Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana eu ti-am mai spus..parerea mea despre vitamine..nu se dau in cazul inapetentei...Pot produce hipervitaminoza A si D..care autointretine aceasta stare.Succes la gradi!
Roxa bine ai revenit!
Magda..eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau despre suzi...noi la 1 ani am scos si suzi si biberonul..de frica ca nu vom mai putea face asta cind creste.. Luca doarme d ela 9.30 la 7. Si la prinz 1-2 ore..in we chiar 3.
Gabi succes la neurolog..sa ne spui cum a fost! Si spor la treaba!
Speel ...ce face socrela...Ca de cursuri nu mai intreb..poate nu vrei sa ne spui
Ioana multumim de complimente...mey..ce nora vorbareata am!
Carmen cum a fost la botez?
Anca a plecat Andreea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Decoratiuni si design.4 ani.nu te-am sarit cu intentie,da tu stii asta bine.uite stiu spre ex. tot ce ne-ai spus de Luca si te felicit si eu cu ocazia asta.pentru ca ricardo nu e cuminte la doctor,spre ex.si la dentist mi-e si frica sa-l duc,da trebe.

Mergi la inceput

Dana am inteles..citesti pe sarite si pe mine ma sari ,asa-i? hi,hi...Cit dureaza? Ce studiezi acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Am intrat numai sa salut schimbul trei!...:)))

N-a aparut carmen la apel...
Daca s-a tratat cu ciorba de potroace pentru dureri de cap...o iertam pen' ca nu a dat raportul!...hehehe

Marina, asa e frumos! Poate ajungeti la faza in care se trezeste in toiul noptii sa-ti ceara sa-l imbraci ca sa plecati la gradinita!

Roxi,sa traiti! Dupa ecografie nu ma mai dusei la doftor ca nu avea ce sa-mi spuna nou. Pe 11 octomrie fac dublul test si ecografia de pliu nucal, ma prezint cu rezultatele de la alea la nenea doftorul!

O noapte linistita sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Dana..vreau si io!Si nu glumesc...dar sint prea batrina pt asta... Glumeam cu saritul!
marina..si Luca cere la copii...si-n weekend!
Cristal ..ti-am spus ca ma bucur ca de data asta este bine? daca nu, o fac acum! Tin pumnii la testele viitoare!
Liliana...Anca..la raport!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, prezent la raport!

Am fost o harnicuta si am ajuns cu noaptea'n cap la servici azi, adik la 8:20 ... si asta pen ca sotul si-a liber s-o duca pe Andreea la aeroport, asa ca o duse si pe aia mica la gradi... deci Olivia, Andreea pleaca azi ... da asa ne-am obisnuit cu ea si chiar daca o mai certam ca mai pleca si uita sa vina, sau ca a tinut mortis sa munceasca aici (fara carte de munca of corz)... ne-am obisnuit cu ea in casa, adevarul e ca acum a stat cel mai mult cu noi, peste 3 luni..

Despre week-end, fuseram in niste vizite, sambata la Aya, prietena Biei, iar ieri la verisoara sotului, unde Bia a avut good time cu baiatul acesteia de 16 ani, un tip de 1,90 m, pe care Bia l-a urmarit peste tot si nu l-a lasat in pace o secunda... adevaru ca e frumusel baiatu... nah, ce ti-e si cu fetele astea, mie poimaine pleaca de acasa..

In primul rand sa urez uelcam bec la fetele umblatoare - roxi si leeloo ... si lui leeloo, multa rabdare (ca altceva nu'sh ce sa zic"

Olivia, ce facurati in week-end?

carmen, nasico, pe unde te prierdusi matale... asteptam impresii de botez..

speel, succes la scoala... deci Cado se intelege de minune cu tati... bine ca soacra se simte mai binisor, si se va recupera complet

Magda, eu va urez succes in continuare la actiunea suzeta... si la noi este lucrul "cel mai de pret" si mi-e groaza sa incep actiunea de desfiintare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara
am revenit din tarile calde - am avut o saptamana tare obositoare. parca eram din filmul ala "daca-i marti e belgia". 3 tari in 5 zile si sambata nunta de fotografiat, duminica am fost sa luam copilul de la bunici, azi cica e luni si suntem fresh dupa weekend
am intrat doar sa va salut si sa va spun noapte buna!

deci

noapte buna!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Anca in we , simbata mi-am luat cupilu' si am fost la petrecerea la care am fost si saptamina trecuta!:))..Uka (s-a schimbat nu mai este Aka:)))...a fost cel mai activ aclo..primul la pizza..si ultimul ca a ramas la masa:)))
Duminica tati a gatit si eu am fost cu puiul cu tricileta si masinuta..dupa -amiaza in parc si la magazin...si am cumparat un Elf...caruia noi ii spunem Icu"(piticu)....si este foarte incintat ca este la fel ca cei din Polar Express..si ceva hainute pt mami:)))
Deci a ramas casa goala..pai atunci la treaba..bb2! Ma bucur ca aveti si rude si va vizitati..deci nu sinteti singuri. Iti aduci aminte de cartea de care ti-am povestit....acum pot sa-ti spun..este super! Este unica ..un alt mod de a-ti creste copilul...Merita s-o cumperi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

vrabiuta, bine ai revenit si tu... deci ati facut un tur de forta.. ce faceti, o mai duceti pe Lia pui la gradi?

Olivia, ce zici tu straine ... pai tu nu stii ca noi nu vrem bb2?... iar ca rudele nu ne vizitam decat din an in pasti, ba mai mult, am fost certati cu ei vreo 4 ani, eh, e poveste lunga si incalcita.. oricum, Bia s-a simtit bine de cate ori am mers la ei desi nu au copii mici, s-au purtat si cu Andreea bine, deci e mai bine decat deloc

Deci v-ati facut de cap in week-end, Uka s-a distrat de minune... si v-ati si shoparit.. aveti si poze de la party?

cu cartea ma faci curioasa.. cred ca o sa o cumpar si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Buna seara, am reusit si eu sa citesc din urma.

Tot citind asa, m-am prins ca rain nu mai e pe forum de ceva timp. Stie cineva de ce? Sper ca totul e ok cu ea.

In legatura cu somnul: Andy are acelasi program de cand lumea si pamantul, nu se modifica niciodata: se culca la 9 - 9.30 si se trezeste in jur de 8, iar la pranz doarme intre 1 si 4 approximativ. Depinde si de circumstante, dar doarme pana la 3 ore dupa amiaza.
De culcat nu trebuie sa il roage nimeni, se anunta singur: fie "Duc Andy pat nani nani" sau "Obosit tare duc pat. Bye bye!"

Suzeta nu a acceptat-o niciodata, si stiu cand Cristalina se chinuia sa o "introduca" in program. La noi nu a mers. Cum i-a impingeam in gura cum o scuipa afara ca o fantana arteziana. Ca drept urmare, suge degetul si acum, dar nu degetul mare, si aratatorul. Saracu' deget daca-l vedeti, este mai subtire decat celelalte, e rosu parca e oparit si se jupoaie tot timpul. Eu i-l mai scot cateodata din gura si il invelesc intr-o carpa, ii explic ca ne e mila de el si nu-l mai sugem, dar dupa cateva minute de rezistat eroic si compatimiri, il baga din nou in gura cu o ura inimaginabila si isi continua tacticos suptul.

M-am terzit si eu acum: nucile, alunele si alte alune, sunt bune in timpul sarcinii sau nu????

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Baby ticker

Poze recente cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic

Mergi la inceput