Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)
Raspunsuri - Pagina 4
AncaMaria spune:
Pai sa stii ca nici eu nu mergeam la dentist (desi cam trebuia odata la cateva luni) daca nu ii faceau automat programare la spitalul de copii, dupa cazatura care a avut la daycare in vara cand si-a dizlocat dintii din fata... asa ca vrand nevrand a trebuit sa merg lunar, si nu m-ar fi deranjat daca programul era si dupa orele mele de servici... in fine, dintisorii din fata arata bine si nu va fi nevoie de extractie, insa, mi-a spus sa insist mai mult la sapalatul pe dinti ca are deja depuneri in spatele dintisorilor, si ar fi pacat sa aiba carii atat de devreme... insa, iarasi, donsoara nu ma lasa sa ii perii dintii, de abia o pacalesc sa introduc periuta in gura dupa care preia ea activitatea, adica nu mai face nimic... cica si daca inghite niste pasta tot e bine..
Vad ca-i liniste si pace p-aici, se cunoaste ca e week-end deja in Ro..
kim222 spune:
Si noi la fel ....sugem la pasta de dinti si cica ar vrea si el sa execute niste frecari de dinti..dar in stil propriu si personal...Eu il mai pacalesc si-l peri cu degetarul ala din plastic, special pt periatul bebelusilor..dar trebuie sa fiu foarte atenta..sa nu capseze..Tu nu ai plecat acasa?
AncaMaria spune:
Sa stii ca nu m-am gandit sa mai incerc cu degetarul... da bine ca mi-ai zis..
Eu plec tarziu, dupa 5 - 5:30, ca ajung dimineata tarziu, dupa 9:30, ca nu poate cupilu sa se trezeasca mai devreme... adevaru ca nici eu nu pot
philip spune:
ca sa vedeti ca nu va uit: am vazut strungareata mariei si pe ilinca luminitei. frumoase fete, ce le tineti asa ascunse?
in rest, eu am treaba pana peste cap la munci iar acasa am schimbat mocheta, luminile, a/c, centrala si toate jaluzele, nici nu va inchipuiti cum arata casa mea ieri. azi cand m-am intors de la munca am tras la greu (deh, cica sotul fu liber si facu si el ceva, nu ca-s rea, da eu nu vazui mare lucru) si arata minunat. atat doar ca mi-au ramas gramada de lucruri in garaj, printre care si jucariile copilului asa ca maine mai trag o tura. basca tre sa fac si papa ca am gasit urechi de porc si vreau sa fac racituri si o varz cu carne. asa ca ne mai conversam maine in pauzele mele de treaba
va pupic si mi-e dor sa mai pierd o zi pe dc
philip&andreea
szivarvany spune:
Hihihi, felicitari lui Uka pt cel mai cuminte cupil la doc Ne bucuram ca sunteti bine si spor la vizionat filmulete
Mey, io nu reusesc sa o conving pe caprona sa se uite la teveu Acum e la faza in care isi aliniaza papusile, toate dezbracate ofcorz si le da sa pape cu bibele de jucarie, apoi le sterge de naiba le ia si le pune picaturi in nas (asta i se trage de la ultimele seri). Este atenta la tv doar cand merge cate o melodie ce-i place, dar si atunci fuge la oglinda si danseaza
AncaMaria, noi am "sensibilizat-o" pe mandra cu periatul in sensul ca ne punem noi sa ne frecam de ne sar capacele si pe ea o distreaza zgomotul asa ca face si ea si executa cu maseluteleee, suuus, jooos
AndreeaPhilip - hat spor la treburi !!! si la amenajari si la gatit si la orice ati mai face. Pupam nasucul smecheros de Pupi
Polux - tot vreau sa-ti scriu ca asteptam pozici noi cu mandra brunetica !!!
Amironeanu - sanatate muuulta iti dorim si pupam fetiscana ce merge la gradi Cred ca esti tare mandra de ea
KRO - ce faceti, pe unde chiuliti ??? Ce fac fetele cucuiete ?
Pupam trupa de mamici si bebici si burticile ! Un we frumos tuturor !
Daria & Giulia (2004 08 16)
roberta04 spune:
Buna dimineata!
OLIVIA, pupici si sa stii ca am inteles pe unde bati, daca mai tii minte, iti multumeam candva pentru atentie! Dar asta nu inseamna ca nu se trage de la o stare de spirit anume, zic eu!
Si felicitari pentru copilul cel cuminte (sa nu fiu rea, dar ai grija cu ce te lauzi , ca la noi, dupa ce v-am povestit ce cuminte a fost saptamana trecuta la petrecere, parca a inteles si s-a hotarat sa fie brusc foarte obraznic, nici pe strada nu-l ma pot linisti!)
Andreea M, mai lasa incolo daruirea la serviciu ca nu merita si vezi mai mult de familie, ca-i mai importanta!
Andrea P, bafta la gatit si te mai asteptam mai des!
Dana Speel, ce bine ca-i mai bine soacra ta, sa stii ca m-ai impresionat cand ne-ai povestit ce femeie deosebita este si chiar m-am gandit intens la voi zilele astea!
