Naturiste si homeopate (23)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Merdan, mersi mult....care test de sarcina..ma faci sa rad...dupa 4 zile de tratament naturist (complet 95%, zic eu) si 10 ani si mai bine de incercari....

Cred ca m-am sclerozat...a parte ca ma duc la baie cam des cu cele ceaiuri...ma tot uit sa vad schimbari...e adevarat ca eu stau mult pe scaun..parea mai vioi CM azi...

Adimercedes, tu ca ai facut tratamente naturiste, sau oricine bineinteles, imi zici daca e f. gresit sa iau picaturile dupa ce am mancat putintel...? Le iau "cu calm" cand ajung la serviciu. Ceaiurile (napraznic..ii trebuie 1/2ora dupa, pulberile - marar si napraznic- alta jum. de ora dupa fiecare)....
Citeam in recomandarile Liviei ca e important sa iei cat scrie, adica nu mai mult dar nici sa sari...

Cineva intreba prin pag 4 parca, daca mai are cineva ameteli de la tincturi. Mie mi se intampla ca au alcool si in combinatie cu menta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Madalina1968 stiu ca trat.naturist se ia cat mai pe stomacul gol pentru ca absorbtia sa se faca cat mai bine.
Nici eu nu cred ca le iau prea bine dar incerc pe cat posibil sa le iau inainte de masa, cu exceptia cafelutei(lor) de dimineata ca fara nici nu pot deschide gura-stiu ca nu e bine dar atat pot.
Sa-ti spun cum fac eu de ex.:dimineata la 7 cafeluta stau aprox.1 ora
si pe la 8 incep naturistele si homeopatul(ca eu trebuie sa-l intercalez si pe-asta cumva) asa:
1.la 8 -bulinele homeopate
2.la 8,30 -pastilele de naprasnic sau pulberea
3.la 9-tinctura de BU
4.la 9,10 -gemoterapicul de muguri de zmeur
pe la 10-mananc ceva
intre 11 si 12.30 bag 2 ceaiuri unul de naprasnic(de-ala preparat special) si unul de cretisoara+coada soricelului
pe la 13,30 reiau punctele 2,3,4
intre orele 15,00-16,00 mai bag un ceai de naprasnic
pe la 17-17,30 mananc de seara
pe la 19,30 reiau punctele 2,3,4
De vit.E si carpicon nu ti-am mai scris ca nu prea are importanta ora la ele important ca trebuie luate dimineata+seara in zilele 5-19 ale CM.
Ti-am scris asa detaliat cum iau eu mai mult ca sa vezi ca trebuie pauza intre naturiste si masa si chiar intre naturiste-cel utin asa am inteles eu din ceea ce am mai citit din urma si asa am aplicat si zau ca incep sa simt efectul lor(si-ti dai seama daca as renunta la cafeaua de dimineata ce efect ar fi avut).

merdan

Mergi la inceput

Merdan, esti o draguta....de cat timp faci tratament???
Eu iti povestesc mai incolo...:))

Parerea ta, are ceva daca fac toate ceaiurile seara ptr. toata ziua urmatoare. Incerc sa ma documentez de prin raspunsurile Liviei...dar nimic.

Pupi!
Madalina

Mergi la inceput

Madalina1968 eu fac trat.in mod sustinut de pe 20 august,spun in mod sustinut pt.ca am mai incercat cate 1-2 sapt. si lasam.Abia acum cand il fac de aproape 2 luni continuu incep sa vad efectele(exemplu posibila ovulatie in z.24 cand eu n-am ovulat natural niciodata)- deci nu face ce faceam eu nu te apuca decat daca ai de gand sa-l tii 3 luni continuu altfel ori nu te ajuta cu nimic ori iti chiar poate produce dereglari.
Iar in leg.cu timpii de pauza vroiam sa-ti mai zic ca poate au fost dati cand am depasit/am luat mai devreme cu 5-10', functie de program ca eu 2 sarje le iau la servici si nu pot exact la 30'de ex. uneori si atunci iau la 35-40',asa ca nu-ti fa probleme daca marjele de timp pe care ti le stabilesti nu le poti respecta la minutel sa fie pe acolo si cel mai important zic eu sa fi constanta in a le lua.
Multa bafta! ca se poate iti zice un om care n-are pic de vointa.

