Mamici de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna fetelor,noi ne-am trezit f.umflate atat mainile cat si picioarele.Cici (hamsterul meu)tot bolnavior e il ducem si azi la injectie.Cat despre subiectul zilei-soacra mea nu vine la mine decat invitata asa ca nu se va baga in educatia Amaliei,nu cred ca-i convine ei ca isi dorea o nepotica ,ea avand doi baieti, dar n-am ce-i face.

n

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Cat despre cezariana eu cred ca depinde de organismul fiecarei femei.Am doua colege care au nascut cu cezariana de curand una dupa trei zile era acasa ,a fost apoi de si-a scos atele,iar alta a nascut acum doua saptamani si nici acum nu a scapat de ameteli si vomita non stop.Nu prea are nici lapte ii da celui mic si biberon.

n

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Cezariana...s-ar putea sa ma pasca si pe mine experienta in cazul in care bebe nu s-a intors in pozitia de racheta; abia astept ecografia de pe 9 oct sa vedem cum si in ce fel stam; nu stiu ce sa spun; am o verisoara care a nascut prin cezariana in urma unor complicatii (primul copil il nascuse natural) si imi spunea sa nu nasc prin cezariana decat daca este absoluta nevoie; ea s-a recuperat destul de greu, a stat mai mult la reanimare, etc. O prietena care tot prin cezariana a nascut (bebe de 4100) a spus ca ea s-a recuperat extrem de repede si chiar era fericita ca medicul ei a ales cezariana. Asa ca...depinde de la femeie la femeie cum se recupereaza.
Pupiciosi

Ana 35w4d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Oana te citim, stai pe pace.

Ralu - nu e neaparat nevoie sa fie la fel de mare ... las-o in pace ... sanatoasa sa fie Adinutza voastra ... in rest ... numai bine.

Dolores HARIBO-sunt acei ursuleti dulci de mai multe culori - bomboane gumate moi. Eu le prefer pe cele nemtesti - ca scrie pe ele OHNE FETT - adica nu au grasimi.

Miro35+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

va multumim(eu si harbujeii)pt felicitari...
TEMA ZILEI: sa incep prin a spune......ce misto le zicem la soacre socrosenii....poate ca nu-s toate dar 90% sant niste SOCROSENII.....(inchipuiti-va cum pronuntati acest cuvant cu ochii mijiti si putin scrasnind din dinti)......ati incercat.....hai faceti asta impreuna.....ei,nu am dreptate?....cum iese cuvantul din gura cu "accesoriile" date....parca si aveti imaginea clara a ei.....cum, a cui?...a soacrei...
in fine....ideea este ca nu are nimeni instinctul de mama mai dezvoltat dupa nastere decat voi.e fain sa dai sfaturi dar: in primul rand nu mai traim vremurile de demult cu infasatul copilului ca-i raman picioarele cracanate(nu am ce sa fac,o sa ma leg iar de socrosenii.....dar asta era pe vremea ei).........de obicei soacra are mai multe tendinte de a se baga in sufletul nostru,decat mama noastra....nu stiu de ce dar mamele de fete sant altele decat mamele de baieti.....iar eu si asa am vazut destul de multe greseli facute de cumnata mea(mestecatul mancarii bbului)incurajate de socrosenia mea......pai eu deja le-am spus ca:dupa nastere nu vreau sa vad picior de nimeni in casa mea,am 2 copii mici,am multe de facut si cand am 5 min libere atunci vreau sa ma bucur de acele 5 min.cel putin in prima perioada nu vreau sa ma viziteze nimeni si nici cu sfaturi ce si cum.daca ,.......chiar o sa fie nevoie de curatenie si mancare atunci sa astepte pana o sun eu.oricum sotul meu va avea o luna concediu si ma va ajuta mult.am nevoie de sfaturi....dar bune,nu inutile si nu vechi....punct.

in alta ordine de idei:azi am fost la cursuri.dar daca va zic una ce am auzit si ce am invatat.....cica bebele nu trebuie imbaiat in fiecare zi,de 2 ori pe saptamana e suficient.....la buricut nu se foloseste alcool,se daparteaza cu doua degete....cu un betisor de vata se sterge cu ulei apoi se pudreaza....asta este tot.voi ce stiti,ce-ati invatat,ce-ati auzit?cu sacul de dormit alta.eu am cumparat deja sacii de dormit si chiar discutam cu voi de marimea sacilor....ce marime sa aiba?ai mei au 90 cm,spre exemplu.studiile spun ca paturica sau orice de invelit nu e buna,ca in timpul somnului bb si-o poaate trage pe fata si....si....si.....deci,sacul e recomandat.azi aflu ca nici sacii prea lungi nu sant optimali,ca poate bebele aluneca in el si nu mai are aer.....m-a cam pus pe ganduri....asa ca eu ma risc si ma duc sa le mai cumpar o pereche de saci mai micuti si numai pana la brau.....sa stau eu linistita.si cica fain pt bebe este atunci cand in saculet isi simte singur pielea de pe picioare(a nu se imbraca cu pantalonasi).bebele adora sa-si simta pielea si mai ales atunci cand isi freaca piciorusesle unul de celalalt...asta am auzit(la cursuri)si asta va spun si eu....

m-ati bagat in toate alea cu spalatul lucrurilor la bebei.eu am primit foooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooarte multe ,cele pt harbujel sant de la cineva curat dar pt harbujica le am de la binecunoscuta mea cumnata......care nu prea e curata.eu le-am spalat o data dar nu la temperatura ridicata si cu detergent obisnuit(PERSIL)cu care imi spal si eu hainele.vreau sa le mai spal o data dar va rog sa-m i spuneti ce fel de detergent si ce fel de balsam(in cazul in care e nesar balsamul) sa le spal.va rog!pt mine este foarte important.va pup

30 + cu si

Mergi la inceput

ok boss s-a marcat.citit mailul comun.

30 + cu si

Mergi la inceput

BAMBOLETA..........m-ai dat,pe bune,pe spate cu patutul bebelinei.vis,poveste,basm,cum sa-l mai laud?cuvintele sant de prisos.e super meserias!

azi ma invrednicesc si va trimit pozici din camera harbujilor....ca-i gata 90%....dar mai pe deseara...ok?

30 + cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Kokolina, excelent...am ras cu lacrimi
Despre buricut nu stiu inca nimic dar ma documentez; promit; chiar vreau sa-mi cumpar "Mama si copilul" a lui Capraru.
Cat despre detergent, eu am folosit Persil Sensitive; balsam nu am pus

Ana 35w4d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Miro si fetele care ati gasit stelutze si luna etc fosforescente, spuneti-mi si mie unde ati gasit, plzzz!

Pupicei, Ingeras 28+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Am adaugat 10 poze cu camera copilului.Hainutze, papucei, decorare.. Patutzul si caruciorul ajung cam peste 3 saptamani.
Sa-mi spune-ti daca va place.
Dbunny32+

Mergi la inceput