Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Io, sincer, ma gandeam ca nu scapam de suzeta pana la scoala!!

Dar m-am si chinuit vreo 2 luni sa o fac sa ia suzeta. Mama nebuna, stiu..dar avem antecedente in familie cu supt de deget pana la scoala, asa ca m-am gandit ca mai usor ascund suzeta...cu degetele ei nu am ce sa fac...:)
Am stresat-o cu suzeta aia o gramada...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by g_ioana

Cristalina multumesc de intrebare,balconul este bine merci,dupa 2 saptamani de "munca" mai trebuie de varuit si de pus parchet,dar cica dupa ce vin aia cu termopanu,adica lunea viitoare, asa ca saptamana asta avem si noi covoare intinse si praful sters!D'aia Leeloo murii io de inima rea cand am auzit ca termini toata casa in 2 saptamani!Oricum iti tin pumnii,sa ai rabdare si noroc la mesteri!Eu oricum nu-i dau nici un ban pana nu-l vad gata,ca sotiorul meu deja incepuse,lasa mama ca de varuit si de pus parchet m-oi pricepe si io
Noi servim somn, putintel adica 10-7.30(in cel mai fericit caz, cu maraielile nocturne bine cunoscute)iar la pranz cum am spus se cere singura la somn la ora 13 pana la 15(au fost cazuri cand dupa juma de ora era treaza si fericita)da'cica se regleaza cu somnul dupa ce se marita

gorodeii

aripile mele

Nu bre toata casa!!!! Doar bucataria o renovez si despre asta era vorba in cele 14 zile...care oricum acum se transforma in muuuulllltttt mai multe zile....

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua in pauza de pranz.
Multumesc de urari. Sper sa fie bine...

Magda, Victor doarme de la 10 seara pana dimineatza la 7.30 spre 8.30 depinde de kef si oboseala. Dormitul la pranz a devenit un lux. Sambata, de ex, a adormit la 4 pentru ca n-a mai rezistat, dar duminica n-a dormit toata ziua. Si-a schimbat programul de somn de vreo luna. inainte adormea la 1.30 - 2, apoi a intins ora de somn la 3 acum la 4. Cred ca in curand va renunta de tot, dar in zilele in care nu doarme la pranz adoarme intre 7.30 si 9 seara.
Gabi, nervi de otel! Io nici acum n-am terminat de tencuit pe dinafara dupa temopane...
Va pupu si ma intorc la dosarele mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

salutare...sa vad ce vraji mai fac azi

mey io v-am spus ca ficiorul meu nu e in regula...azi a plans de a rupt la gradi...a plans la plecare ca nu vroia sa plece de la gradi si pe drum i-a cantat lui tac'su nu casa, ganita(gradinita). De ce mi-oi fi facut probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

Program de somn la noi:
- de la 11-12 pm pana la 9-10 a.m si de la 3-4 p.m la 5-6 p.m
modalitati de adormire:
- in prima etapa convinsul sa se urce in pat, ii aduc jucariile gramada si ma joc eu 2-3 minute, apoi vine si el, joaca si tavaleala in pat, harjoneala, apoi ascultam muzica populara la etno timp in care-l scarman prin par (e preferata lui muzica populara banateana, m-a "lovit" pe mine ideea cat am fost gravida sa ascult in fiece seara cateva minute, aveam impresia ca topaie puiul in burta misto cand o aude si uite acum rezultatele) si in ultima instanta daca nici dupa asta nu adoarme cobor tonul periculos si-i zic ferm ca "toti copiii dorm la ora asta ca sa creasca mari si sanatosi", el se apuca si-si enumera toti pretenii, io-l aprob, il pup, il mangai pe freza, ii asez semnificativ paturica pe picioare si asa intelege ca nervul meu e pe cale sa erupa daca nu se conformeaza si adoarme, io culeg jucariile de pe sub el si plec la treaba mea sau daca n-am treaba, ceea ce se intampla rar, adorm cu telecomanda in mana