In legatura cu spalatul pe dinti, Matei este fascinat cand ma spal eu dar la el e filozofie mare sa-l conving sa deschida gura cum trebuie, mai nou isi face greata. Accepta cu drag spalatul pe dinti dar tehnica lasa de dorit... Multumesc de ideea cu degetarul, am uitat de el, sa-l caut si sa dau batai!
Week-end placut si noi mai venim pe aici, ca suntem singurei acasa!
Daria, la noi privitul la TV este palpitant doar daca sta mami sa explice ce si cum se intampla pe acolo. A descoperit e Minimax desene pentru copii mici cand era la sora mea, dar ea a stat si i-a povestit ce fac animalutele pe acolo si acm ma ia de mana si zice sa-i spun si eu.
AncaMaria spune:
Andreea, esti o harnicuta , spor la treaba!
Daria, da io n-am inteles de ce vrei tu sa se uite Giulia la TV ... pai nu o sa aiba timp o viata intreaga?... acu nu te supara pe mine, dar io stiu cum e la noi, ca Bianca deja a pus monopol pe TV din sufragerie, desi are unul mic la ea in camera, dar acolo nu sta fara companie biensu... asa ca ne uitam numai la desene animate
Cu spalatul pe dinti, cred ca o incepem actiunea in grup, sa fie mai convingator..
Roberta, pupici lui Mateiut cel neastamparat
Papa, tot cu bucatareala ocupata? Hai mai baga aicea niste retete de poze sa vedem ce-ai mai gatit.. pupici lu don Mielu si pescarushului.
kro spune:
Buna !
Intru repede sa va mai zic cate ceva despe noi....Suntem bine, doar ca eu am inceput serviciul ...asa, pe neprevazute, de pe azi pe maine ... Doamna care se ocupa de contabilitate la sotul meu la firma s-a imbolnavit si a trebuit sa ma duc sa o inlocuiesc....si daca tot m-au prins, mi-au propus sa raman si dupa ce vine ea ... nu e o problema, oricum preconizam ca voi merge in viitor, dar nu asa de curand ... problema este programul: plecam dimineata la opt si ne intoarcem seara la sapte - opt ...nu mai am timp de nimic, inca nu mi-am intrat in ritm....so, nu stiu cand voi mai trece pe aici ...Kim si Daria multumesc ca ati intrebat de noi ...
Fetele sunt bine, nu prea le convine nici lor noul program, dar asta e ... Alessia e o vorbareata, are un vocabular foarte bogat pt. varsta ei, e isteata si dragalasa, pupacioasa ... Dar e si f. incapatanata si rasfatata, s-a schimbat mult in vara asta si ne serveste cate (cel putin) o criza in fiecare zi... Are pretentii la haine, sa se imbrace numai cum vrea ea, adoarme greu in timpul zilei, uneori chiar nu doarme deloc ziua, iar seara e f. agitata...
Ieri am botezat si cum botezul la biserica era programat la trei jumatate dupa-amiaza, am avut mari emotii sa nu o apuce somnul sau mai rau - agitatia - pe acolo ...asa ca am lasat-o sa oarma mai mult dimineata (s-a trezit dupa ora zece, in cursul zilei nu a dormit deloc si a rezistat eroic pana seara la doisprezece ...
Apropo, Carmen ...cum a fost la botez, ca am citit ca si tu ai botezat ieri ?
Upss, am scris cam mult...Scuze daca am fost haotica, nu mai recitesc ca altfel sterg tot ce am scris si nu stiu cand mai intru sa scriu ceva... O sa incerc sa citesc cand pot..
Pupici tuturor> mamici, pitici si burtici ...
P.S. PAKO felicitari pt. baietel ...si LMA Anca !
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
Dorsilia spune:
salut
ma doare caninul si incisivul de langa care mi-a cauterizat excrescenta, de-mi vine sa musc din birou, oare cat mai dureaza, ca ma duc acu peste eminenta cenusie de la maxilo faciale si-i scuip pe diploma, pai de ce m-a pus domle sa fac asta daca stia ca o sa ma chinuie asa??? si cica era musai sa mi-o cauterizeze pana sa nasc, ca altfel imi afecta osul...iaca simt ca ma doare osul de numa acum fir-ar mama lor de medici cu sfaturile lor cretine. Merg sa-mi fac un bine si cu ce ma aleg? bani dati si suferinta :( Cristalule, tu nu stii ce mi-a zis stomatologul? sa merg urgent la maxilo la profu X sa vaza ce e crescatura, ala ma vazu si ma arse ca era pericol s-o mai tin, na, sa mai am incredere in doftori
philip spune:
neata
lia, zau, imi pare asa rau, pai asta iti trebuia tie gravida fiind? idiot, ma scuzi, dar altfel nu-l pot numi...
la noi e a treia noapte in care dormimcu pupi, nu's ce are zu da la 3 incepe a urla si smecher striga maaaamaaa, asa pe-un ton de nu poti zice nu. aseara l-am lasat vreo 10 minute dup care am cedat, l-am luat cu noi si-a stat treaz 2 ore, foit si rasfoit...a dormit pana aproape la 9 azi si mi-e teama ca nu va mai dormi la pranz. nu's ce sa zic ca e, o fi sinuzita din nou ca m-am speriat ce muci are...azi mergem la medic sa vedem.
ps racitura-i gata tapana, n-am apucat s-o gust si varza am si terminat-o aproape
philip&andreea