Naturiste si homeopate (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by noela_carmen

alynutza, aceeasi problema ma confrunt si eu, ai am citit zilele trecute un mesaj postat de mariee, in care spunea ca spalaturile vaginale cu infuzie de galbenele si argila ar face minuni. de aseara am inceput si eu.
in tratamentul Liviei scrie ca argila se introduce seara si dimineata se soate, si din cauza asta eram tare nedumerita; eu credeam ca argila se va"topi" p'acolo, dar nu se topeste...dimineta la dush, m-am speriat, ca nu stiam ce-a iesit de pe "acolo"

_

si maine e o zi...

Multumesc frumos si tie, dar as prefera sa incerc prima data cu capsule/ceaiuri. Nu ma dau deloc in vant dupa irigatii, fac numai daca e musai de musai. Stiu ca galbenelele sunt super de super, eu nu ma las niciodata fara alifie de galbenele in casa, e buna la aproape orice.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

dj mama, multumesc pentru incurajari.In legatura cu varsta,nu prea mai am asa mult, ca deja am aproape 32 ani si bebe se lasa asteptat de vreo 6 ani .Sunt optimista din fire, asa ca ma gandesc doar la un lucru: daca Adriana Iliescu a reusit la 67, eu si altele ca mine, de ce nu am reusi la o varsta mai potrivita?
Nu am dreptate? Oricum o sa va tin la curent cu pasii pe care ii voi face precum si cu rezultatele pe care le voi obtine.Pana atunci si multa bafta in tot ceea ce faceti.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie : sanatate si multdoritul BEBE.

Melita H.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras_rebel22 spune:

buna fetelor ,sunt un membru mai vechi dar cam mult timp nam dat pe aici ,de 3 ani ma chinui sa am si eu un ...si nu reusim nici cum,am fost la doctori amandoi si totul este perfect dar nu vine!!imi poate recomanda cineva vreun doctor ff bun in vienna(austria)nam luat niciodata pastile si tot nu vine,nus ce sa mai facem !!nu am nici un fel de stres nu depun nici efort fizic sau ceva greu absolut nimic!!mai am si eu o intrebare prin insemniare ce riscuri sunt si daca este sanatos??sau ce solutie ar fii ca bebeu sa fie sanatos si fara nici un risc!!am auzit si din cate am citit este in ungaria o clinica foarte buna FIV,imi poate da cineva un sfat care a trecut prin asa ceva fiindca as dori sa incerc!!sau o cale cat mai sanatoasa si fara riscuri!!va multumesc si ma bucur sa ma flu printre voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Ingeras rebel vezi ca ti-am trimis un email

Lavinia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Adimercedes,iti multumesc mult!Ceaiul de cretisoara il beam oricum,ca-mi place,dar fara sa stiu ca face bine si la dezvoltarea endo!Esti o dulce si te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chocolate_c spune:

quote:
Originally posted by merdan

Chocolate_ c eu iau trat.homeopat(Sepia) si iau si trat.naturist printre care tincturi de zmeur si BU(care contin alcool).Am intrebat dr.homeopat si mi-a zis sa iau in continuare ca gemoterapicul de zmeur oricum mi l-ar fi dat si ea.
Acum nu stiu ce ai tu dar eu am ov.polichistice fara ovulatie si Sepia mi-a dat ca reglator al intregului organism(inclusv reglator hormonal).Dar din ceea ce stiu remediile homeopate au diferiti antidoti(la unele nu e bine sa bei alcool pentru ca le anuleaza efectul).Cred ca cel mai bine e sa intrebi dr.homeopat eu asa as face.
criss_bbc eu nu cred ca ceaiul de cretisoara ar putea afecta stimularea cu closti dar mai bine il iei dupa ovulatie ca stiu ca ajuta la endometru si fixarea sarcinii.

merdan

E vorba de o colega ce are mastoza chistica si i s-a dat Foliculin care e homeopat si vroia sa stie daca poate lua si maceratele din coacaz si zmeur impreuna cu Foliculin. Eu am alte probleme, din cauza hepatitei C nu imi mai vine CM si nu stiu ce sa iau pentru ca tincturile sau maceratele au alcool si ma cam tem sa le iau. Stie cineva ce as putea lua? MERDAN multumesc pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_bbc spune:

Merdan, Mariee, va multumesc pentru raspunsuri.Abia acum am reusit sa le citesc.Va pe toate, Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by chocolate_c

quote:
Originally posted by merdan

Chocolate_ c eu iau trat.homeopat(Sepia) si iau si trat.naturist printre care tincturi de zmeur si BU(care contin alcool).Am intrebat dr.homeopat si mi-a zis sa iau in continuare ca gemoterapicul de zmeur oricum mi l-ar fi dat si ea.
Acum nu stiu ce ai tu dar eu am ov.polichistice fara ovulatie si Sepia mi-a dat ca reglator al intregului organism(inclusv reglator hormonal).Dar din ceea ce stiu remediile homeopate au diferiti antidoti(la unele nu e bine sa bei alcool pentru ca le anuleaza efectul).Cred ca cel mai bine e sa intrebi dr.homeopat eu asa as face.
criss_bbc eu nu cred ca ceaiul de cretisoara ar putea afecta stimularea cu closti dar mai bine il iei dupa ovulatie ca stiu ca ajuta la endometru si fixarea sarcinii.

merdan

E vorba de o colega ce are mastoza chistica si i s-a dat Foliculin care e homeopat si vroia sa stie daca poate lua si maceratele din coacaz si zmeur impreuna cu Foliculin. Eu am alte probleme, din cauza hepatitei C nu imi mai vine CM si nu stiu ce sa iau pentru ca tincturile sau maceratele au alcool si ma cam tem sa le iau. Stie cineva ce as putea lua? MERDAN multumesc pentru raspuns.

chocolate_c, poti incerca sa bei ceai de napraznic, 2 cani pe zi, facut dupa reteta stiuta si sa iei dupa ovulatie TABLETE de mugur de zmeur, cate 2X3/zi. Sa imi spui daca vrei detalii...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Fetelor dragi,ieri Z9 am facut pt.prima data si din pacate nu pentru ultima -dilatatie.Eu sincer nu prea stiam nimic de procedura asta .M-a adormit 7 minute timp in care a introdus prin col ceva inele de marimi din ce in ce mai mari .Pe filmele HSG se vede strangulata portiunea dintre col si uter.Am incercat o hidrotubatie si a refulat tot inapoi.Cum sa raman insarcinata cu asa defectiune? Urmatoarea dilatatie va fi in Z 2 de la ciclu urmator-cred ca va fi o placere...
Oricum continui cu Maca si BU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

M-am hotarat sa incep tratamentul cu MACA, pentru ca momentan nu mai am nervi sa merg la medic pentru ca sa-mi recomande iar un sac de hormoni sintetici si mai cine stie ce.Datorita insuficientei ovariene si menopauzei precoce,oare nu ar fii bine ca sa iau si BU? Ce parere aveti? Tinctura sau capsule? Va multumesc anticipat .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie : sanatate si multdoritul BEBE.

Melita H.

Mergi la inceput