Mamici de noiembrie - decembrie 2006(43)
Raspunsuri - Pagina 24
ingeras26a spune:
jojo_miha, offff, ce hamsterica ai! nu mai fi suparici! 
Kokorina 
Iasmi si ce daca o sa fie mare? Gandeste-te ca pt bebe e foarte bine, cu cat este mai mare, cu atat mai bine (dupa ce trece de episodul nasterii, evident!).
offf, atudor, mai las-o incolo de socrosenie!
1. Bebele trebuie infasat si strans bine, fara Pampersi, ce sunt aia...ca aia stramba picioarele si in plus de asta...se rostogoleste si tre' sa stai tot timpul cu ochii pe el. - fals!!! pampers-ii sunt ff buni si nu stramba nik!
2. Bebele trebuie imbaiat in fiecare seara chiar de la inceput (asta stiam si eu); dar nu stiam ca trebuie scufundat total in apa pana nu-i cade buricutul - pericol de infectare. - trebuie imbaiat zilnic, dar nu trebuie udat pe buricutz pana nu cade!
3. Hainele micutului NU SE CALCA!!! Auziti si voi fetelor.....- Ba se calca, pana la 6 luni! ca sa iasa microbii!
4. Dupa care a inceput sa-mi povesteasca filme horror despre cum au nascut ea si fi-sa de-mi venea sa-mi iau lumea in cap... Doamne Fereste!!! da' nu poti sa-i spui sa te scuteasca de comentarii si povesti din astea, ca tu o sa ai o nastere minunata!
TEMA ZILEI:
Eu nu vreau sa las pe nimeni sa ma influenteze...o mai apucase si pe soacra'mea sa-mi spuna ca ce, sora mea face botez in sambata mortzilor
si ca mie nu-micreste tensiunea si nu patesc nimic daca ma duc acasa si muncesc, ca asa trebuie sa fac, curatzenie in fiecare seara si...de'astea! Cu mama nu am probleme si Slava Domnului, ea o sa ramana cu bb dupa ce incep serv :) Sa ma ierte Dzeu, nu am nik nici cu soacra, dar sa nu mai faca comentarii din astea cand eu m-am chinuit o gramada sa raman insarcinata si toata sarcina am fost stresata...
Ruxandra, subscriu, cu mama daca am ceva, ii spun in fatza, dar am cam inceput sa-i spun si soacrei ![]()
Pupicei, Ingeras
28+
Maya
asiza spune:
Tema zilei: soacra oricum nu se baga, din oficiu, iar pe mama o potolesc eu...
Alex, nu ma admira asa de tare, ca si io am 20 de kg in plus cu toata gimnastica...da, fac regulat oricum gimnastica, cand la sala, cand acasa...de altfel, mi-ar fi si foarte greu sa nu fac miscare deloc, avand in vedere ca fac sport de cand ma stiu! 
Sunt curioasa daca mesajul asta se posteaza unde trebuie sau ba...nici nu stiu daca-mi cititi vreuna mesajele mele, care, repet, apar total aiurea, intercalate si cu o ora intarziere...am semnalat si azi problema administratorilor site-ului...sa vedem ce-or face si cu ce ne vor mai surprinde...
Pupici la burtici!!!!
Oana
28+ cu
Denis Cristian
asiza spune:
Bineinteles ca postare e aiurea din nou...
...ei inaugureaza un nou site/forum si nu-s in stare sa-l administreze nici p-asta ca lumea...
Oana
28+ cu
Denis Cristian
Lavinia_P spune:
Buna dimineata,
Am hotarat ca petrec cam mult timp la calculator si am mai rarit-o.Dar v-am citit,sa stiti.
Chris80, tocmai ce am primit revista ABC sarcina de la Bamboletta (multumesc din nou, bambo) si citez ce zice de ibuprofen (adica Nurofen):
"Este un tip de analgezic care trebuie evitat in ultimul trimestru de sarcina,pt ca,se crede,poate intarzia nasterea si are posibile efecte adverse asupra dezvoltarii bebelusului.Alternativa este paracetamolul".
Bamboletta,eu nu am vazut asa patut prin IAsi, de unde l-ai luat?Si paturica e super.
Referitor la tema zilei,cred ca m-am mai plans de vreo 2 ori ca stau cu socrii care au deja inca un nepotel si stiu ca ma vor bate la cap cu ce e bine si ce-i rau .
Sper ca sotul meu sa ma sustina si sa ii convinga sa nu ma streseze prea mult.Desi sunt ferm convinsa ca voi avea si cu el divergente.
..mai tarziu..cand incepem cu educatia.
Ata ete.
