Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

DanaSpeel - ce veste buna cu soacra ta, Doamne ajuta ca de Craciun sa fie sanatoasa tun Pupam cupilu` cuminte al casei, barbatelul silitor si mamica studioasa

Mey, am pierdut sirul povestirii ... care ati pus poze noi mai puneti link ??? Va rooog ...

Io`s p`acilea, inca nu stiu daca vin in we la munca sau nu, ambele zile ...

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Sigur bate un vant ciudat pe aici, eu am o depresie urata de tot, nu va spun ca l-a sunat sotul pe tatal meu sa "ma barfeasca" ca sunt terminata Si cica in toamna trebuia sa ne apucam si noi de bebe2. Azi a fost prima zi in care a plans Stefi la gradinita (mai mult din simpatie, ne-am intersectat de dimineata cu 2 colege de grupa care plangeau tare de tot), nu-i mai trece nici ei si nici mie raceala, plus ca azi am spus ca-mi dau demisia, probabil de aici mi se trage starea.

Monica, felicitari, sarcina fara probleme in continuare si un bebe sanatos!
Dana, imi pare bine ca ai vesti bune legate de soacra ta! Sanatate in continuare.
Gama, noi punem pampers numai la somn. Stefi nu spune neaparat ca vrea pipi, mai mult noi suntem cu gura pe ea si cand raspunde ca da o punem la olita, si culme in 90% din cazuri face. Mai greu am convins-o sa faca afara, acum face, dar numai la "pacul mae" (adica la copacul mare). Suzeta nu am folosit niciodata, in schimb adormim in continuare cu biberonul de lapte, dar inca nu ma gindesc sa-l scot.
Carmen, sa va traiasca finuta! Am si eu un finut, dar este tocmai in America, tare mi-e dor de el. Si cat l-am plimbat cu caruciorul cand era mic!
Ioana, unde mergeti voi la chinezarii? Vreau si eu, dar nu stiu unde.
Roberta, pantofi de toamna, din piele, cu un pic de toc, care sa mearga si la fusta si la pantaloni ai?
ce intrebari ajung si eu sa pun

V-am mai citit, dar nu tin minte. Oricum va doresc un weekend placut si vreme frumoasa!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Gama, bine ai venit, da, e foarte neplacut, si acum ma si dor toti dintii din jur, e mai nasol decat inainte de a-mi arde chestia, imi pare rau ca n-am lasat-o in pace si ca am ascultat de medic, acum ma simt ca naiba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mey..voi m-ati inteles gresit..eu nu sint astenica de toamna si nici probleme personale nu am...eu vrusei sa zic altceva..vad ca nu v-ati prins..asa ca o lasa asa cum a cazut!
Si dau de baut ...ca-i vineri!
Acum fug la dr cu Luca,la controlul de 2 ani..si vin sa va dau raportul..chit ca nu intereseaza pe prea multi!

edit ...mesajul meu trebuia sa fie dupa al Monicai...ca sa fie clar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Dana, ne bucuram de vestile bune!
Lio, cat te baturam noi la cap sa o lasi in pace....
Amironeanu...ai anuntat ca iti dai demisia sau era numa' o vorba...!?
Sanatate multa! Parerea mea e ca esti printre primele cazuri de astenie de toamna de care am auzit in sezonul asta . Vestea buna e ca se vindeca!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia pup dulce, caci eu fi sigura ca am inteles ce ai scris, dar vorba ta hai sa o lasam asa cum a cazut.

Monica samburica sau samburel. Stiu e prea devreme, si am intels ca vrei inca o fetita. Dar ce spune sotul? Ca al Oanei...a spus ca trebuie sa-si ia si el un caine sa nu fie minoritar in casa.

A, am vazut aseara la stiri femeia aceea din Cluj cu 4 gemeni....hehehe si i s-a facut frica sotului din dotare, ca ce face el daca presteaza la bb2 si ies 2, 3, 4 sau mai multi?

