Mamici de sept-oct 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lyana, si pe mine ma mai sageata in directia colului. Asta-i datorita greutatii ei, iar osul pubian, nici nu mai zic. Tendoanele se intind, muschii si ei, dar mult a fost putin mai este.

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Alipiticot, ma crezi ca nici nu am observat ca esti ieseanca. Scuze.
Te-am citit pe forum, dar sa observ ca esti din Iasi, nu. Suntem multicele, nu?

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

He, he! Salutare!
Maruca a venit pe lume pe 29 septembrie ora 11:09, dupa mai bine de 12 ore de travaliu, dintre care doar ultimele 2 sub epidurala! A fost greu, mai greu decat la prima nastere, dar recuperarea a fost mai rapida. De ieri suntem asadar acasa…Da, nu am stat decat 26 de ore in spital! Era foarte deprimant, o sa va povestesc altadata mai multe.
Pentru listuta: Maruca Ioana, 29.09.06 (41 de saptamani si 2 zile), ora 11:09, 4400 gr, 53 cm, Apgar 9, nastere naturala cu epidurala, dr Peltecu, spitalul Filantropia
Acum am trecut si de prima noapte acasa…A fost bine, s-a sculat de vreo 4 ori sa pape, dar apoi a adormit cumintica. Papa colostru si suntem in asteptarea lapticului…La maternitate vacile alea le dadeau tuturor bebeilor lapte praf si cand mergeai la alaptat puiul dormea. Am vrut cu orice pret sa o scot cat mai repede de acolo si, cu ajutorul lui Dumnezeu, am reusit!
Cand mai am timp mai dau amanunte!
Pupici,
Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Loreema, Dora, Cucoancea, Gigi25 felicitari pentru bebelusi sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Raluca, e bine ca sunteti bine..si eu i-m dat baby drink si ii place tare mult, ar lasa laptele si ar bea ceaiul acum as vrea sa incerc si ceaiul de la hipp cu fenicul..

Martha & Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Not, Cucuoancea, Gigi25, felicitari pentru copilasi si sa va traiasca! Si voua refacere usoara!

Oana, la cezariana a doua, taietura se face peste prima. Mie mi se pare ca a mai lungit-o putin.
Eu m-am refacut mult mai bine si mai repede dupa cea de-a doua cezariana.

Gigi, straduieste-te si pune-l pe bebe des la san. Iti vei rezolva problemele: mameloanele se vor forma si lapte vei avea cat ii trebuie lui bebe.
Bafta!
...
(si eu am avut aceleasi probleme cu Iustin: dureri ingrozitoare, ragade, sani umflati, febra....m-a consiliat o asistenta, invatandu-ma cum sa-l tin la san, sanii ii storceam bine si totul s-a rezolvat.)

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MICROBU, ti-am trimis pm.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

quote:
Originally posted by gripo

Sarumana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by mami_so06

quote:
Originally posted by gripo

Sarumana!

SCUZE
Din cauza vitezei am uitat cu ce m-am logat!!!

Sandra 39+ Anais Stefanie -> inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna fetelor felicitari tuturor mamicilor care au nascut, sa va traiasca bebeii frumosi si sanatosi, si la mamici refacere rapida.
Curaj la mamicile care urmeaza.
Eu abia astept si eu randul,cand va citesc ce probleme aveti parca ma linistesc ca si eu sunt la fel cu dureri cu incomoditati si cu nervii la pamant.Dar mai e un pic si gata. Va pup pe toate sa aveti o duminica placuta.

stela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Felicitari proaspetelor mamici si nasteri usoare celor care urmeaza!

Am pus si noi poze cu Maria in semnatura la "prima luna a Mariei". Bebita mea e o haplea, uneori papa si cate 110 ml la o masa, de aceea face si colici, dar ia bine in greutate. Ieri, nu stiu de ce, am avut mari prbleme cu somnul. Din 12 ore mi-a dormit 4! Sper sa nu se repete figura si azi.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei

Mergi la inceput