Mamici de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Buna dimineata gravidutze

Inca nu am citit ce ati scris, sper ca pana diseara sa va ajung din urma, ati fost harnice tare, aproape 2 capitole..

Vin si eu la raport. Am avut concediu una frumoasa saptamana, nu am fost plecati nicaieri, dar nici sa ma asez in fata calculatorului nu am avut chef. Am bantuit prin oras ca doi zabauci,ba pardon, ca trei zabauci.. am belit ochii la chestii de bebei..am spart si gheata..cumparat prosop cu gluga si paturica.

Azi avem programare la gineco...va pove cand ma intorc. Vineri e prima ora de curs cu moasa..sunt super curioasa..si de joi pana duminica raman singura..io cu bebe si cu porcu'..tovarasu tre sa plece...

Ma duc sa ma fac ca muncesc inca o ora juma, pe urma plec la dottore..

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Iar am uitat sa schimb semnatura...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Buna dimineata gravidute!

Carliema - eu aleg nasterea naturala deoarece am auzit ca dupa cezariana ar fi bine sa ai pe cineva sa te ajute iar eu nu-l am decat pe sotul meu ca ajutor dar o sa aibe saracutul de alergat de n-o sa mai stie de el. Sa nu credeti ca nu am parinti sau socrii - am dar fiecare cu treaba lui.

Atudor - de 2 zile imi tin si eu bebelul cu mainile sa nu plece din burtica. Nu stiu dar parca are mai multa forta si cand se intoarce a inceput deja sa ma doara si m-apuca si frica. Nu sta locului toata ziulica - eu nu stiu cand doarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Of fetelor, iar mi-a curs sange din nas...

Ana 35w3d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Atudor nu ai intrebat doctorul daca e normal sau nu? O fi din cauza tensiunii care creste o data cu sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Am vazut si eu pozele, atat ale Kokorinei, cat si ale Marcelei...amandoua foarte frumoase mamici!!!!!! Kokorina, exact la ce te-a intrebat Alex m-am gandit si eu cand am vazut pozele cu mulajul: nu te-a strans la burtica cand ti-a fost facut?

Alex, zici ca te-ai distrat la festivalul castanelor? Bravo tie!
Melinda,pe unde esti? Ca n-ai mai dat niciun semn de viata cam de multisor!!!! Sper ca esti bine

Oana 28+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimineata fetelor.....uite ca am sosit si noi...vad ca nu am prea multe de recuperat...a-ti fost cuminti si v-ati odihnit...nu?
Am sosit aseara dar am fost prea obosita sa va scriu....ca de citit...nu au trecut 30 min de cand am intrat in casa ca am fost la calculator...
A fost un weekwnd frumos....numai super obositor...la festival multa lume si eu am fost pazita de Marius mai ceva decat cei participanti la francofonie.....nu cumva care sa ma loveasca in burtica...
Bebe Mark a fost foarte incantat de muzica...de galagie...ca nu se mai oprea din zbenguit....Sambata seara m-am speriat putin ca am avut burtica un pic contractata....dar fara dureri si am luat un NosPa si a trecut.....
Dezamagirea totala a fost ca am uitat aparatul acasa....si au facut prietenii nostrii poze...asa ca pana imi trimit ei...nu am cu ce ma lauda.....
Kokorina....azi mergi la medic????....bafta si te asteptam cu vesti....si nu esti singura care face ca si locomotiva noaptea.....asteptam poze cu mulajul burticii...
Miro....apropo de miscari.....eu chiar parca as fi o minge...nici nu ma mai pot intoarce singura in pat...ma ajuta sotul meu...am probleme cu imbracatul...nu mai imi pot lua pantalonii...daca e sa ma aplec sa vezi ce tactica am.....e super greu....si toata noaptea somnul meu se rezuma la dormit cateva minute pe stanga...dupa care pe spate so apoi pe dreapta...si iar de la capat...asa pana dimineata...
Sa ma vezi seara...pana imi aranjez perna...de fapt oricum o aranjez nu stau bine....sotil meu adoarme numai in ofuri si vaiuri....asa ca nu esti singura.....
Si eu am aceleasi intrebari.....oare o sa duc pana la termen sarcina??????......
Dolores..........am mancat castane prajite dar stii ce a fost curios?????....ca eu eram inainte nebuna dupa ele si acum asa de pofta....sunt bine slava domnului...dupa atatea griji....
Chinico...bafta la medic...
Si eu am intalnire cu moasa pe 10 octombrie..numai atunci vine din concediu....vad ce hotaram impreuna....daca se poate voi naste natural...fara peridurala...ca nu se face la noi...si daca bebele are peste 4 kg....optam pentru cezariana....
V-am pupit si am plecat sa imi fac gris cu lapte....ce pofta m-a apucat....
Am schimbat si noi semnatura......uite ca se apropie timpul....

alexandra 34 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am vazut pozici de Kokorina....ce frumos e orasul....dar si burtica.....dar de mulaj ce sa mai zic....o amintire frumoasa....dar nu te-a strans burtica cand ti l-a facut???

alexandra 34 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Iasmi, pe timpul sarcinii volumul de sange creste f mult, cu aproximativ 50%; astfel se explica sangerarea gingiilor si uneori sange din nas...d'ale sarcinii. Nu ma ingrijorez, e doar f neplacut

Ana 35w3d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Cand aud ca voi puteti sa va plimbati, nu-mi vine sa cred! Eu nu mai pot de mult timp, stau toata ziua in pat, pe-o parte. Daca ies afara, stau numai vreo 10' ca nu mai pot de durere de spate si de greutatea burtii. Ieri m-a cam durut burtica si am avut contractii, asa dintr-o data, si nu am facut nici un efort. Pe voi nu va doare burtica din cand in cand?
Cum stati cu aceste contractii? Adica acelea care tin cateva secunde, si simti cum ti se intareste burtica, dar doar partea de jos. Voi chiar nu le aveti deloc? Am inteles ca se formeaza nu stiu ce "segment", de asta le simt.
Ce bine de voi ca va puteti misca.
Noaptea si eu ma intorc destul de greu, cu perna intre picioare, dar dorm, ma trezesc dimineata, mananc ceva si iarasi dorm.
Eu parca as opta pt.cezariana acum, nu mai vreau sa trec prin ce-am trecut, stiu ce inseamna travaliu si durerile nasterii...Dar si dde cezariana mi-e frica. Oare cu cate saptamani inainte se programeaza cezariana?

Zina si bebe Rares aproape 36 saptamani

Mergi la inceput