A si ma intrebati de masina rosie...pai mai nu ati vazut de declaratii de "dragoste trebuie" sa scri proprietarului ca sa-l convingi. Si apoi am scapat usor, ca al meu nu are pasaport, din cauza ca i l-am pierdut eu, asa ca nu poate iesi din aeroport. Poate alta data.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Raport: 13,5 kg si 94 de cm....Totul este perfect..am fost laudati ....chiar si vocabularul (fiind expus la doua limbi)..ar fi trebuit sa puna 2-3 cuvinte impreuna dar dr nu se ingrijoreaza. Si-ar fi facut probleme doar daca nu ar fi avut mai mult de 10-20 de cuvinte in vocabular (atunci l-ar fi testat).
Copilul meu mai are putin si este decretat ...cel mai cuminte copil !...cind merge la doctor . Chiar di la vaccin a scos un ...AU..si atit, de a blocat-o si pe asistenta!-
Ne-am programat si pentru vaccin antigripal ..dar in noiembrie..acum fiind prea devreme...
Ne-a laudat si pentru ..chiloteii cu tren...in loc de pampersiNu prea sint americanii obisnuiti sa vada asa ceva la virsta asta..
Sfaturi pt mofturile la masa: sa i se puna farfuria in fata si el sa pape..cit vrea..nu papa...o sa pape cind o sa-i fie foame...De la 1.5 ani..trebuie sa pape singurel...
Laptele ...ca tot vorbeati mai devreme de lapte...Luca bea 5-600ml/zi...si dr. ne-a certat..mai ales in conditiile in care nu prea papa...Mi-a sugerat sa nu-i mai dau dimineata la prima trezire..pt ca laptele sa nu mai fie o chestie atit de importanta...Si sa combinam laptele cu diverse alimente...
urmatorul control al 2 ani si juma..cind facem tura a doua de vaccin anithep.

Mergi la inceput

Dana ce ma bucur de asa vesti! Ce cursuri ai inceput? Ne-ai dat o info incompleta!
Roberta, Carmencita si Andrea ...nu va luati dupa Cristalina..la primavara are voie sa va apuce astenia..pina atunci, NU
Carmen petrecere frumoasa..sa ne aduci poze!
Andrea si Luca a plins din a doua saptamina...dureza pina ce ei realizeaza ca este ceva permanent!
Ioana sa nu papi mult!
Vazut toate pozicile....toti niste scumpi..pe Gizmo nu am reusit..nu ma lasa Pc-ul!
Un we placut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, multumim pentru raport, bine ca mai aud si eu ce mai zic alti doctori, ca al meu nu prea zice multe... e numa bine Luca..

Si felicitari lui Luca cel cumintel la doctor... mai, si cu Bia am inceput sa ma inteleg la doctor, cel putin sapt asta fusem de doo ori, odata sa o asculte la plamani si alta data la dentist... si n-a mai plans cupilu (incepuse sa maraie ca si-a amintit locul, dar i-a trecut repejor)

Despre masa, chiar asa am si procedat, am lasat-o sa manance singura si cat vrea... parerea mea e ca nici nu prea poti sa ii mai amagesti la varsta, cel putin la Bia nu mai merge sa ii distrag atentia ca sa ii bag mancarea in gura..

La partea cu laptele insa donsoara e foarte insistenta, ar fi in stare sa imi ceara lapte de 100 de ori pana l-ar obtine.. asa ca ma declar invinsa... pentru moment..

Mergi la inceput

Anca asa i-am spus si eu dr..ca ma declar invinsa la capitoul lapte..si m-a intrebat? How is the boss?. Si el are doi gemeni de 2,5 ani!
Luca spre deosebire de Bia poate fi amagit...de trei zile imi papa foarte bine pentru ca este socat...in sens pozitiv.. de filmul The polar express...nici nu-si da seama cit il indop :)))
Si eu vreau sa-l duc la dentist...Cum a fost vizita?

Mergi la inceput