sa-ti raspunda nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Mai...pe mine m-a contactat un redactor de la o revista....si nu stiu daca sa am incredere in ea sau nu...as vrea sa stiu daca a mai contactat si alte persoane de pe acest site sau nu...ea spune ca a mai contactat si alte persoane de pe desprecopii.com.Asta as vrea, sa stiu care sunt acelea dintre voi pe care le-a contactat.
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu de pe DC, de pe alt forum (adica acolo imi scrisesem eu "povestea") m-a contactat una de la Libertatea pt femei. Desi initial am fost de acord, m-a sictirit cu o chestie si i-am zis sa nu cumva sa imi publice nimic (vroia sa preia ce era pe forum). Sper ca nu a facut-o ca oricum nu citesc revista aia.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Si pe mine m-a contactat in iarna dar nu i-am dat nici un raspuns.Era tot de la Libertatea pt. femei.A mai contactat pe cineva si cand i-a cerut sa incheie un contract in care sa se stipuleze cateva clauze au dat inapoi spunand ca revista nu incheie contracte pt. articolele lor.Tu dai interviul si ei iti rastalmacesc vorbele cum le place.

-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

DA! Pe mine. Am refuzat.

edit: azi apare revista pt a carei tema saptamanala cauta articole pe forum.

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

si pe mine m-a contactat pe mess de la libertatea pentru femei mi-a zis ca are numele si id-ul meu de mess de aici de pe forum m-a rugat sa-i raspund la o intrebare vroia sa scrie un anume articol si vroia si poza mea sa o publice...fiind la birou nu aveam timp de discutii si pe urma am uitat acum vad ca nu a mai zis nimic...oricum nu as fi fost de acord

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Pe mine m-a contactat, am cautat pe forum si am aflat ca avuse citeva discutii cu unele persoane dar pina la urma am fost de acord sa-mi publice poveste cu tot cu poza aproximativ cu 2 luni in urma.
A fost foarte politicoasa si draguta, i-am trimis un text si citeva poze a lucrat putin textul inainte de publicare (l-am primit cu citeva zile inainte pe mail si mi-am dat acordul pt. forma finala).
Nu cauta povesti extraordinare, nimic iesit din comun. Am primit cadou in urma publicarii un halat de baie f. frumos si multe felicitari de la cunoscuti . Socara-mea si acum e in extaz si pastreaza bine revista.
Deci vorbind din experienta mea va pot spune ca nu am avut nici un fel de probleme sau neplaceri in urma articolului. Pentru nincrezatori daca vreti caut acasa sa vad exact ce nr. de revista este dar nu am un scaner sa va scanez pagina respectiva.

Liliana si Dani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

A da si am mai cautat pe net despre persoana respectiva si i-am gasit niste articole f.bine scrise si serioase ceva legat de politica pe la Cotidianul. Ulterior chiar am intrebat-o si mi-a confirmat ca sint ale ei. Am inteles ca au fost persoane deranjate de modul de abordare, din punctul meu de vedere d-na respectiva i-si face treaba fara sa faca nimanui probleme cine vrea spune da cine nu ...asta e. Nu forteaza pe nimeni si cum sa va spun dar acum am acasa un halat de baie mare alb si frumos pe care nu am dat nici un ban.
Oricum pentru siguranta i-i cereti sa va trimita textul final inainte de a-l baga in revista.

Liliana si Dani

poze

Mergi la inceput