Naturiste si homeopate (23)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

quote:
Originally posted by gudinde

Fetelor ... nici nu stiu cum sa va spun ... am o veste MARE. Nu, nu sunt gravidutza ... nu e chiar atat de mare, dar incep sa am sperante.

Nu de mult m-am alaturat listutei de naturiste pt PCOS. Va spuneam ca-s nenorocita rau si nici nu visez acum la bb, ci imi dau 1 an de naturiste sa incerc sa ma mai pun pe picioare. Cat s-o putea. Ma asteptam sa dureze cateva luni bune pana sa vad niste rezultate concrete ... dar ce credeti? Azi sunt Z1 ... si mi-a venit pt prima ora in viata la 28 zile
Nici nu speram asa o fericire pe capul meu. Imi da aripi mai ceva ca reclama de la Red Bull si am un zambet tamp pe fata ... de sperante ce sa mai zic ca imi este plin sufletul. Poate pt unele dintre voi nu-i mare lucru, dar pt mine ... e nesperat. Ma duc sa deschid sampania

gudinde, ma bucur enorm pentru tine!!!! Sarbatoresc alaturi de tine, ca stiu prea bine ce inseamna PCOS!!! Si o sa vezi ca in timp o sa vezi si mai multe efecte pozitive si schimbari in bine. Eu de 2 ani de cand fac tratamente naturiste si nu am avut nici un efect negativ. Ca nu s-au intamplat toate cand am vrut eu, asta e altceva... , dar incet-incet lucrurile se rezolva. Nu stiu daca ai citit paginile din urma, dar eu iti recomand din tot sufletul sa incepi sa iei ulei de peste!!! Vezi ca am postat acum cateva pagini raportul pe septembrie al unei institutii ce studiaza PCOS si e informatie f folositoare. Eu iau ulei de peste de vreo 2-3 luni si imi ajuta f mult, am inceput sa slabesc si imi e ciuda ca nu am stiut mai devreme de el. Dar e bine si asa!!!

Mult succes in continuare!!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Sar'na mult!

Am inceput sa iau ulei de peste. Am gasit la farmacie niste gelule Omega 3 facute de o firma nemteasca si iau una pe zi. Tu ce iei?

Sa stii ca la un moment dat cand combinam ceaiurile de napraznic, coada soricelului si BU nu m-am simtit chiar super asa ca am redus la napraznic + Omega 3 + inot de cateva ori pe saptamana sa mai bag din insulina asta in celule. Si uite ca a functionat. Acu' sa vad ce pot face cu durata/cantitatea menstrei. Ma gandeam la un moment dat la maca dar am zis sa mai astept mai ales cand v-am auzit vorbind de kg. extra; ca la noi asta-i cuiu' lu'Pepelea; tb sa slabim nu invers.

In legatura cu raportul despre PCOS ... nu l-am vazut am sa ma uit mai cu atentie. Multumesc mult.

Andreea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by L5845

gudinde, daca te referi la glicemie, ultima data (in vara asta) era 72.Iar analizele au fost facute in iulie 2002, cand se poate sa fii avut glicemia mai mare.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie : sanatate si multdoritul BEBE.

Melita H.

L5845,

Mii de scuze.
Nu ti-am vazut postarea decat azi cand am inceput sa caut in urma raportul pus de Adi.
Nu, nu ma refeream la glicemie ci la insulina. M-am gandit la PCOS cand am vazut raportul LH:FSH in analizele pe care le-ai postat. De asta ti-am zis de insulina. De obicei cei care au PCOS au insulina un pic crescuta (printre altele).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danutza_c

Gudinde, asta da efect de la tratament! si sa o tii tot asa! Iti doresc sa iti vezi visul realizat cit mai repede!
Si ciocneste un pahar si pentru noi!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
sa nu ne pierdem speranta
danutza

Danutza

Multumesc mult pt incurajari. Pt mine e o mare realizare si sunt tare, tare bucuroasa. E acu' daca as putea face ceva si cu cantitatea/durata menstrei ar fi menaipomenit.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adimercedes

Pt. fetele cu PCOS

Am primit azi un raport despre PCOS de pe luna septembrie si vi-l pun aici. Pt mai multe detalii mergeti la linkurile din text. Raportul e in engleza, asa ca daca cineva nu intelege si vrea detalii suplimentare, sa ma contacteze. La sfarsit am facut un sumar ca cele ce nu inteleg engleza sa stie despre ce e vorba.

