Mamici de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
Amaya spune:
Am gasit o pagina unde sunt explicate valorile si limitele pentru analizele uzuale. In caz de nevoie, sper sa fie de ajutor:
http://www.romedic.ro/analize_medicale/analize-index.htm
Oana
20+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
Flavia-Ioana spune:
In afara de faptul ca sunt
, ma pot mandri cu faptul ca am un ten minunat, asta in ciuda spuselor ca daca faci fetita te patezi, te murdaresti...vrajeala, eu aveam un ten frumos si inainte de sarcina, dar acum parca e si mai frumos, mnai luminat, mai curat ca inainte...imi prieste sarcina...
CATALINA, fetele mele impart aceeasi placenta, dar sunt despartite rpintr-o membrana, care le separa totusi, deci sunt biviteline (asa cum este de prefarat intr-o sarcina gemelara), fiecare cu casuta ei, cu papica ei, cu cordonul ei...mi s-a spus si de la Bucuresti ca e cel mai bine asa, asa ca sunt cum nu se poate mai multumita...
Cat despre PLACENTA ANTERIOARA, nu stiu ce sa cred, eu una nu am auzit din gura nici unui medic cum ca daca o ai asa, simti bebe mai tarziu, sau nu-l simti foarte mult...eu personal nu prea cred.
LIUDAAAAAAAA, unde esti ?????????? BAFTA LA ECO !
PUPICI !!!!
Alexia si Daria 21+ 22+
Flavia
R_MARCE spune:
Da, Marinar. Cezariana, obligatoriu,k asa cum mai zicea cineva pe aici mai demult... "asa vrea muschii mei". Nu sint de acord cu ideea k doctorul ar trebui sa hotarasca pt tine. Atita timp cit e burta mea, corpul meu, cred k am dreptul de a alege k in cazul oricarei alte interventii. Inteleg avantaje si dezavantaje si deasemenea riscurile. Kiar nu imi pot inchipui k in Sua si in Germania (si in alte parti) esti obligata prin lege sa faci cum vor ei si nu cum iti doresti. E o incalcare a drepturilor tale, k sa nu zic "ale omului" k se intelege altceva. Cred k poti dispune de corpul tau dupa bunul plac.
Tu...? sau mai bine zis ...Voi, in general ?
Marce
19+
Ivona1977 spune:
Buna!
Lore, si eu am buricul ciudat iesit in afara, si in plus mi-a aparut si dunga neagra de sus pana jos...Plus niste parut mai negru pe care nu-l aveam inainte...Dar de, sunt multumita ca nu am vergeturi inca...Apropo fetele, va dati cu crema, ati observat ceva crapaturi pe burtica? Pe mine ma sperie venele alea albastre...
R_MARCE spune:
Flavia, descrisesem eu o varianta de a simti BB in burtica...dar nu cred k a citit-o careva.
Eu ziceam k am descoperit pe pielea mea, k bebelinei mele nu ii place cind stau pe spate. Deci...ca urmare acestui lucru, cind vreau sa o simt, ma pun pe spate in pat, stau asa linistita cca 20-30 minute (sau cit e nevoie) cu miinile pe burtica, un pic apasat (nu f mult). Si ..iti spun eu..nu le place pozitia asta si o sa reactioneze! Adik simti k un fel de zvicnitura, k o contractura nedureroasa a unui muschi, dovada k se foieste pe acolo, de neplacere. Ia incearca ...poate tine si la bebelinele tale!
Marce
19+
R_MARCE spune:
Lore, si eu aveam cercelush in buric. L-am tinut pina pe la 2 luni si l-as mai fi tinut, k nu era burtica mare dar cred k din cauza secretie de hormoni din piele, incepuse sa ma irite local si sa ma jeneze. Asa k l-am dat jos. Il pun la loc dupa ce nasc...asta dak o sa mi se mai vada buricul de grasime! hehehe...
Macar cercelul din nas il mai am!
Kiar...mai aveti piercing-uri?