V-am 
Lavinia 32 
atudor spune:
Of, fetelor, ma bucur ca-mi impartasiti opinia, e clar ca avem nevoie de ajutor, si nu o sa-l refuzam, dar intre limite, mai nene...ca iar ma apuca dracii; sper sa nu am divergente cu al meu pe aceasta tema ca e si mai tragic; momentan nu se exprima.
Ana
35w4d cu 
Raluca_u spune:
Fetelor e adevarat ca Adinuta mea e marisoara si sper totusi sa nu creasca prea mare.
dar si eu si tati am fost destul de mari. Ionut s-a nascut la 7 luni si avea 2.800 iar eu la termen cu 3.850. asa ca are cu cine semana. important e sa fie sanatoasa
va pup
Raluca
33 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
adinazot spune:
Sa raspund si eu la tema zilei.Soacra mea e o exceptie,E o dulce,ma ajuta ffff mult,de fapt nu stiu ce m-as fii facut fara ea.Vine in fiecare zi la mine si ma hraneste,tot ea imi da injectiile,si vreau sa zic ca nu ma doare deloc,e o scumpa..si apropo,o tutuiesc.Sotul meu e f mult timp plecat,si ea mai vine din cand in cand si mai si doarme la mine,cand ma simt mai rau,sau am presimtiri rele...
Fetelor,azi noapte,a fost de groaza pt mine,ALEX,ziceai ca si tu ai avut o nopte urata,eu m-am trezit de nenumarate ori la pipi,si m-a durut burtica jos destul de rau,am luat inca un no spa,pe la ora 2,si m-am mai linistit,am avut si contractii...sa fie tacamul complet.Acum ma simt bine,ca si cand nu s-a intamplat nimic.
Fetelor,voi semnalati dureri gen apasare in josul burticii?Pe mine ma scot din sarite,cand stau in picioare simt ca-mi pica vezica pe jos.Of,of,si mi se pare ca am sarcina destul de jos,ca nu ma plang de arusir sau dureri de ficat,dar in schimb ma plang de dureri in partea de jos.
pupicei pe burtici
Adina 33+
Alessia
poze
Adina diverse
doradora spune:
pai sa va raspund si eu la tema zilei : CEI DIN EXTERIOR ISI POT DA CU PAREREA, DAR ATAT, NU SA MA FORTEZE SI NU SA MA TOACE LA CAP, ce eu am facut pt mine copilul, nu pt altii. nu spun sa fim opace la tot ce zic ceilalti, pot fi si lucruri bune, dar sa existe un filtru al parintilor, sa nu se lase calcati in picioare de experientele unora de acum 20-30 de ani.
trebuie sa recunosc ca intre toate defectele soacra-mea are si parti bune:
- mi-a zis de la inceput sa nu infasor copilul, ca ea nu l-a infasat pe alex
- imi povestea cat de dusa cu pluta era si cum calca absolut totul, pana a certat-o pediatrul, ca de unde sa isi formeze copilul anticorpi, si a lasat-o mai moale
-era in parc cu alex mic si ii stergea cu spirt leaganul in care se dadea, pana in ziua in care el s-a aplecat si a inceput sa molfaie un chistoc de tigara de pe jos, ceea ce a calmat-o complet
in plus, mereu se intampla ceva cu mamele prea grijulii. avem o prietena pe care o tinea mama ei la fel, sa dezinfecteze excesiv totul, pana cand a gasit-o mancand din galeata cu mancarea porcilor si s-a linistit si ea.
asa ca referitor la calcat, eu voi calca doar lucrusoarele de afara care altfel arata ca de capatat, iar sfaturile le voi asculta, dar voi face tot cum consider eu sau cum imi zice doctorul
chris
30+
alexandra
adinazot spune:
Iar mi s-a postat mesajul aiurea,nici nu mai imi vine sa scriu,ca ma enerveaza.Parca scriu degeaba,cred ca nu mai citeste nimeni...![]()
Adina 33+
Alessia
poze
Adina diverse
doradora spune:
despre cezariana am auzit ca de cum faci ochi, sau oricum f repede dupa operatie, un doctor bun te pune sa te dai jos din pat si sa faci pasi. nu ma intrebati de ce, stiu ca e un chin, dar ca e mai bine asa. in plus, pana acum nu am auzit pe nimeni dintre cunoscute care sa fi avut parte de o operatie cu probleme, toata lumea a fost vioaie si bine merci. doar de aplecat cica e putin mai greu, si de aia am si luat suportul de cadita, ca e mai inalt.
plus ca acum se stau tot 3 zile in spital, ca si la nasterea normala, in cazul in care totul decurge ok.
chris
30+
alexandra