Naturiste si homeopate (23)
Raspunsuri - Pagina 7
Mariee spune:
quote:
Originally posted by L5845
M-am hotarat sa incep tratamentul cu MACA, pentru ca momentan nu mai am nervi sa merg la medic pentru ca sa-mi recomande iar un sac de hormoni sintetici si mai cine stie ce.Datorita insuficientei ovariene si menopauzei precoce,oare nu ar fii bine ca sa iau si BU? Ce parere aveti? Tinctura sau capsule? Va multumesc anticipat .
Va doresc si voua ce-mi doresc mie : sanatate si multdoritul BEBE.
Melita H.
melita, este fff buna BU asa cum spui tu.
t pup dulceee
chocolate_c spune:
Adimercedes mersi mult, vreau neaparat toate detaliile. Eu am baut (dar n-am fost consecventa) ceai de cretisoara si coada soricelului. Astept vesti de la tine. Cu drag.
catty spune:
Fetelor, am si eu ceva nelamuriri:
1. BU se ia pana la ovulatie, nu?
2. Capsule de napraznic pot sa iau si dupa ovulatie?
3. A incercat sa ia cineva pana acum Ginsavit (combinatie de minerale, vitamia e, acid folic cu ginseng) pana acum? Eu iau o pastiluta pe zi si sotul la fel si la el deja spermograma este super, dupa 2 luni de naturiste.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Idaira spune:
quote:
Originally posted by Mariee
meyyy, io nu stiu cum dar o face sigur....asta e solutia gineco din Fr.... si daca iei si vita E din Z5 in Z14 e si mai bine!!!!! la mine cel putin a si functionat. dar insist: 100mg zilnic, deci doza ff mica, da????
pupiceiiiiii
De ce pina in z14 si nu pina in z19(cum era in trat Liviei)? Ar avea vreo explicatie sau asa e trat pur-si-simplu? Intreb pt ca deja am inceput cu vit E si vreau sa stiu pina in ce zi sa o iau.
L5845 spune:
Mariee, multumesc pentru raspuns si daca alta data nu reuseam sa tin tratamentul naturist ( am incercat sa beau zilnic ceau de patrunjel pt. reglarea CM ), sper ca acum o sa reusesc sa-l tin pana la rezultatul final , avand sustinerea voastra. Dar inca nu sunt lamurita complet,tinctura sau capsule de BU? Sper ca nu sunt prea insistenta si ca nu supar pe nimeni tot intreband atatea . Multumesc din nou anticipat .
Va doresc si voua ce-mi doresc mie : sanatate si multdoritul BEBE.
Melita H.
andreea16 spune:
Adimercedes, multumesc mult pentru raspuns! Esti experta in tratamente naturiste, iti multumesc pentru ajutor! Nu cred ca gasesc ceai de cretisoara in America, dar o sa rog pe cineva din tara sa imi trimita. Orice pentru bb…Sunt tentata sa incerc si tratamentul Liviei, dar trebuie sa fac rost de toate produsele.
Mariee, am citit sfaturile date de tine Iulianei pentru ingrosarea endometrului. Am aceeasi problema si habar nu aveam de aspirina. Multumesc mult, o sa incerc si asta.
Fetelor, imi spuneti si mie ce este BU?
Va pup pe toate,
Andreea
Andreea
iuli-ana spune:
Idaira,daca ai inceput tratamentul Liviei,fa EXACT ce scrie acolo.Sunt multe plantute care fac treaba buna doar in asociere.
Tot tratamentul este f bun,crede-ma ca l-am urmat intocmai!
Raspunsul acela era pt mine,am endometrul micutz si trebuie sa-l dezvolt pana in decembrie...Eu nu mai urmez tratamentul Liviei,deocamdata sunt reglate toate si de aceea a trebuit sa ma axez doar pe endometru...De aceea mi-a dat Mariee acea schema de tratament,ai inteles iubita?