V-a contactat un redactor?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fantastica faza cu Fabya (link-ul pus de Mirela a aparut pe pagina 1 aici la subiect). Nu m-ar mira ca si povestea mea sa fi si fost deja publicata.

Inca o data precizez: pe mine m-a contactat persoana aceasta pe YM in legatura cu povesti publicate pe alt site, nu pe DC, dar fiind aceeasi persoana, de la aceeasi revista....e clar modul ei de operare. Ce misto mod de a castiga bani.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

eu am fost contactata in urma cu mai multe luni de un redactor de la "libertatea pt. femei", nu ii retin numele, posibil sa fie aceeasi mirela barba; in mod sigur era membra a DC-ului pt. ca mi-a scris pe adresa de e-mail pe care am lasat-o pe acest site si mi-a spus ca i-a atras atentia ce am scris la un subiect in care ne laudam sotii :). vroia si poze, insa ideea sa-mi apara poza in vreun ziar ma face sa , ca sa nu mai zic ca tocmai fusese scandalul cu Fabya, careia ii aparuse poza in aceeasi fituica. asa ca am raspuns ca nu sunt interesata.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Si pe mine m-a contactat pe messenger femeia la care se refera Fabya (mirelabarba). Mi-a spus ca are numele de pe DC, a intrebat daca vreau sa apar in revista, sa raspund la niste intrebari, voia nume, poza...
Urma sa fie vorba in reportaj despre integrarea in UE...sau p'acolo.

Imi pare rau, nu am pastrat mesajele ...nu am adaugat-o in lista mea...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

E trist ca oricine detine un pix si o legitimatie de presa se numeste jurnalist!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

E trist ca oricine detine un pix si o legitimatie de presa se numeste jurnalist!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Ei...pix....de unde pix? Copy/Paste mai nou

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Si eu am fost contactata, nu am vrut sa dau poza si nici sa vb si concluzia a fost ceva de genul..........treaba ta ......sunt altii care abia asteapta , este vorba tot de Mirela Barba.

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Pai sa spun ca sunt si eu arsa???
Am scris candva la subiectul cu pierderea unui copil si m-a contactat aceasta dna, care chiar dumneaei, cred, a deschis subiectul, daca vreau sa apara articolul in revista Libertatea. Ok, no problem. Dar ce m-a deranjat cel mai tare este ca a publicat poza familiei mele (fara sa-i dau acest drept) si numele nostru. Putea simplu sa spuna anonim. Dar ca sa para a fi adevarata povestea a facut "dovada" cu poza si numele nostru.Asta nu mi-a placut deloc. In fine, nu am stat sa dau telefoane, sa o iau un pic la rost. Timpul nu-mi permite.
Numai bine

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Oh deci aici se vorbeste despre editia tiparita a DC
very nice:))) Cat ati primit fetele pt articole?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Macar sa fi primit revista sa vad si eu articolul. Dar nimic.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mie nu mi-a zis nimic cand i-am zis ca nu raspund.

(daca zicea de un ban...alta era treaba.....Negociam la poza, la nume...raspunsurile la bucata!...:))))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput