Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)
Raspunsuri - Pagina 6
cristalina spune:
Magda, Maria mea doarme de la 10 seara la 6.30 dimineata.
(ne trezim ca bezmeticii cu noaptea-n cap...da; nu pot sa o culc mai tarziu de 10)
Gabi, bafta cu santierul. Noi am luat o pauza din motive..obiective.. Dar a fost cumplit cu reparatiile si mesterii si toate cele...Nervi de otel iti doresc.
Ioana, parca tu erai cu balconul pe post de santier. la tine cum e?!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
La noi programu de somn e cam asa : pe la zece seara facem dusul (sau baia cu spuma si jucarii) si pe la 11 adoarme, iar dimineata se trezeste intre 9 si 10, uneori si oleaca mai devreme, pe la 8.30, foaaaarteee rar inainte de 8 ! Cu somnul de prinz insa este chinul de pe lume, ca nu doarme decit foarte greu si asta pe la 3 p.m. !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Maria desi e trezita la 6 dimineata sta fara probleme nedormita toata ziua. Trebuie sa o culc cu forta si acum reusesc de abia dupa 4 sa o duc la somn!
gama spune:
Cristalina, si nu mai doarme la pranz Maria?Matei doarme dupa ce vine din parc, intre 2 si 3 ore!Dar seara are o energie de invidiat, ca sa nu mai zic dimineata, se scoala cu un chef, Doamne, ce bine e sa astepti sa inceapa ziua prin parc si nu la servici!
Am uitat sa va spun, am taiat suzeta!A scos-o ca ars din gura:"mami, ce are suzi, nu e buna!!!"Singura ideea care mi-a venit pe moment,idioata de-altfel, abtinandu-ma cu greu sa nu pufnesc in ras, a fost sa-i zic ca a imbatranit si nu mai e buna, si-ar tr.s-o punem undeva sa se odihneasca !!!Vreo 15 min s-a lamentat ca vaaaiii,saraca suzi dupa care vorbind singur in oglinda concluzioneaza:"a taiat mami cu foalfeca suzi!"Si uite asa am cedat intr-un final si i-am dat-o pe cea nepreferata,care acum e "buuuunaaa",ptr.ca mi-am dat seama ca as fi absurda sa cred ca va accepta asa brusc sa renunte!asa ca o sa facem in fiec sapt cate o suzi sa imbatraneasca!!!Cert e ca nu e metoda tocmai indicata, am sa incerc cu ceva solutii neplacute la gust, am inteles ca exista prin farm ceva dedicat.
POZE MATEI
cristalina spune:
Ba doarme...da' spatele muma'sii e prastie! Ca o adorm cu forta!
Se zbate, da din picioare, urla...
(daca o las sa adorma singura, dpa cum va povesteam, nu adoarme deloc!...:)))
Si folosesc aceleasi metode la pranz si seara...Luat in brate, pus pe perna (cere singura "nani,nani, pu'uu mamii"). Nu face crize decat la pranz....
leeloo2004 spune:
Multumesc fetelor, adevarul e ca am nevoie de suport moral...
Stefan se culca in general pe la ora 23, uneori 23.30 si se scoala in fiecare zi la 7:30, odata cu mine. In weekend, in mod exceptional, se scoala pe la 8, 8:30. Inca mai are in timpul zilei 2 somnuri - cam jumatate de ora dimineata, pe la 10 si somnul de prinz, de la 14 la 17. Nu protesteaza, oricum pe la orele astea cade din picioare de oboseala, iar la prinz adoarme imediat ce este pus in pat!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Heheee, Cristalina, cunoastem povestea, ca si la noi este cam la fel ... seara adoarme omumik fara de probleme, dar la prinz patul se transforma in cimp de joaca (sau de bataie, depinde de chef) si ma iau toti nervii de pe lume intrebindu-ma cum naiba de nu e idem si la fel, ca tot patu ala e si la somnu de noapte !! Am incercat si sa fac mai intuneric in camera, dar fara prea mare efect ... acum mai nou si al meu gizmo vrea in "bate", adicatelea in brate, si mai cedez ca altfel ma apuca ora 4,30 pm tot incercind sa conving copilul sa doarma !
La mare chiar tin minte ca intr-o buna zi m-am nervozat peste limita si am zis "acu nu mai dormi deloc in dupaamiaza asta" gindindu-ma ca o sa oboseasca gizmoul mai repede de ora lui de somn de seara, dar nu am vazut asa ceva !!!
Magda, succese cu suzi ! Noi nu am avut asa ceva, pentru ca Andrei nu a acceptat-o deloc ! Tin minte ca mama soacra a venit odata in vizita la noi si i-a cumparat una dar a avut un esec total, a scuipat-o omumik cit colo ! Ce-i drept, avem una bucata poza in care am reusit sa il pacalim sa o tina in gura cit sa facem fotografia, adica pret de doua secundeee !
Alice si Andrei
g_ioana spune:
Cristalina multumesc de intrebare,balconul este bine merci,dupa 2 saptamani de "munca" mai trebuie de varuit si de pus parchet,dar cica dupa ce vin aia cu termopanu,adica lunea viitoare, asa ca saptamana asta avem si noi covoare intinse si praful sters!D'aia Leeloo murii io de inima rea cand am auzit ca termini toata casa in 2 saptamani!Oricum iti tin pumnii,sa ai rabdare si noroc la mesteri!Eu oricum nu-i dau nici un ban pana nu-l vad gata,ca sotiorul meu deja incepuse,lasa mama ca de varuit si de pus parchet m-oi pricepe si io
Noi servim somn, putintel adica 10-7.30(in cel mai fericit caz, cu maraielile nocturne bine cunoscute)iar la pranz cum am spus se cere singura la somn la ora 13 pana la 15(au fost cazuri cand dupa juma de ora era treaza si fericita)da'cica se regleaza cu somnul dupa ce se marita
gorodeii
aripile mele
diana21 spune:
Buna, fetele! Eu ma pregatesc sa plec spre casa, asa ca o scriu repede. Am fost la teatrul de papusi duminica. A fost super!!! Desi n-am mai prins locuri si am stat in picioare, Ianca s-a distrat de minune si a topait, a dansat, a aplaudat...La un moment data a intrat atat de bine in joc, incat cand a batul lupul la usa, a urlat cat a tinut-o gurita: "Cine e?" Am ras cu lacrimi. Apoi a povestit la toata lume cum lupul cel "lau" a papat cocosul. Na! Aparuse la un moment dat si un cocos, ce-i drept, l-a mancat lupu', ce-i drept, dar nu ma asteptam sa tina minte fix asta. Oricum, sunt foarte mandra, a fost cel mai mititel copil de acolo si s-a purtat exemplar. A stat chiar si la coada, frumos.
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
alice2004 spune:
quote:
Originally posted by g_ioana
...da'cica se regleaza cu somnul dupa ce se marita
Noaa, mai avem putin de asteptat, deci !
Diana, felicitari pentru Ianca !! Mie mi-e frica sa il duc pe Andrei la asa ceva !!
Alice si Andrei