1) Some PCOS Women Have Liver Disease

Has your doctor checked your liver lately? We think your liver is an overlooked organ in the treatment of PCOS. It has many critical functions including the metabolism and regulation of hormones. A healthy liver will help you control PCOS symptoms. A sick liver makes them worse.

Unfortunately, 15% of women with PCOS appear to have liver disease, according to the latest research.

Avoidance of refined junk foods is especially helpful for your liver. If you're wondering what foods you should eat or not eat,
refer to the "Main Components of the Diet" section of our PCOS diet book.

Read the full article here:
www.ovarian-cysts-pcos.com/news36.html

Get PCOS diet book info here:
www.ovarian-cysts-pcos.com/book/nl/issue36

~~~~~~~~~~~~~~~~

2) Fish Oil Beneficial for Fatty Liver Disease

New research shows that long-term consumption of fish oil helps people who have fatty liver disease. As we said in the above article, about 15% of women with PCOS appear to have this liver problem.

Those who consumed the omega-3 fish oil capsules showed a signficant decrease in lab markers for liver disease. Their triglycerides and blood sugar also went down. But what was most interesting was that sonic scans of their livers showed an improvement in the structural integrity of the liver.

What is the best source of omega-3 oils? You can eat a lot of fish. But the most convenient and concentrated form is fish oil EPA/DHA capsules, as was used in the study. You can obtain high quality EPA/DHA fish oil capsules from our online store:

www.ovarian-cysts-pcos.com/supplements-store.html#sec3

By the way, EPA/DHA omega-3 oils may also be beneficial for other PCOS-related symptoms such as depression or acne.

We recommend supplemental EPA/DHA on a long-term basis if you do not consume fish at least several times a week.

www.ovarian-cysts-pcos.com/news36.html#sec2

~~~~~~~~~~~~~~~~

3) Stress and Miscarriage

Not only do PCOS women have a more difficult time becoming pregnant, they also have a higher rate of miscarriage. New research suggests a simple way to reduce the probability of this heartbreak: Reduce your level of stress.

Management of chronic stress is an inexpensive but very effective way to help manage PCOS and improve your overall health. Refer to the "Stress Management" chapter of our book for a list of stress control strategies.