Linia neagra nu mi-a aparut, dar cred k e prea devreme inca. Sper totusi sa ma scuteasca si sa nu apara k nu sint o fana a tuturor semnelor de gravidie
. Iar parutzul negru de pe burtica l-am smuls! k ma enerveaza sa il va acolo. Eu care ma depilez peste tot!
(inafara de cap, bineinteles). Seman cu o maimutzica...
Marce
19+
megbeng spune:
flavia, multumesc mult de raspuns, cu placenta anterioara! asa zic si eu, ca tine..
marce, sa stii ca retinusem sugestia cu statul pe spate, doar ca nu mai stiam sigur cine a zis-o
..eu il simt binisor seara, cand am bag in pat si stau pe partea stanga..doar ca al meu e mai smecheros, si in loc sa se zbantuie mai tare cand pun mana usor pe burtica (asa cum povesteau alte gravidute), al meu se linisteste cand pun mana pe burtica! simt ceva agitatie doar cand iau mana
, spre marea dezamgire a lui tati care deocamdata se bucura doar cand ii zic eu ca il simt..in fine..astept si eu peste 2 saptamani urmatoarea eco, sa-mi mai iasa din gargaunii din cap!
de oana_bucur nu mai stie nimeni nimic? telefon, messenger..
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
R_MARCE spune:
Inca ceva...k tot sint la forumat azi si cu kef de scris:
Eu am kef sa merg sapt viitoare in Europa, sa ma uit dupa una-alta. Am mai fost si cum scriam mai demult, am cumparat aproape tot ce imi trebuie, cu exceptia unor lucrusoare mai pt vreme rece, de ex. un fis pt bb de scos afara, k o sa fie inca frigutz in februarie. Atunci cind am fost eu, nu erau...inca.
Ce vroiam sa zic este...ARE KEF CINEVA SA MEARGA CU MINE? Asta in cazul in care aveti timp liber intr-o dimineata, de preferat in timpul sptaminii cind nu e agolmerat deloc iar preturile sint mai mici.
PS: eu merg cu masina...pot culege pe cine ar dori, dintr-un punct pe care il stabilim (ex. centru) si aduce inapoi tot acolo, eventual lasat in drum, unde v-ar fi mai comod.
Eiiii...? se baga cineva?
Marce
19+
loremunteanu spune:
Mai scrisesem si in alta zi, eu sunt plina de vergeturi... mi-au aparut deodata chiar in luna in care am ramas insarcinata... fara sa ma ingras deodata. De fapt, am fundul tot brazdat si aici sunt mov, si mai am pe solduri si in sus spre talie, si in zona interioara a genunchilor (acolo unde se ating unul de altul) si cateva pe sani
(putine si scurte) care sunt mai mult roz. Iar eu ma dau tot timpul cu lapte de corp sau crema grasa... nu pt vergeturi... asa pt sufletelul meu... si tot mi-au aparut...
Pe mine nu ma deranja cercelul... L-am scos pt ca incepuse sa iasa buricul si pielea din zona (de fapt de deasupra gaurii pe unde trecea cercelul) devenise tensionata (si acum e tensionata) si mi-a fost teama sa nu se crape (sper sa reziste pana la sfarsitul sarcinii ca sa-l pot pune la loc)...
Cu parul... sunt mai maimutica decat inainte. Aveam pufulet peste tot si inainte, dar e blond si nu e o problema... Doar cel de la axile mi se pare ca acum creste mult mai repede comparativ cu cel de pe picioare de exemplu...
Loredana
21+
Roni-Cristian
delfinuta spune:
Marce multumim pt invitatie, dar io una nu dispun de banutzi pt cumparaturi deocamdata...din pacate...ca tare mult mi-ar fi placut!
Bebele meu, la fel ca si al tau Marce, se linisteste atunci cand il mangai sau pur si simplu pun mana pe burtica. Rar il prind sa simt la mana si atunci nu trebuie sa apas ca sa simta..
Ivonanici mie nu mi-au aparut inca vergeturi, dar astept. Desi ma dau cu crema speciala de burtici, se zice ca e apa de ploaie si ca daca e sa-ti apara, iti apar oricum.