Naturiste si homeopate (23)
Raspunsuri - Pagina 5
doxinu spune:
Va multumesc mult pentru rspunsuri naturistele mele!Contunui cum am inceput si va anunt cand vine bb!Deocamdata sunt tare optimista,sa vedem cum raman cu trecerea timpului!V-am pupat dulce!
gudinde spune:
quote:
Originally posted by L5845
Multumesc pt. raspuns, iar inainte de a povesti "odiseea" mea, as vrea sa va mai intreb cat timp se poate administra ( 2-3-4 luni)?
Deci : am inceput tratamentul pentru "minune" inca din iulie 2002,cand pt. inceput am facut o serie de analize.
Prolactina = 16.7 ng/l
FSH = 87.9 U/l
LH = 34.01 U/l
F3 = 2.16 pg/l
FT4 = 0.72ng/ml
Radiografie sa turca = dimensiuni normale.
Diagnosticul a fost de sterilitate primara cauzata de menopauza precoce si insuficienta ovariana acuta congenitala, motiv pentru care aveam ciclu din ani in Pasti.Asa ca am inceput sa iau Duphaston si Etinilestradiol, iar dupa ce mi-a venit ciclul, Novinette, timp de 3 luni.Apoi stimulare timp de 1 luna ( cu monitorizare echografica) cu Duphaston,Clostylbegyt si Pregnyl de 5000 U.I.Apoi....asteptare fara rezultat.In luna urmatoare am facut histeroscopie diagnostica,ceea ce a confirmat diagnosticul initial cu mentiunea ca trompele sunt permeabile.A urmat trat. cu Closty ( din nou) cuplat cu UTrogestan si iar Pregnyl de 5000 U.I, luna urmatoare cu Premarine din a 11-a zi a ciclului si iar Duphaston si Pregnyl.La ultima monitorizare aveam un folicul pe dreapta de 2.5 cm in ziua a 13-a si apoi......asteptare....tot fara rezultat. Dezamagita, am cedat nervos si am intrerupt, pt. ca incepusem sa iau nemasurat in greutate.Tot trat. l-am intrerupt in iulie 2003.Din momentul in care am incetat orice fel de tratament,nici ciclu nu am mai avut pana la 1 ianuarie 2006 !Si ce m-am gandit eu? I-a sa iau si eu Novinette, daca tot a binevoit sa vina asa, neasteptat.Asa ca am luat Novinette timp de 5 luni, pana in mai 2006, apoi calculand data urmatoarei ovulatii,la momentul ei, am facut un Pregnyl de 5000 U.I, am
din greu si.......am asteptat.Dupa 2 luni de asteptare....am avut 2 teste slab pozitive, am facut apoi si Beta HCG si....nimic. Citind de toate pe acest forum, am luat hotararea sa incerc sa iau Maca,gandind ca poate, poate pe cale naturista,cine stie.....
Asta e povestea mea, cam scurta in incercari dar lunga ca si explicatii.Aaaa, plus ca am reusit dupa multe vreme sa-l conving pe al meu sot sa-si faca spermograma, care a iesit f. buna ( macar el ).In speranta ca nu v-am plictisit,va multumesc din nou anticipat si.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie : sanatate si multdoritul BEBE.
Melita H.
Melita,
Ar trebui cand iti repeti analizele sa faci si analiza insulinei.
dj_mama spune:
L5845, ai una dintre cele mai triste povesti.
Totusi, dak esti tanara, fii sigura ca vei rezolva. Ar fi bine sa ajungi la Buc. Tr. si bani fir'ar sa fie dar iti va ajuta Dumnezeu. Vei reusi sigur!!! Nu te lasa.
L5845 spune:
qudinde, daca te referi la glicemie, ultima data (in vara asta) era 72.Iar analizele au fost facute in iulie 2002, cand se poate sa fii avut glicemia mai mare.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie : sanatate si multdoritul BEBE.
Melita H.
danutza_c spune:
LAvinia, ma bucur ca ai scapat de stres si nu a trebuit sa fcai nimic ca sa-ti vina.