www.ovarian-cysts-pcos.com/news36.html#sec3

Get PCOS diet book info here:
www.ovarian-cysts-pcos.com/book/nl/issue36

~~~~~~~~~~~~~~~~

SUMAR:

1) Ficatul are rol de reglator hormonal. Unele femei cu PCOS au probleme cu ficatul. Sunt recomandate teste si evitarea junk-food-ului.

2) Uleiul de peste e benefic la bolile de ficat, mai ales in cazul unui ficat gras. Femeile cu PCOS sunt expuse unor astfel de probleme si e recomandat sa ia suplimente cu ulei de peste. Uleiul de peste ajuta si la alte probleme induse de PCOS: depresie si acnee!!!

3) Femeile cu PCOS sunt mai expuse riscului de avort spontan. Unul dintre remedii este evitarea stresului. Este necesara tratarea stresului cronic si pt o imbunatatire a starii generale de sanatate.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Adi

Pusici multi pt articol. Io ma tot vait la medicul de familie de ficat da io vorbesc, io aud. #@$@#@##$#!!! ca sa nu ma exprim altfel. Acu' sa vad unde gasesc ulei de peste ca tipul de flacoane care apar in link-urile care mi le-ai dat nu se gasesc pe frumoasele noastre plaiuri mioritice. Pana atunci am luat niste LIV 52 pt ficat - sunt din plante si m-am inteles bine + Omega 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Buna ziua dragutelor naturiste!Nu am intrat de mult pe forum si am cam ramas in urma cu stirile,dar sper ca ati reusit sa va atingeti scopul fiecare dintre voi!Am inceput si eu de 3 saptamani unul din tratamentele Liviei si deja am rezultate,adica mi-a venit CM la doar 5 zile de la tratament dupa o absenta de 4luni.Nu va pot spune cat de fericita am fost....mai ales ca m-a tinut atat cat ma tinea inainte si a fost cat se poate de curat{doar putin mai inchis la culoare}Acum astept sa revina sotul in tara{luna viitoare}si sa ne punem pe treaba,poate ne Binecuvanteaza Dumnezeu si pe noi cu un bebelus ca il asteptam de 10 ani.Am decis sa incep acest tratament naturist cand in urma lipsei CM timp de 4luni{pana atunci fiind ft.regulat}m-am pricopsit cu un ovar polichistic.Am luat utrogestan timp de 6 zile la indicatiile medicului dar CM nu s-a instalat.Dupa 3 sapt.de la utrogestan am fost din nou la medic si mi-a depistat acel ovar polichistic.Mi-a dat tratament cu indometacin pe care nu l-am urmat pt.ca m-am gandit ca nu-mi vor dispare niciodata chisturile doar cu indometacin.Asa ca am inceput tratamentul Liviei impotriva sterilitatii si am fost placut surprinsa sa vad ca in doar 5 zile mi-a venit CM.Dar trebuie sa recunosc ca am facut cateva modificari nesemnificative {zic eu}in acest tratament.Si daca ajuta pe vreuna din voi,am sa va scriu tabelul detaliat cu tot ce folosesc:

Dimineata
-o cana ceai napraznic-pe stomacul gol{preparat ca la carte}
-pauza 30 min
-o lingurita tinctura telina+o lingurita tinctura marar{doar 21 de zile}si nu mai iau in celalalte luni
-pauza 5 minute
-infuzie coada soricelului+cretisoara+o pastila kamaiany+o pastila cat's claw+{vit.E din a-5-a pana in a-19-a zi a CM}
-pauza 5 min
-30 pic.tinctura coada soricelului+30pic.tinctura muguri de zmeura
-pauza 5 min.
-o lingurita tinctura branca ursului
-un supozitor carpicon{din a-5-a pana in a-19-a zi a CM}
Pranz
-o cana ceai napraznic
-o lingurita tinct.telina+o ling. tinct. marar{numai 21 de zile}
-o cana infuzie galbenele+sanziene+o pastila kamaiany
-30 pic. tinct. coada soricelului+30 pic. tinct. muguri zmeura
-o lingurita tinct.branca ursului
{toate cu pauzele aferente}
Seara
-o cana ceai napraznic
-o lingurita tinct.telina+o ling.tinct.marar{doar 21 de zile si nu se mai repeta}
-o cana infuzie urzica vie+urzica moarta alba sau galbena+o pastila kamaiany+o past.cat's claw+o past.{vit.E din a-5-a pana in a-19-a zi a CM}
-30 pic. tinct.coada soricelului+30 pic.tinctura muguri de zmeura
-o lingurita tinct.branca ursului
-un supozitor carpicon{din a-5-a zi pana in a-19-a zi a CM}
{toate cu pauzele aferente}
Inafara de toate acestea,mai iau o pastila pe zi de acid folic.Granulele de argila nu le folosesc de teama ca dimineata n-am sa mai pot sa le scot.Voi cum va descurcati cu ele?
Va multumesc pentru rabdarea de-a-mi citi postarea!PUPICI la toatesi aveti mare grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Gudinde cauta Omega 3 pt ca asta contine uleiul de peste. La plafare exista si produse care se numesc simplu Omega 3. Dc vrei ceva mai bun si de calitate f buna exista Omega 3 distribuit de GNLD International dar ac nu se gaseste in plafare sau farmacii ci numai la distribuitori autorizati (dc doresti scrie-mi pe PM).

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

Fetelor,care sunt simtomele atunci cand elimini chisturile ovariene?Sau prin tratament pot sa dispara fara sa le elimini?Lamuriti-ma va rog ca sunt in ceata,nu stiu nimic despre asa ceva,si trag speranta ca prin tratamentul naturist voi scapa de chisturile de pe ovar.Multumesc mult!

Mergi la inceput

Chivutamonica,multumesc mult pt.raspuns!Cu siguranta am sa continui tratamentul si va voi tine la curent cu noutatile.Pupici si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Ancuca, eu am avut un chist si dupa o perioada de trat.l-am eliminat ,am facut ecograf dinou si medicul s-a mirat.Parerea mea este ca s-a eliminat la CM.avind dureri mult mai mari ca la altele si mi se parerea ceva suspect.Stiu ca ma trimis dinou sa fac un ecograf dupa o luna de la ce s-a intimplat sa vada daca mai apare dar n-am mai mers.Trebuie sa continui cu muguri de zmeura sa nu mai apara...
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Naturistelor si Homehopaticelor ,veterane
dar unde sunte-ti dragutelor?
Nat.s-a terminat culesul plantutelor de pe cimp iar voi Hom.sunte-ti harnicute si pune-ti mierea la borcan?
Oanabbb,Silvana,Tabita,Auricas,Steliana,Mariee,Goldi,Fabya,Reghi,,Speranta-noastra'',etc.Unde sunte-ti dragilor?
,la toate ...este o vorba :,,tace-ti si face-ti'',coace-ti voi ceva acolo?

Mergi la inceput