Mamici de noiembrie - decembrie 2006(43)
Raspunsuri - Pagina 13
marcelac spune:
si daca nu imi tine nimeni de urat, eu am mai pus niste pozici si fug la nani ca maine am program de birou
pup fetele si burticile
marcela 30+
Cleomoni spune:
Buna seara,
Miro apropo de privirile sotului, prietenului, chiar aseara m-am ridicat cu greu de pe covor din sufragerie si al meu prieten radea si imi spunea "unde e sportiva din tine?, unde sunt muschii?" i-am spus ca mai am muschi si el imi spune unde ca nu ii mai vad?, deci rade mereu de mine de parca m-am umflat singura
...cel mai greu la mine e dupa ce stau cu burtica in sus si vreau sa ma intorc sau sa ma ridic ma doare ingrozitor de tare spatele, si miscarile de pe o parte pe alta sunt lente, offf ce sa mai zic parca as avea 102 ani asa ma simt, mai ales ca eu de fel sunt sportiva dar acum nu fac nimic doar gafai dupa ce urc cateva scari si parca nu imi vine sa cred ca e asa greu..mi-am imaginat altfel gravizenia dar nu e chiar asa simplu, important e sa fie totul bine si bebelina sanatoasa ceea ce va doresc la toate!!!!!
O noapte cu vise placute va doresc si un somn linistit!!!!
Cleo 32+ saptamani
asiza spune:
Buna dimineata, burtici!
Ieri a fost o zi super in Cluj, cu mult soare, iar eu si tati am iesit putin la plimbare prin parc...Bineinteles ca nu m-au tinut mult balamalele si mai mult am stat pe banca decat ne-am plimbat. Dar a fost ok oricum...
Miro, ti-as raspunde la intrebarea cu lustra, dar nu prea pot vizualiza treaba cu dimensiunile...In orice caz, daca ti se pare prea mare pe tavanul tau dragut cu norisori, eu zic sa n-o iei, mai bine mai cauta!
Carliema, eu inca nu m-am hotarat cum nasc...fie natural CU peridurala, fie cezariana...dar inclin din ce in ce mai mult spre varianta cu numarul 2...mai vedem mai incolo...Tot nu ai venit cu adresa de pe Pata!!!!!!!!
Va pup pe toate...
Oana 28+ cu Denis Cristian
dolores spune:
buna dimineatza..
marcelac eu zic sa speli hainutzele
miro parca m-ai descris pe mine in ceea ce priveste starile de zi cu zi..mai putin faza cu sforaitul...inca nu am reclamatii
chiar daca e mare soarele..poti pune mai putine becuri..in felul asta nu va lumina foarte puternic si nu va deranja pe nimeni.
lasa cleo ca dupa ce nasti..va avea tata 2 sportive..vede el de cine rade acum.tot asa alergatura sau te-ai mai asezat la casa ta?
alex cum a fost la festivalul castanelor?ai mancat castane? ca mie mi-e o pofta.......de nu-ti zic..ma duc azi neaparat sa caut ca mor aici langa calculator...astept vesti. sper ca esti cu moralul ridicat
dolores 31+David Cristian
poze
poze dolores
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."
deny75 spune:
Buna dimineata!
Eu sunt inca racita cu tot ceaiul pe care l-am baut dar oricum sunt ceva mai bine.Am fost si la nunta sambata unde m-am si dantuit cu miscari de "balerina"(a se citi balena),dupa care toata ziua de ieri am zacut in pat.Imi e frica sa nu incep sa tusesc pentru ca tusea imi va zgudui burtica.
MIRO , trebuia sa-i faci o poza(lustrei)si astfel ne puteam da cu parerea mai bine.
MARCELA,si eu zic ca lucrusoarele pentru copii trebuiesc spalate mai intai.
Pupici!
DENY34+IRINA
atudor spune:
Buna dimineata, burtici!
Am fost lenesa in weekend si am stat departe de calculator. A fost asa frumos afara, incat numai la soare in curte am stat. Ne-am relaxat si eu si bebe; al meu e din ce in ce mai miscator. Si ai vostri se zbenguie mult? Aseara s-a zbatut vreo ora de am crezut ca "il scap" .
Tema zilei: cel mai greu imi este sa ma aplec si sa ma incalt; cand e vorba de rasucit in pat noaptea...ma trezesc inevitabil, se trezeste de multe ori si bebe si...adio somn.
Si pe mine ma doare sub sani, mai ales sub dreptul...o fi din cauza ficatului? Si, am mai spus parca, am o senzatie de usturime a pielii tot prin acea zona; in rest, arsuri, dureri de spate, pofte ca la balamuc...si am inceput sa mananc destul de des: cam la 2 ore trebuie sa rontai ceva.
Marcelac, hainutele trebuie spalate si calcate (eu le calc pe ambele parti)
Va tzuca mama; ma duc pana la dr de familie sa-mi iau concediul pre-natal. Revin
Ana 35w3d cu
doradora spune:
buna dimineata
ar fi fost o noapte buna daca nu m-as fi trezit de 2 ori sa merg la baie si de fiecare data am constatat mainile cumplit de amortite, asta in conditiile in care ieri a fost ziua de furosemid. nu a mai avut rezultate asa de spectaculoase, poate data viitoare se vor simti si degetele mele mai bine.
am saci de dormit din germania care sunt prevazuti cu snururi pe laterala. cand e bebe mai mic se intoarce in sus partea in plus si vine ca o paturica peste picioruse, prinsa cu fundele respective. pe masura ce creste copilul, li se da drumul tot mai mult. avandu-i pe sacii astia, ma gandesc ca nu ar fi o problema lungimea, ci, din contra, e un avantaj - poti folosi mai mult timp obiectul respectiv.
chris 29+ alexandra
doradora spune:
am intrat in 30 de saptamani! sa ne fie de bine!
una peste alta, e foarte adevarat ce se spune, si anume ca trimestrul 2 e cel mai frumos. in primul mi-a fost rau de nu am stiut de mine, iar acum sunt mai rau decat o baba. alea cel putin sunt doar anchilozate ca si mine, dar nu au probleme de arsuri sau de rasucit in pat de pe o parte pe alta in etape
!
chris 30+ alexandra
ama.lia spune:
buna dimineata burtici!
Si eu ma misc din ce in ce mai greu, chiar daca gimnastica am facut pana saptamana trecuta, cand a parat bazinul si m-am speriat 9ma doare si acum). cel mai greu este insa cand ma pun in pat, sa ma intorc in pat, sunt inconjurata de perne, dar... tot greoi ma misc. Si ma enerveaza ca nu ma recunosc, parca ma straduiesc sa nu par chiar asa greoaie, la 32 saptamani, la 38 cum o fi?
Ce sa va spun, sambata m-am trezit- dormeam pe spate, nu stiu cum am ajuns in pozitia asta, si ma durea tare tare spatele!
Sa aveti o saptamana frumoasa!
Amalia 32+ si
ama.lia spune:
Vroiam si eu sa intreb, daca stie stie cineva:
se poate lua concediu medical daca pot sa-l iau pe cel prenatal?
Sa va explic: ma gandesc sa prelungesc cum pot perioada pana la concediul de maternitate (respectiv 8 mil), prin ce modalitate s-o putea. pana acum am avut cm 30 zile, si as vrea sa vorbesc cu medicul meu sa cu cel de familie sa-mi mai dea vre-o luna. Se poate concediu medical la 33 saptamani de sarcina, sau e obligatoriu sa intru in prenatal?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Amalia 32+ si