Mamici de ianuarie - februarie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Nici eu nu ma duc sa cumpar marea cu sarea! Ma duc asa, k sa mai ies din casa, sa imi clatesc okii si eventual sa cumpar un fis pt bb, pt iarna, pt scos din spital si afara, mai tirziu. Ideea e, k poti sa iti clatesti okii oriunde cu lucruri pt bb, dar eu prefer un loc unde si preturile sint accesibile.
In Europa nu iti trebuie multi bani. Eu am luat toate hainutzele pt bb (ceea ce am considerat necesar si orientindu-ma dupa o lista de aici de pe forum) si am dat in total 4.500.000. Si credeti-ma k am luat DE TOATE, adik salopete de cas, de zi, body-uri, pantalonasi, bluzitze, costumase pt iesit afara... etc. M-am lasat dusa de val, atunci cind am fost si cind am ajuns acasa, m-am speriat de cite cumparasem. Dar cind am facut totalul, am vazut k nu am cheltuit asa multi bani. Iar hainutzele o sa imi ajunga pina la 3 luni si kiar peste (unele din ele).
Deci...cu 1 mil. in buzunar poti face de 10 ori mai mult decit puteai la Baby Expo! Credeti-ma! Uite o sa pun si niste poze si preturi cu ce am cumparat din Europa. (dar pe weekend, cind ajung acasa).
Eiiii....? Va corup..?

Marce 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Eu am sa las cumparaturile pt perioada cand voi sta acasa, adica dupa 1 Nov. Pana atunci sper sa ne mai revenim si cu banii dupa renovari si inundatii si voi avea si mai mult timp. Eu aici am program de la 9 dim, dar plec de acasa cu mult mai devreme caci stau in baneasa si serv e la iesirea pe autostrada soarelui.Desi sunt cu masina fac cam 1 ora in aglomeratia asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

delfinuta, unde anume in baneasa? noi deocamdata stam in iancului, dar urmeaza sa ne mutam in apt socrilor la primavara..pe str.marinarilor! poate o sa ne vedem prin cartier!!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

meg pai daca te muti nu o sa ne mai plimbam puii impreuna!

R_ marce eu o sa nasc natural, cel putin asa mi-am pus in cap, dar stiam ca Anca este adeptul cezarianelor. am fost pacienta lui in urma cu ceva timp...

mai fetelor imi vine sa urlu: astia au cheltuit milioane de euro cu francofonia lor din care nu am inteles nimic si la maternitatea din Cluj nu au decat un tub pt respirat pe care l-au folosit medicii prin rotatie la cei 4 fratiori. din pacate cel mai mic nu a rezistat...

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Megbeeeeeng si noi am stat in iancului(pe avrig) si acum ne-am mutat in baneasa pe str Baneasa care este paralela cu marinarilor!!!! uraaaaaaaa La primavara mergem in aprc cu bebeiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

cristiana70, asta-i cea mai tare explicatie: femeile se simt f bine cand au o putza inauntru! Pe bune ca merita retinuta! Desi nu are o baza stiintifica, nu poate fi considerat nici babism - datorita laturii comice.

criss 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

hahaaaa, delfinuto!! noi stam pe elev stefanescu (perpendicular pe avrig)!! cat de misto!! sa fim la o strada distanta!!! ce ma bucur!

marinar, in primavara incepem abia sa renovam apt din baneasa, deci in primele luni o sa ne plimbam totusi impreuna!pana prin iunie, cred..

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Megbeng si eu ma bucur tare, tinem legatura pana atunci si sigur ne vedem acolo. Avem si Herastraul aproape, iupiii! Noi am inchiriat pe avrig, deja mi-e dor de zona aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Megbeng, apropo de sondajul tau, eu am baietel si nu am cosuri, ba parca sunt si mai radioasa, aici in Ardeal se spune ca orice femeie se simte bine cand are o putza inauntru!

Niccoleta, bine ai venit, nu mai esti singura!

cristiana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

R_MARCE, CREDE-MA CA EU AM VAZUT PRIMUL MESAJ AL TAU SI DE ATUNCI CHIAR AM TOT INCERCAT SA FAC CEEA CE M-AI SFATUIT, DAR NIMIC-NIMIC, CATEODATA MA APAS SAU MA STRANG MAI TARE DE BURTA, DAR NU AU ELE NICI O PROBLEMA, DAR LAS' CA IMI VINE SI MIE TIMPUL...

PUPICI

Flavia

Mergi la inceput