merdan

Mergi la inceput

Aaaah sfatoasa cum sunt am uitat sa-ti raspund: in legatura cu ceaiurile daca le faci de seara si le pui la frigider parerea mea ca nu are nimic, eu cu cel de naprasnic(care e mai cu dichis) chiar asa fac il fac la 2 zile o data si-l tin la frigider.

merdan

Mergi la inceput

Merdan, Bafta multa fata bataioasa!!!!

Nu am de gand sa ma las asa cu una-doua. Am de gand doar dupa o luna, adica in noiembrie sa incerc in zilele fertile (Z9-18, nu?). Luna asta nu. Astept sa se regleze cate ceva.

Pai si eu iau la serviciu. Citisem la raspunsuri de la Livia ca tincturile (sau poate toate, nu stiu) se iau cu 1/2 ora inainte de masa sau o ora dupa masa. Eu la serviciu tincturile le iau in jur de ora 9.30- 10.00 si 15-15.30.
Dupa parerea mea, imi amintesc de o doctorita homeopata din Romania, nu e o problema sa iei plantele la 35-40 min ci sa nu fie prea devreme.
Eu nu reusesc intotdeauna sa tin pulberea un sfert de ora sub limba (mai ales ca mai si inteapa mararul) dar ma straduiesc.

Ptr toate fetele, eu nu stiu ce-i cu mine dar parca am aripi. Cred mult in ceea ce fac acum...o fi si ptr. ca nu am facut niciodata vreun tratament, doar analize.
Si ma simt bine cu voi, mai ales ca sunteti din Romania.

Ps: nu mai reusesc sa beau cafea si nici timp nu mai am dimineata...si eram ca tine...

Bine a zis cine a zis ca daca vrei se poate....

Pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Adimercedes, . Am sa imi cumpar zilele urmatoare.
Tu ai gasit ceai de cretisoara sau ceva pastile/extract?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

As avea si eu o rugaminte : poate sa-mi spuna sau sa-mi recomande cineva, un tratament naturist pentru azoospermie? Stiu ca se poate lua Maca, B.U. si Vit. E pentru asta, dar se mai poate completa si cu altceva? Am o prietena care se confrunta cu problema asta la sotul ei si ar vrea o sugestie de tratament.
Va multumesc anticipat.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si multdoritul Bebe.

Melita H.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

L5845, ce stii tu e foarte bine. In plus as sugera ca daca fumeaza sa se lase neaparat. Maca stiu ca e foarte buna dar trebuie rabdare si perseverenta.
Si ar mai fi ceva: sa-si dozeze prolactina. Daca e mare trebuie tratata. Poate duce la scaderea numarului de spermatozoizi. De obicei asta e o cauza care e prea putin luata in considerare la barbati.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor ... nici nu stiu cum sa va spun ... am o veste MARE. Nu, nu sunt gravidutza ... nu e chiar atat de mare, dar incep sa am sperante.

Nu de mult m-am alaturat listutei de naturiste pt PCOS. Va spuneam ca-s nenorocita rau si nici nu visez acum la bb, ci imi dau 1 an de naturiste sa incerc sa ma mai pun pe picioare. Cat s-o putea. Ma asteptam sa dureze cateva luni bune pana sa vad niste rezultate concrete ... dar ce credeti? Azi sunt Z1 ... si mi-a venit pt prima ora in viata la 28 zile
Nici nu speram asa o fericire pe capul meu. Imi da aripi mai ceva ca reclama de la Red Bull si am un zambet tamp pe fata ... de sperante ce sa mai zic ca imi este plin sufletul. Poate pt unele dintre voi nu-i mare lucru, dar pt mine ... e nesperat. Ma duc sa deschid sampania

Mergi la inceput