Sanatate sa avem si o saptamana faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

booon, deci am reusit sa citesc cate ceva. domle rau e sa lipsesti atat, stiam io de ce imi era dor de voi de vineri (asta ca nu am apucat sa o taxez pe Papa data trecuta )
deci:
gama bine ai venit printre noi, mai bine mai tarziu decat niciodata. si eu am avut aceeasi experienta ca tine cu taiatul suzetei, am tait-o, copilu a urlat o ora, dupa care ta-su a cedat si i-a dat-o pe aia buna. rau de tot.
Marina sa stapaniti sanatosi casa cea noua...sa inteleg ca aveti locatie buna, da?
Gabitz distractie mare la santeru vostru. sper sa terminati cat mai repede. cum mai e Stefan?
Felicia sa fie intr-un ceas bun.....si mai ales sanatos.
Lio te-a mai lasat gingia? poti lua o fiola de algocalmin, nu e bai.
dvs madame Cristal cand va mai duceti la doc? sau dupa ce se uitara mamele Omizile in globii de cristal iti ajunse?
Danule spor la dosare!
Dana-ema-speel sanatate multa soacrei tale! sper sa se refaca cat mai repede.
Pasarike distractie mare cu dintii lu' Ionu...da si mai mare cu dilemele lui!
nu mai stiu ce sa zic.
in afara de faptul ca aseara Pat a adormit la 10.30....cand ora normala e 9. se dadea jos din pat, fugea dupa noi prin sufragerie....ma rog, a dormit pana la 6.45...maaaare realizare ce sa zic!
azi ma duc la cupil mai devreme ca o saptamana intreaga fara el mi-a ajuns! pup u all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Mult`am ptr. raspunsuri, mai dar vad ca eu sunt fericita deoarece pun copilu in pat, pup copilu, zic "dormi"ca sa iesim afara dupa, plec sa-mi vad de treaba, si adoarme copilu!!!!Cred ca o sa ma injurati dar am "muncit"o lunga perioada pentru asta(stateam langa pat si-l mangaiam sau il tineam de mana pana adormea, dar IN PAT).In primul rand doarme in pat cu gratii, de la 6 luni ii puneam cantece f.lente de leagan, devenise un automatism, acum ne putem lipsi de ele, si altceva, nu stati in camera lui, Matei cand nu e f. obosit s-ar da jos, dar plec si cand ma striga doar ii raspund, nu apar.Cat despre timpul total de somn, vad ca suntem pe la mijloc, binisor adica cu 11-12 ore/zi, fata de primul an de viata cand dormea in reprize de 15 min!!!
Oricum, multumesc de sfaturi vis-a-vis de suzeta, il mai las!!
O zi buna, spor la treburi si......somn usor puradeilor!

POZE MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Va pupez pe toate!
vaz ca scrieti de dormit.Cado e de belea cu asta.Cite o zi pe saptamina nu doarme la amiaza,dar seara la 7.30 viseaza.in rest,de la 22 la 7 si de la 13 la 15.asta de vreo saptamina ca-l scol dimineata cind plec la scoala sa-i dau lapte ca tata-sau nu-i face si nici nu bea cu el.pina acum era 24-11 dimineata!!!
Pako,ce frumossss!Stiu ca voiai tot o fetita,dar stam de vorba dupa eveniment si sa vedem cum ai sa te simti cind rostesti :BAIATUL MEU!
e super,ai sa vezi tu singurica!
AAA si eu nu i-am urat Gamei bun venit.No sa petreci pe aici cit mai bine,iti doresc!
Gabi,tinem pumnii la doctor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roxi, multam de intrebare, Stefan e mai bine, am inceput realimentarea. Analizele i-au iesit foarte bine, nu s-a gasit nimic si chiar a inceput sa manince mai binisor.
Apropos de suzeta si Stefan o iubeste tare, in general i-o dau doar la somn dar daca o zareste pe undeva e jale mare, pina nu i-o dam nu se potoleste. Culmea e ca el nu a stricat niciuna, arata ca noi desi le foloseste intensiv, iar trucul cu taiatul nici nu am de gind sa-l folosesc ca sigur nu prinde la el!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

oh,olivia,ce n-am spus?
eu cam citesc pe sarite,ma ierti n-am vazut ce m-ai intrebat:Cursurile mele?Facultatea de arte frumoase,cum s-ar spune la noi.e mai mult un moft pentru mine.Dar e unul din visele mele si cum anii trec repede,sa nu cumva sa ma trezesc ca nu mi-l indeplinesc.

Mergi la inceput