Eu stiu cum e sa te stresezi ca nu-ti vine ca la fel am patit si eu cind am facut fiv-ul anul trecut: ai naibii rushi cind nu ii vrei vin pe capul tau si cind vrei sa vina nu vin! Eu a trebuit sa imi fac niste injectii ca sa-mi vina si tot s-au lasat greu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
andreea16 spune:
Moni, scuze ca nu am raspuns mai devreme la mesajul tau, dar am avut cateva zile f aglomerate. Endometrul meu este prea subtire, sau cel putin asa a reiesit la cele 2 monitorizari pe care le-am facut in vara. O sa caut citesc tratamentul liviei, multumesc mult pentru ajutor!
Adi Mercedes, scriai ca maca ajuta si la endometru. Stii cumva, ajuta la ingrosarea lui??Eu il aveam cam de 3mm si stiu ca e necesar sa fie de 8mm
Andreea
Andreea
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Madalina1968
Buna Dragelor!
Provin de la sectiunea "Aspirante Optimiste > 35".
Tot citesc din povestirile voastre...de fiecare data ca intru
ma mininez de cat santeti de ambitioase dar si de cat e de complicat corpul femeiesc...:))
Am o infertilitate, aparent inexplicabila, dupa analize facute cu ceva timp in urma (toate valorile la norma). Acum le refac...cu calm..
Ma inspira mult tratametul Liviei...as dori sa incerc ptr. 3 luni.
Mai putin ma inspira MACA (aici e si cam scump..)
Va intreb si pe voi: daca le-as dori din Romania ar fi cineva din voi dispusa, contra cost, sa mi le procure? Nu e graba.
Era doar o idee..
Va multumesc!
Mult noroc la toate!
Madalina1968, bun venit la noi si mult succes cu tratamentul pe care il vei incepe. Am si eu o sugestie: sa verifici f bine pretul la MACA acolo la tine vs RO, ca eu am avut surpriza sa constat ca la noi e mai IEFTIN decat in Ro, suficient de ieftin incat sa iau de aici MACA pentru a-i trimite mamei mele!!! DEci produsele plus taxele postale si tot e mai ieftin decat daca ea ar lua din RO - dupa calculele mele ...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
Fetelor,endometrul meu in z 21 este de 5 mm!Ar trebui sa-l imbunatatesc pana in decembrie,ajutati-ma,pls!
Nu mai stiu exact,MACA era si pt endometru ???
quote:
Originally posted by andreea16
Adi Mercedes, scriai ca maca ajuta si la endometru. Stii cumva, ajuta la ingrosarea lui??Eu il aveam cam de 3mm si stiu ca e necesar sa fie de 8mm
Iuli-ana si Adela da, MACA ajuta la endometru. Si puteti bea si ceai de cretisoara cate 2 cani pe zi!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
Madalina1968 spune:
Adimercedes, multumesc ptr raspuns si multumesc la toate
caci cu intrebarile si raspunsurile voastre am invatat multe.
Un lucru as vrea sa stiu...ma lamuriti cu cel endometru si
cu calculul zileler de ovulatie si fertilitate.
Nu ca as fi la inceput..dar m-am cam naucit..
Nu e graba dar ceea ce imi ziceti..asa ramane..:))
Am o asa de mare dorinta sa ma reglez hormonal cum numai voi va puteti imagina.
A voastra mereu, Madalina
Va pup!
Kariris spune:
Merdan a fost frumos in WE si am profitat din plin, adica ne-am plimbat si am vizitat si ne-am distrat, ca doar eram amandoi prima oara in Elvetia. Dar...de prestat n-am prestat deloc am fost prea obositi si avizi de a vedea cat mai mult, am zis ca de prestat putem si in Romania (teoretic) eu merg mai departe cu naturistele mele inclusiv maca si vad ca am inceput sa dau kilele jos; cred ca am luat in greutate de la cat si ce am bagat in mine in Elvetia.
Si durerea de sani am rezolvat-o cu Mastodynon. Din prima zi (ieri) de cand am inceput sa iau m-au lasat durerile.
Pup toate naturistele!