Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara.
Abea acum am reusit sa intru sa va citesc si sa vad poze. O minune fetitele astea: Maria si Ilinca! Si cum vad ca se poarta perechile, incep sa imi pun intrebari...

Dana, multa sanatate soacrei!
Monica, pupici pe burtici, samburicii din apartament
Lia, multa sanatate si sper sa-ti treaca repede!
Ingerasule, superb mister Pufu!
Carmen, cum fuse botezul?
Marina, cum mai stai cu vrajile? La ce gradi il duci pe Mitzu?
Andreea, felicitari pentru vrednicie si pentru schimbarile din casa!
Gabitzu, cum mai e santierul?

Mai citii, asa ca raspund colectiv: pampersi - numai la somn. Lapte - daca s-ar putea cate 1 litru pe zi. Mancare - cah, nu-i buna sau nu avem timp pentru ea, ca, deh, avem atatea lucruri de facut...

Despre noi: joi a revenit bona. E ok. A oprit citostaticele, ca la noi, in RO, mai intai prescrii si dup-aia cauti. Adica nu i-au facut biopsie sa vada cat e de nasol sau nu. I-au prescris pur si simplu. Indemnata de diversi a mai cerut o parere. De data asta unde trebuia. Asa ca maine se duce sa-si ia tot dosarul sa il transfere la noul medic si sa vada cand se programeaza pentru operatia de curatare si de analiza. Oricum, parerea noului dok e ca nu e grav, dar mai bine sa stie ce si cum. Sper ca sapt asta sa aflu cand se interneaza in Fundeni pentru procedura... Asa ca Vicu intra la gradi. Vreau, nu vreau, asta e. Locuri mai sunt. Am fost vineri la doctorita pentru un control de rutina si pentru completarea fisei. Copilul, instruit din timp, s-a executat la dezbracare, a stat cuminte la ascultat plamanii (curati, fara probleme dupa raceala) si o tragea pe doctorita de mana sa il caute in gat. Care gat e inca rosu, dar in afara de lasat in pace, alt medicament nu ne-a prescris. In schimb incepem vitamine, pentru pofta de mancare (ca deh, am scazut de la cele 12 kile la 11 jumate). Mi-a dat si peritol, de care eu nu sunt foarte multumita, asa ca nu cred ca o sa-i dau. Ne-a prescris Vigantol si Calciu. Noroc ca vorbea cand scria reteta, ca am pierdut-o
Altfel, Vicu nu mai doarme la pranz sau dacaa doarme este deja ora 4. Asta ca rezultat al "programului" de la ferma. Si are energie de parca s-ar hrani cu cofeina non-stop.

Cam astea de la noi. In plus joi imi sarbatorii barbatul, ca mai aduna un an in calendar. Asa ca mi-s deprimata, ma simt batrana si obosita. In rest viata e frumoasa si daca n-ar fi greutatile n-ar avea farmec.

O seara buna tuturor. De vazut ne vom mai vedea rar, dar sper sa mai reusesc macar dimineatza la cafea o intrare scurta.

Pupici de la atomici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Kro, iti urez sa va adaptati cu totii usor la noul program, cu cine stau fetele cat sunteti la munca? Adica Alessia, sau merge si ea la gradi si am uitat io..

Roller, mult succes cu gradi, si sananate bonei!

Philip, sanatate multa!

Lia, imi pare rau sa aud ca inca te doare buba..

Din ce scrieti voi vad ca toti mai multi copii vor sa renunte la somnul de dupa amiaza... si Bia f. greu adoarme... ce atata odihna pentru mine la pranz ca nu-i buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,ma omorat transportul in comun azi si cand am ajuns la servici caut in poseta,cheile ioc,mi-aduc aminte ca s-a jucat Maria cu ele,asa ca ma rog de cineva sa-mi deschida macar o usa,mai caut inca odata le gasesc ascunse tare,mama ce inceput de saptamana am
Noi am trecut cu bine week-endul in doua,ne-am jucat,ne-am distrat fara nici o criza,am fost si la MCDonalds de unde ne-am procopsit cu o stampila cu inimioare,cu Puka si Garu(preferatii Mariei de vreun an de zile)asa ca am palmele stampilate cu inimioare noroc ca n-am ore zilele astea,ca daca m-ar vedea studentzii!!
Pupici samburicii si tinem pumnii sa fie puternica si sa sada cat mai mult in vastele apartamente ale Cristalinei!!
Pupam si cel mai cuminte cavaler la doctor!!!!Noi am primit ieri complimente de la o doamna de la MCDonalds,ca nu a vazut asa cupil cuminte sa stea pe scaun si sa o astepte pe mama sa cumpere si sa manance asa frumos!!ptiu,ptiu sa n-o deochi
AndreeaM noi mergem la chinezarii,la restaurantul LaCao langa Sala Vointza,si suntem multumiti de mancare,iar Maria este innebunita dupa orezul lor!
Din categoria cupil atipic,a mea inca doarme la pranz de la unu fix! pana in cazul cel mai fericit, daca nu face nimeni gauri, 3-3.30,iar laptele doar in somn,ca daca-i treaza,nu-i bun!!!
pupici

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
dragelor raportez ajungerea la munca. a fost teribil de obositor si nu am apucat sa citesc nimic, dar sper ca totul e ok pe aici!
va pup, ma apuc sa citesc...revin!
sa aveti o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
Grasanele la raport...Mananc de rup! Si cu asta am spus tot!

