Naturiste si homeopate (23)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Buna fetelor, ma gandes sa incerc si la voi in cautarile mele poate aflu raspuns. De unde pot cumpara vironal? Stie cineva?

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Ancuca,dupa 2,3 luni sa faci un ecograf sa vezi cum stau lucrurile.,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

gudinde,nu-ti fa probleme pt. raspunsul tau.Intr-adevar, acum aproape 3 ani cand am inceput tratamentul pt "minune", dr. nu-mi spusese ca eram plina de chisturi pe ovare decat cand eram deja "curata" dupa tratament.De fapt in urma trat. pt. chisturi,am avut niste reziduuri care erau mai jos decat trebuia si dr. era nelamurit, ca urmare am facut si o histeroscopie unde s-a vazut ca totul era ok, trompe permeabile,doar uterul era infantil.Mi-a zis ca din cauza insuf.ovariene acute congenitale,nu vine bb si ca din cauza uterului, la inceput e posibil ca sa pierd cateva sarcini, pana isi revine cavitatea, dar ca nu e o regula.Plus ca atunci cand am inceput trat., ma tot intreba daca nu am ramas niciodata, fapt care mi l-am explicat ulterior : probabil ca ramasesem candva, dar din cauza probl. nici nu am stiut si am si pierdut .Ca prea era dr. insistent cu chestia asta. Asta e.....Acum astept sa vad rezultatele de la "naturiste" . Scuze ca am raspuns cu intarziere, dar abia acum am apucat sa intru pe net.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si multdoritul BEBE.

Melita H.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by laviniaN

Fetelor am facut saptamana trecuta o laparoscopie in urma caruia mi-a scos un fibrom uterin si problema mai mare este la ovare.nu se vad urme de ovulatie pe ovare cred ca sunt ovare de portelan,mi sa facut driling ovarian pt a ajuta ovulatia.
este adevarat ca raportul LH:FSH=2:1 asta inseamna ca am sindromul ovarelor polichistice?

puteti sa-mi spuneti ce tratament naturist sa iau pt a ajuta ovulatia?

LaviniaN cred ca cel mai bine este sa iei Maca de la Innovatics care te v-a ajuta sa-ti reglezi hormonii, sa ovulezi si sa-ti creasca endometrul. Ovarele de portelan sunt ovare care sunt imbracate intr-o pielita f groasa (cum vedem pielita aceea alba de la mushchiul de vita). Foliculii nu reusesc sa treaca prin ac pielita si de aceea se face driling ovarian.
Mai este un produs care contine pulbere de fructe de Vitex Agnus Castus care e f bun pt ovare si pb acestora. Citeste la pag anterioare o poveste a lui Danais pe care am postat-o eu.
Extract de Zmeur mai poti lua.
ATENTIE ! tb sa te decizi ce iei. Nu e bine sa le combini deoarece ac regleaza hormonii si dc le amesteci se zapacesc

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Chivutamonica merci mult!Esti o draguta!Sigur ca am sa fac,m-am gandit sa astept urmatorul CM care sper sa vina de la sine,si apoi voi merge la ecograf.Abia astept sa aud ce-mi va spune medicul.multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Buna fetelor!

Ancuca, dar tu faci tratamentul Liviei destul de complet si bine, din cate am citit eu. Bravo tie!!
Chivutamonica, cat timp ai facut tratament sau de cand, daca ma i faci acum?

Azi mi-am facut analizele ptr Z3 (si altele pa langa asta). Vom vedea.
Eu merg inainte...ca pionierii.

"Omul meu" inca nu vrea sa auda de spermograma sau alte analize...de tratament nici nu se aduce vorba. Ce invidioasa sunt pe cele care au sprijinul sotului/logodnicului. :))

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Natruristele mele vi s-a intamplat ca de la extractul de muguiri de zmeur si coacaz negru sa aveti o pofata de mancare extraordinara?
Si mai este ceva:sunt in Z20 si parca am deja simptome de CM.pai io ma sperii ca ovulatie a fost pe 9 in Z16 (dupa cate am vazut io) si nu voi mai amvea faza luteala ddeci nici ovulatia nu a fost.Astept sa vad
Voi ce parere aveti?Sa fie de la tratamentul naturist?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

quote:
Originally posted by doxinu

Natruristele mele vi s-a intamplat ca de la extractul de muguiri de zmeur si coacaz negru sa aveti o pofata de mancare extraordinara?
Si mai este ceva:sunt in Z20 si parca am deja simptome de CM.pai io ma sperii ca ovulatie a fost pe 9 in Z16 (dupa cate am vazut io) si nu voi mai amvea faza luteala ddeci nici ovulatia nu a fost.Astept sa vad
Voi ce parere aveti?Sa fie de la tratamentul naturist?

MI-E FOAME MAI MEREU! Eu nu iau coacaz dar zmeur da.
Numai ca eu ma gandeam ca o fi de la pulberi sau ceaiuri..sau toate la un loc. Pe mine de la tincturi..ma ameteste un pic iar in primele zile am avut dureri de cap.

A zis bine Livia sa se manance bine dupa tratament...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Madalina1968 merci pt.felicitari!Eu am impresia ca nu-l iau bine pt.ca am facut cateva modificari in tratamentul Liviei,dar sper sa dea randament.Sotul meu a cerut singur trimitere sa faca spermograma.Spre norocul nostru sta bine la capitolul asta.Foloseste-te de toate metodele dragute pe care doar noi femeile le stim,si convingel sa mearga,e important sa stiti cum stati si din punctul asta de vedere.

Asi dori sa includ si Maca,voi ce credeti e bine sa iau in combinatie cu toate celalalte produse?Miki-Mikiacum am citit msg.tau.Sa inteleg ca nu e bine sa combin Maca cu tot ce iau eu?
Doxinu mie nu-mi face pofta de mancare tinct.de muguri de zmeura.De cand am inceput tratamentul,mananc ft.putin.Pupicila toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Gudinde doctorul nu mi-a spus ca as avea PCOS,doar ca nu sa vazut urme de ovulatie...oricum vreau sa repet hormonalele de ziua 3 la alt laborator.
Miki ce ma sfatuiesti sa iau dintre cele 3 produse ,oare care ar fi cel mai bun pt ovulatie?
sa incerc cu maca?acesta pot sa-l iau toata luna sau doar o anumita perioada pe luna?
ceea ce mi sa parut straniu cu ovulatia este ca hormonal am ovulatie...in ultimul timp am urmarit-o si faceam lunar teste de ovulatie care erau pozitive....in urma laparoscopiei dr mi-a spus ca ovulatia nu aveam dar din punct de vedere mecanic din cauza ingrosarii pielitei cum ai spus tu Miki.

FETELOR daca vreti sa ramaneti insarcinate si incercati de mai mult timp eu va recomand din suflet sa faceti aceasta laparoscopie pe care am facut-o si eu ,nu se stie niciodata ce surprize sunt in interior chiar daca de afara totul se vede normal.
eu de 3 ani incerc sa am un BB si la toti doctorii la care am fost mi-au spus ca sunt sanatoasa si ca nu am de ce sa-mi fac probleme si sa am rabdare ca voi ramane si insarcinata......si puteam astepta mult si bine .
si dupa operatie dr care mi-a facut laparoscopia nu mi-a garantat 100% ca voi ramane...sper sa nu mai am si alte probleme.
operatia nu este foarte grea ....in 4 zile sunte-ti recuperate sa nu va fie frica.

Va doresc la toate multa BAFTA
Va pup LAVINIA.

Mergi la inceput