Naturiste si homeopate (23)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Gudinde, asta da efect de la tratament! si sa o tii tot asa! Iti doresc sa iti vezi visul realizat cit mai repede!
Si ciocneste un pahar si pentru noi!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

danutza_c multumesc pentru raspuns. O sa-i spun si de chestia cu prolactina la prietena mea, cu siguranta ca nu i s-a spus pana acuma de asta. Problema ei este ca a facut IAD in primavara anului asta si nu i-a reusit si acum e hotarata sa faca trat. naturist.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie : sanatate si multdoritul BEBE.

Melita H.

Mergi la inceput

L5845, imi pare rau pentru prietena ta.
Poate ca ar fi o idee buna sa mai repete spermograma, eventual in alta parte decit unde a facut-o prima oara. Rezultatele variaza foarte mult, in general. Daca totusi se confirma azoospermia atunci cred ca ar putea incerca trat naturist dar e de durata. Daca ar fi doar oligospermie atunci ar fi ceva mai bine, in sensul ca mai are ceva gigei pe-acolo si poate le creste numarul. Nu trebuie sa renunte in nici un caz la ideea de tratament, indiferent care e rezultatul la spermograma.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

danutza_c, din cate am inteles de la prietena mea, sotul ei a repetat de mai multe ori spermograma, ultima data la clinica Dr. Munteanu din Timisoara, unde i s-a facut si biopsie testiculara care a a confirmat diagnosticul. Probabil ca dupa ce vor lua trat.cu Maca si BU amandoi + Vit.E (el), vor repeta analizele. Momentan inca isi revin sufleteste si material dupa esecul IAD-ului, dar cu toate astea nu vor sa se dea batuti.

Melita H.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

L5845 poti intra la subiectul azoospermie unde poti afla multe. Sotului prietenei tale cum i-a iesit FSH-ul? Dc ac e mare nu e bine. Ac FSH arata dc testicolele mai pot produce gigei. La bolnavul cu azoospermie si FSH ridicat se pp afectarea testicolelor. Singura solutie este ICSI cu prelevare de gigei prin biopsie testiculara. Dc la biopsie nu se gasete nimic tb sa fie pregatiti cu sperma de la donator pt fertilizarea ovocitelor.
Intra la sub Azoospermie deoarece acolo vei avea de citit 4 capitole plus 2 materiale pe care le-am trecut pe prima pag a cap 4.

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

L5485, inseamna ca deja au facut multe din investigatii.
Asa e cum spune Miki-miki cu rezultatele la biopsie testiculara, din pacate. Daca e clar ca nu sunt urme de gigei acolo atunci poate sa incerce tot cu IAD, daca ea e OK, nu are de ce sa se arunce la fiv, e mult mai costisitor si nu are motiv. Daca si ea are probleme atunci se schimba sitatia.

Mergi la inceput

Miki,in primul rand multumesc de raspuns,o sa o intreb si de rezultatul de la FSH, cum ai zis tu,si de cel de la prolactina cum zicea danutza_c.Oricum m-am apucat sa citesc de pe forum tot ce are legatura cu azoo.... ca sa-mi lamuresc prietena. Faza e ca atunci cand am intrebat-o cate ceva, nu prea stia mare lucru, pt. ca la Timisoara, de cate ori intreba cate ceva, raspunsul era :" ma lasati sa lucrez si sa-mi vad de treaba?". Nu mi se pare normala atitudinea,cu atat mai mult cu cat totul se facea pe banii ei, la particular, unde se presupune ca macar acolo se dau indicatii precise cu privire la tratament si afectiune. Dar nah....Romania. NO COMMENT.

Melita H.

Mergi la inceput

danutza_c, prietena mea mi-a zis ca dupa ce a facut tratamentul prescris de medic, acesta i-a spus ca e totul super ok, i-au fost prelevate doar 4 ovule din care au implantat doar 1 si 1/2 ? , a mai facut trat. cu Puregon dupa care i s-a facut testul HCG care a iesit negativ. La momentul respectiv era super distrusa si nu intelege nici acum dc i-au prelevat asa putini si asta dupa asigurarile ca totul e oki. In plus, nu stie cum se cheama exact metoda care s-a aplicat la ea, eu doar am presupus ca e IAD, pentru ca asta am dedus din ce mi-a povestit. Ca sa nu mai spun ca a platit o carutza de bani (~5000 EU) si i s-a spus ca a doua interventie o va costa dublu. Nu am inteles dc.....

Melita H.

Mergi la inceput

L5845, in mod sigur prietena ta a facut fiv si nu iad. Chestia cu prelevatul de ovule si implantat se face doar la fiv. Si pretule tot de fiv. Ma si miram cind ai spus ca isi revin financiar, ca un iad nu costa asa de mult.

Din ce mai tin eu minte fetele din Timisoara nu era prea multumite de doctorii de acolo care facea fiv. De ce nu incearca sa ajunga in alta parte sau se schimba doctorul. Chestia cu un ovul si jumate suna tare ciudat, probabil ca nu a inteles ea bine.
De ce nu incearca sa ajunga la Szeged? Citeste la subiectul fiv in ungaria, sunt atitea fete care merg acolo si am vazut ca sunt foarte multumite. acuma cit face o pauza si fac tratament se poate informa si cind vine momentul stie ce are de facut. Parerea mea e ca ar trebui sa incerce cu inseminari de citeva ori inainte de trece la fiv (cu donator sau sot).

Mergi la inceput

danutza-c, banuiam ca la pretul asta ar putea fii FIV, dar cand am intrebat-o ea tot zicea de implantare, asa ca nu mai stiam ce sa cred si cum nu stiam pretul pt. un IAD.... Acum vor sa tina amandoi trat. naturist si sa plece sa lucreze vreo 3-4 luni in Italia sa-si achite creditul facut la banca. O sa-i spun de Szeged, dar cel mai probabil prin primavara sau vara va mai incerca ceva. Dar chiar, IAD cat costa? Ca eu nu stiu (si la noi, eu sunt cu "defect"), ca sa-i spun ei si de varianta asta, de care nu stie, cu siguranta. Merci de raspuns .

Melita H.

Mergi la inceput