Naturiste si homeopate (23)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

L5845, eu am afcut o inseminare asta-toamna si m-a costat cam 2 mil, deci nici nu se compara cu pretul de la fiv.
Vezi ca exista subiect de inseminare, poate intrebi fetele de acolo care mai sunt preturile.
E bine ca face o pauza acuma. Poate in Italia se mai documenteaza cu ce posibilitati are si o sa fie mai bine la primavara sau vara. Imi mentin parerea ca daca e OK atunci ar trebui sa incerce cu inseminari.
Poate e de acord sa iti dea rezultate la ce analize a facut ea si sa le postezi aici si vezi ce sfaturi mai au fetele.
Cred ca trebuie sa revenim on-topic ca am cam deviat. Daca vrei scrie-mi pe pm si mai discutam acolo.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Ok danutza_c, o sa ma uit si la celelalte capitole de pe forum,unde pot gasi raspunsuri la problemele prietenei.M-am uitat la tratamentul Liviei si am gasit ceva mai complex decat cel doar cu Maca, BU si vit.E.E ceva cu vit.C, cu tablete de telina, spirulina,....etc. O sa-l copiez sa-l dau mai departe si restul depinde de ei.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie : sanatate si mult doritul BEBE.
Melita H.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna,
Intru si eu aici la voi pentru am nevoie de un sfat. Si eu vreau un bebe insa, inainte de a incerca, as vrea sa am un organism sanatos. Acum vreo 6 luni am avut o problema cu un chist marisor care s-a rupt (se pare) si a fost foarte rau. Am fost la doctor, am luat tratament, am facut testul PAP si mi-a iesit II si inflamatie medie. Ideea este ca am din nou aceleasi simptome si mi-e teama sa nu cumva sa am din nou vreun chist si o rana de col cum am avut data trecuta. Exista vreun tratament naturist pentru asa ceva? Dar pentru vindecarea ranilor pe col? Parca am mai mare incredere in plante decat in cine stie de chimicale sau chiar medicamente pe baza de hormoni.
Va multumesc,
Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Moira,incearca sa intri pe prima pagina de la capitolul asta, unde vei gasi tratamentele naturiste ale Liviei.Cred ca vei gasi si un tratament pentru problema ta.Multa sanatate .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si multdoritul BEBE.

Melita H.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by danutza_c

Adimercedes, . Am sa imi cumpar zilele urmatoare.
Tu ai gasit ceai de cretisoara sau ceva pastile/extract?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
sa nu ne pierdem speranta
danutza

danutza, nu stiu cum e cu tincturile, ca in tratamentul Liviei eu am inlocuit tincturile cu tablete sau capsule, pt ca am tensiunea destul de mica si nu vroiam sa lesin pe strada . Eu am luat chiar ceai de cretisoara (alchemilla vulgaris = Lady's Mantle). Tablete de cretisoara NU am auzit sa existe...

Bafta multa cu tratamentul!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Madalina1968

Ptr toate fetele, eu nu stiu ce-i cu mine dar parca am aripi. Cred mult in ceea ce fac acum...o fi si ptr. ca nu am facut niciodata vreun tratament, doar analize.
Si ma simt bine cu voi, mai ales ca sunteti din Romania.

Ps: nu mai reusesc sa beau cafea si nici timp nu mai am dimineata...si eram ca tine...

Bine a zis cine a zis ca daca vrei se poate....

Pupi!

Madalina, ma bucur pentru optimismul tau. Asa ma bucur ca adie pe aici pe la noi un aer de ambitie, de pozitivism, de incredere si de dorinta de a reusi!!! Succes cu tratamentul si ma bucur pt efectele pe care le vezi!!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gudinde

Fetelor ... nici nu stiu cum sa va spun ... am o veste MARE. Nu, nu sunt gravidutza ... nu e chiar atat de mare, dar incep sa am sperante.

Nu de mult m-am alaturat listutei de naturiste pt PCOS. Va spuneam ca-s nenorocita rau si nici nu visez acum la bb, ci imi dau 1 an de naturiste sa incerc sa ma mai pun pe picioare. Cat s-o putea. Ma asteptam sa dureze cateva luni bune pana sa vad niste rezultate concrete ... dar ce credeti? Azi sunt Z1 ... si mi-a venit pt prima ora in viata la 28 zile
Nici nu speram asa o fericire pe capul meu. Imi da aripi mai ceva ca reclama de la Red Bull si am un zambet tamp pe fata ... de sperante ce sa mai zic ca imi este plin sufletul. Poate pt unele dintre voi nu-i mare lucru, dar pt mine ... e nesperat. Ma duc sa deschid sampania

gudinde, ma bucur enorm pentru tine!!!! Sarbatoresc alaturi de tine, ca stiu prea bine ce inseamna PCOS!!! Si o sa vezi ca in timp o sa vezi si mai multe efecte pozitive si schimbari in bine. Eu de 2 ani de cand fac tratamente naturiste si nu am avut nici un efect negativ. Ca nu s-au intamplat toate cand am vrut eu, asta e altceva... , dar incet-incet lucrurile se rezolva. Nu stiu daca ai citit paginile din urma, dar eu iti recomand din tot sufletul sa incepi sa iei ulei de peste!!! Vezi ca am postat acum cateva pagini raportul pe septembrie al unei institutii ce studiaza PCOS si e informatie f folositoare. Eu iau ulei de peste de vreo 2-3 luni si imi ajuta f mult, am inceput sa slabesc si imi e ciuda ca nu am stiut mai devreme de el. Dar e bine si asa!!!

Mult succes in continuare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Adimercedes, multzam de raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Fetelor am facut saptamana trecuta o laparoscopie in urma caruia mi-a scos un fibrom uterin si problema mai mare este la ovare.nu se vad urme de ovulatie pe ovare cred ca sunt ovare de portelan,mi sa facut driling ovarian pt a ajuta ovulatia.
este adevarat ca raportul LH:FSH=2:1 asta inseamna ca am sindromul ovarelor polichistice?

puteti sa-mi spuneti ce tratament naturist sa iau pt a ajuta ovulatia?

Va pup LAVINIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by laviniaN

Fetelor am facut saptamana trecuta o laparoscopie in urma caruia mi-a scos un fibrom uterin si problema mai mare este la ovare.nu se vad urme de ovulatie pe ovare cred ca sunt ovare de portelan,mi sa facut driling ovarian pt a ajuta ovulatia.
este adevarat ca raportul LH:FSH=2:1 asta inseamna ca am sindromul ovarelor polichistice?

puteti sa-mi spuneti ce tratament naturist sa iau pt a ajuta ovulatia?

Va pup LAVINIA.

Lavinia,

Raportul LH:FSH este unul din indicatorii PCOS-ului.Ca si lipsa ovulatiei. Dar fa si o insulina. In PCOS iese mare.

Daca ai asa ceva sfatul meu cel mai sincer (al unei persoane care a tot fost pe la medici) cauta un endocrinolog fff bun (eventual specializat pe endocrinologie reproductiva)sau un ginecolog fff bun (specializat pe infertiliate). Spun asta pt ca majoritatea dr-ilor nu sunt la curent cu ultimele tratamente pt PCOS. In general prescriu ACO in conditiile in care la nivel mondial se stie ca ACO nu numai ca nu rezolva problema dar fac rau.
Eu personal dupa 12 ani de Parhon am ajuns la naturiste si sa stii ca ma simt fff bine si mai incolo ma gandesc sa vizitez un homeopat.
Este o alegere personala, neinteleasa de multi dar ... dupa prea multa suferinta si umilinte in spital am decis ca asa e mai bine si nu-mi regret decizia. Sigur depinde si de stadiul bolii. DAR REITEREZ, DACA ALEGI VARIANTA ALOPATA ALEGE FOARTE BINE MEDICUL SI DOCUMENTEAZA-TE MULT PE INTERNET DESPRE PCOS INAINTE DE A LUA VREUN MEDICAMENT !!!

Mergi la inceput