Olivia, si io, si io...:)...(adica si io ma prinsesem incotro bati)...Pupam voinicelul cel cuminte.
Liliana, simpatic sotul tau...hehehe

Lio, pai daca-ti povestesc cum devine cu doftorii si tratamentele...hehehe
Una scurta asa, ca de dimineata. Eram bolnavi de zaceam si io si omu' ca niste caini (nu mai povestesc ce si cum), ne ducem la un mare savant, diplome peste diplome...Ne da ala mie tranchilizante puternice si lu' John steroizi (noi suferind de aceeasi boala).
Mie imi zice ca sunt bolnava cu nervii si John ca nu'sh ce are.
Acu', inchipuie-ti si tu cam ce imagine ar fi fost daca luam ce ne daduse ala...Io lesinata in pat si John dand ture in jur ca sa-si consume energia...
Asa ca ...decizia fiecaruia e la fel de importanta...:)
Oricum, tratamentul nu avea nici o legatura cu nimic, noi eram bolnavi de toxoplasmoza!!!
Asa si cu tine, esti putin gravida...trebuiau saracii sa-si dea seama singuri...:)))
Oricum, ca ai taiat chestia aia nu e rau, parerea mea e ca puteau sa astepte. Sanatate maxima!

Hai ca ma intinsei cu povestile mele.
Kro, succese la job!
Dana, sanatate lui Vic.
Daria, va urez sa scapati de muci cat mai repede (ceea ce ne dorim si noua!...hehehe)
Ioana, ptiu sa nu va fie de deoki!...:)))
Am citit tot dar evident ca am uitat!...:)

O saptamana excelenta la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineataaa !
Si io inapoi la job, ca se termina cu francofonia (si bucurestiul e iara un iad pentru masinile mici !!!) si avem de lucru !
Pupici tuturor, am citit tot din urma ! Si sanatate maxima !
Sint pe aici, am o gramada de treabaaaaa si nu am nici un chef, hehehe !
O zi minunata va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Lia, multa sanatate!! O zi minunata sa aveti doamnelor!! Eu una marturisesc ca m-am odihnit in acest week end si acum sunt ca sa spun asa plina de elan la job, ceea ce va doresc si voua, la job sau acasa!! Pupici!!

ps: copilul meu a primit cadou o pusca si de ieri impusca pe toata lumea!! A si dormit cu 'puca' si azi dimineata spunea ca o asteapta pe doamna bona sa il duca cu "puca" in parc. - el nu il poate pronunta pe sh.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Eu nu am citit din urma ca am mult de recuperat dupa atitea zile de absenta...dar recuperez eu pina la urma!
Tocmai am fost dimineata cu piticul la dr., la verificarea periodica - are 11.5 kg (tare ma minunez, habar nu am de unde a mai luat juma' de kil...eu cred ca aia au cintarul stricat...) si 87 cm (acum a inceput sa-l masoare in picioare si mi-a explicat ca e "mai scund" decit masurat intins.... Una peste alta e ok, am inceput treptat sa-l re-alimentez, chiar a avut cite un scaun normal pe zi! Analizele i-au iesit perfecte, deci a fost vreun virus pe care l-a luat prin parc intrucit el in continuare baga totul in gura!
Diseara am programare si la neurolog, sa vedem ce mai zice si dr. Magureanu...
Va pup si fug la lucru!
Editez - ca am citi putin din urma:
Pako - felicitari pentru baietel!!! Chiar ca se poarta perechile - sper sa iasa si la mine o fata, dar si un baiat va fi al fel de iubit!
Dana, cu snatierul nu stau deloc bine. In dimineaqta asta m-a sunat zugravul ca ii pare rau, dar el nu mai poate continua lucrarea la mine...Deci soc de dimineata! Acum am vorbit cu seful lui si imi trimite pe altul diseara sa vada ce si cum si sa se apuce de miine dimineata...Nu stiu, de unde speram ca pina in weekendul asta sa se termine, acum parca vad ca ma prinde iarna cu santierul in casa...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gabi, pupici lui Stefanel si bafta cu santierul !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Buna dimineta tuturor!
mai , dar cate ore dorm copiii vostri pe noapte(al nostru de la 10,30 seara la 7,30 dim) de nu mai vor sa doarma la pranz???Pe mine ma sperie gandul ca n-o sa mai doarma ziua!!
Andries, nu-ti face griji ca si noi mergem cu pusca in parc, si e suficient de mare, de-abia o tine in maini,si face zgomot teribil, mai nou bona face baloane de sapun pe care le alerga sa le impuste!
Leloo, muuuulta bafta cu santierul, toata lumea te intelege prin ce treci, sotul meu vrea sa schimbe geamutile la o camera si jaluzelele ext si caloriferele, in ac toamne, culmea, cu copilu in casa; mai e putin si se da drumul la incalzire si el viseaza calorifere noi!S-o vedem si pe-asta, dar nu stiu cand se apuca ca nici comanda n-a dat

POZE MATEI

Mergi la inceput