Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Speel, stii ma ma batea si pe mine gandul sa studiez arte fromoase? Tot ma preocupa pe mine decoratiunile, si imi fac singura tablourile
Am facut litere in Romania (nici o legatura cu typing-ul meu mizerabil), si nu mi-a folosit la nimik. Am facut aici dreptul, si tare greu e sa imi obtin un contract ca avocat. Fac inca joburi pe care le-as fi facut si fara drept.
La arte frumoase macar studiez ceva frumos , nu numai cum sa bag oamenii in puscarie!

Alina, am vazut filmuletul ala unde se urca ala mic pe franghie si isi da drumul pe tobogan. E haios rau, am ras de una singura.

Asa face si Andy acum in parc in Romnaia. Isi alege un prieten de joaca, se baga in fatza lui, si ii spune sa-l urmareasca: "Baiatu', dupa tine!" (in loc de "Dupa mine"). Cand ajunge sus la tobogan, il face atent din nou: Dupa tine! dupa care isi da drumul. Saracii copii sunt un pic dezorientati

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Baby ticker

Poze recente cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca..ok atunci ..nu bb2...Poze nu am pe motiv de aparat stricat...ca doar era nou..trebuia sa se strice, nu?
Irrinuca..poti papa si alune! Cum te simti? Rain si-a deschis propria afacere si este f ocupata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pupi doarme de la 8 jumate la 7 jumate cand il trezim sa mergem la gradi, uneori se trezeste singur pe la 7...si mai doarme si la gradi, cine stie cat...ele zic ca bine, iar acasa in we cam 2 ore. doarme/adoarme singurel, suntem multumiti.
are sinuzita din nou as aca suntem pe antibiotic, ieri i-am dat prima zi si nu s-a mai trezit plangand asa ca am dormit cu totii bine.
nici pupi n-a vrut suzeta asa ca-si suge degetelul si-acum, irrinuca, suntem in aceeasi barca.
ma'c sa imbaiez si culc copilul
o zi frumoasa romania

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mneatza
copilu meu a venit peste noi pe la 2 noaptea...si nu s-a mai dat dus. asa ca-s chiauna. pe la 5 ne tragea niste picioareeeeee.....teribil.
Olivia am fost tare prinsa ieri in trebi....ma revansez!
Irina super tare Andy cu "obosit tare" . Nicole (rain) are un cabinet de optica deschis si nu mai are timp deloc de noi. dar o mai urechez eu din cand in cand la telefon
mai sa apuc si eu azi sa vad filmuletu' cu Andrei catarator!
Gabi imi pare bine ca Stefan e ok acum....noroc cu ei ca se refac repede.
Anca distractie pe voi in week end...si Bia care are ceva preferinte deja, vad eu....
gata ma duc la treaba ca-s full si azi.
o zi super sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,azi este marti 13 pentru minema doare o masea de mor,si culmea este ca ii de portelan si are o lucrare de vreo 3 anisorimandra m-a bocit de dimineatza sa ma imbrac in pijamale si sa raman acasa,deja ma vedeam schimbandu-ma in lift,iar la scoala cand am ajunsam fost luata pe sus ca sau facut modificari in orar si nu am anuntzat!!Modificari pe care eu nu le-am facut si de care habar n-aveam!
Merg sa-mi cumpar algocalmin si daca mai traiesc pana la pranz mai intru
pupici

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!

Ca la noi dimineata a fost la 5 cand s-a trezit Maria! Pe la 6 fara un sfert avea chef de desene....
A venit mama soacra si desi avem ditamai casoiu' nu avem decat un pat si o canapea. Asa ca am dormit amandoi cu Maria...mai bine spus nu am dormit.
Lu' taica-su i-a tras numa' palme peste oki, il mai scarpina in barba, ii mai tragea una in freza...Eu incercam sa o adorm fara succes, primeam cate un picior in barba...
Oricum, parca-s beata!
Si asta in conditiile in care ea se trezeste des oricum, sunt obisnuita sa dorm din bucati...
Cred ca s-a gandit ca nu are muma-sa voie sa bea. Senzatii!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Vrabiuta, bine ai revenit...
Vad ca nu numai la mine e marti...:)
Sa-ti treaca repede maseaua Ioana!

Olivia, multumim frumos! Oricum stiu ca toate imi tineti pumnii sa fie bine...
Anca, mi-o imaginez pe Bianca urmarindu-l pe baiatul de 16 ani peste tot...hihihi
Philip, ma macina invidia! Sa o tineti tot asa cu somnul.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Hehe, nu chiar marti 13, dar pe acolo, ca si pe mine ma apuca una bucata durere de cap, pe care o tratez cu cofeina din pepsi ! Asa ca Ioana, ne luam de mina ! Sper sa iti fie bine pina mai tirziu si sa functioneze algocalminul ! Pupici !
Roxi, ce va facu iepurashul ?! Probabil ca i-a fost dor de voi o saptamina cit a fost singur si acum recupereaza la greu !
Schimbul III, pupici voua acolo si ma bucur tare ca sinteti bine !
Olivia, imi amintesc ca vorbeai de o carte pe care ai cumparat-o ... io mereu v-am invidiat pentru multitudinea de carti pe care le puteti citi,pe subiecte pe care aici nu le gasesti (sau le gasesti foarte greu !).
Dana, succes la scoala ! Si sanatate multa soacrei tale, bine ca va fi ok !
Cristalina, cer iertare ca am uitat sa te felicit pentru vestile bune de la eco !! Pupi multi la burtica si sa fie asa cum va doriti voi !!
Gata, ca ma duc si eu la ale mele treburi ! Va doresc o zi minunata !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

In fuga si eu pe aici sa va salut.
Am citit din urma dar e varza in capul meu.
Azi avem petrecere, e ziua fetei celei mari a nasilor lui Edi.

Cu somnul zic ca stam bine un 9-10 seara pana la 7-7 si 1/3 si de la 13-14- pana la 16-17 ziua cu decalaj in wd. cand se culca pe la 14-15 pana la 17-18 si seara la 10-11 pana la 8-9 dim.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata in sfarsit scriu si eu ... am o groaza de lucru si tot singura.
Am pus pozici cu mandra mica, daca aveti timp si chef.
http://family.webshots.com/album/553554290wJQQJg?start=36
Inca mucreste tot asa transparent, in schimb a imbolnavit dadaca si un coleg ce fusese la noi in vizita, hahaha
Eu sunt pe antibiotic ca am o porcarie pe gingie si ma doare, speram ca nu iese maseaua de minte, inca
Am citit foarte putin ... va zic sincer ... dar stiu ca ati intrebat de programul de somn. Al nost` e cam asa: 23 - 8 somnic, 14-17 somnic.
Pup mamicile si copilasii si burticile, sper sa apuc sa va citesc mai cu spor !
O zi excelenta va doresc, cu mult spor !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput