Mamici de sept-oct 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Noapte buna! nastere usoara celor care nasc maine sau in urmatoarele zile.

37+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lyana si Microbu - exact la fel simt si eu, vreau mai repede sa nasc, si mie mi-i foarte greu sa ma scol din pat, parca m-as scula tinand niste haltere in mana, adica imi ia ceva timp sa-mi indrept genunchii, si durerile de spate, si arsurile, si cel mai mare necaz al meu - Congresul asta nenorocit al ginecologilor din 11-15 octombrie, si DPN-ul meu de 14 octombrie. Daca nu nasc pana sambata se pare ca ma asteapta o inducere, de care mi-i taaare frica. Nu vreau nici sa risc sa ma las pe mana altcuiva, mai ales ca la congres am inteles ca pleaca foarte multi doctori de la clinica, aproape toti, raman numai 5 ture de garda, si cine stie peste cine dau. Mi-i o ciuda de mor pe ei cu congresul asta!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mai un mesaj sa updatez semnatura

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Buna fetelor, eu am iesit din randurile burticilor de luni dimineatza !

Binenteles ca poze cu bb David sunt deja pe net(asta am facut dupa ce am ajuns acasa , mama nebuna ), le puteti vedea aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/loreema24/album?.dir=/7a3bre2 .

Ce pot sa va spun?
Duminica noaptea m-a cam durut burta, am zis ca e de la emotii.Luni dimineata am plecat spre spital si pe la jumatatea drumului am intrat in travaliu ,la fix ne-a programat cezariana !

Am ajuns la spital, ne-a bagat direct la monitorizare, pana sa-mi dau seama ce se intampla a venit asistenta anestezista si mi-a prins o vena pt anestezic,imediat a aparut si asistenta si mi-a pus sonda, si hai in sala de operatii,nici nu am apucat sa-i spun lu tati ca intru in sala, norocul lui ca m-a vazut cand ma duceau la sala cu perfuzia dupa mine Laughing Laughing Laughing . Sus pe masa , repede cu anestezia si in 10 minute spunea dr ca este baiat Very Happy . M-a busit plansul de emotii , s-au speriat dr ca nu stiau ce am Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing , mi l-au aratat pe bb putin si apoi anestezista mi-a zis doar "gata, de acum somn usor " si in 10 secunde dormeam deja . M-am trezit exact cand inchideau operatia . Am fost mutata in post-operator, l-am sunat repede pe tati care mi-a spus ca l-au anuntat deja si l-a si vazut putin pe bb, era asa de emotionat ca vorbea de parca era beat deja .

Pana aici a fost partea frumoasa .
Am stat in post-operator 24 de ore, nu m-a durut operatia cat m-a durut spatele, dimineatza plangeam de durere de spate, dar cum nu aveau ce calmante sa-mi dea pt spate anchilozat a trebuit sa rezist pana ne-au mutat in salon.
Cum am ajuns in salon mi-au zis sa ma intind in pat, ha........sa o creada ele.........le-am zis ca nici nu vreau sa aud, eu stau in fund ca altfel mor acolo. Am stat vreo 10 minute apoi am plecat deja la baie(insotita de infirmiera), totul a fost ok, asa ca dupa jumatate de ora de stat in pat m-am ridicat singura, mi-am luat pe mine halatu si pe hol la tati direct .
Apoi refacerea a fost destul de usoara cu calmante dimineata si seara ca sa nu ma doara nimic.

Acum despre bb : mi l-au adus la san la 3 ore dupa nastere, a inceput sa pape direct, fara probleme, asa ca lapticul a venit repede si din belsug, am deja cat pt 2 bebici , bb papa ffff bine, deci suntem super ok la capitolul papa la san.
BB a primit la nastere nota 9 , sanatos tun , pana ieri cand dr neonatolog mi-a spus ca timp de 1 luna bb sa poarte 2 pampersi ca sa stea mai cracanat pt ca se aude un poc slab la un sold.oricum a zis ca nu e ceva grav,se reface usor,iar la 1 luna sa mergem la ortopedie la un control.
E f cuminte, abia stie sa caraie putin, in nici un caz nu e plans Laughing Laughing Laughing ,si asta numai cand ii e foame, in rest papa, face nani si se joaca singur in patut. Miercuri dimineata mi l-a adus in salon si de atunci suntem niste fericiti .

Loreema e o fericita ca are un bb.Ne-a vizitat marti seara la spital.Am intrebat-o unde e bb si mi-a aratat burta mea.I-am aratat ca nu mai am burta si i-am zis ca nu mai e bb acolo,reactia ei a fost "BB PA???????????" am crezut ca lesinam de ras. Apoi am intrat in salon si asistenta l-a adus pe bb sa-l vada. A fost super incantata, a vrut sa-l ia in brate direct, si cand bb a inceput sa caraie de foame ea a fugit repede si a luat biberonul ei sa-i dea papa.I-am explicat ca bb e mic si nu papa decat tzatzica si ea a inceput sa traga de camasa mea sa-i dea papa. Binenteles ca dupa ce am inceput sa-i dau sa suga lu bb a zis ca vrea si ea si a tras de celalalt san sa pape
I-am zis ca il luam pe bb acasa si mai avea putin si mi-l lua din brate sa plece cu el acasa. mai greu a fost la plecare ca plangea dupa bb Sad . De fiecare data cand vb la tel intreba de bb nu de mama .

Acum suntem toti acasa si suntem f fericiti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara, fetelor!

Itzy bine ai venit acasa! Felicitari pentru bb Ana-Maria!

Felicitari si celorlalte fete care au mai nascut si celor care au ajuns acasa cu bb!

Eu am avut o noapte cam grea, din cauza durerilor de sciatica si spate in zona lombara. Azi mi-a fost ceva mai bine: ma doare numai cand ma asez la orizontala sau merg, cel mai bine mi-e cand stau pe scaun. In rest nu am nici un alt simptom.

MamiLili te inteleg acum de ce intrebi cum e nasterea naturala fara epidurala.

Am si eu o intrebare pentru fetele care au nascut natural: cum a aratat capul lui bebe dupa nastere? A fost tuguiat, a avut vreo forma mai ciudata? Va intreb asta pentru ca la mine la ultima ecografie capul nu mai avea conturul rotund ci incepusera sa se stranga (impropriu spus) oasele capului pentru ca incepuse sa se angajeze (a coborat putin, dar de 2 saptamani a ramas in acelasi loc).

Off topic: tocmai am vazut finala de la Miss World si tare fericita am fost cand am vazut ca Miss Romania a iesit pe locul 2!

mini_me 39+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Felicitari fetelor care au mai nascut
Eu nu am mai intrat pe forum desi tare as fi vrut Dupa ce mau mai last durerile de burta si dintre picioare, mau luat cele de sani Am avut 2 zile de cosmar,cu muls, comprese reci, lichide iok... nici acuma nu pot sa spun k am scapat.
Am reusit sa mai citesc din urma cat de cat.LE multumesc din suflet fetelor care mi-au facut galerie si m-au felicitat . Intr-adevar nu pot sa spun k am nascut greu desi travaliul a durat ceva... dar datorita la epidulara am reusit sa rezist cu bine . Recupererea e mai grea decat nasterea, la mine cel putin asa a fost. As mai naste de 3 ori numai sa nu trec prin dutrerile de dupa.
Am pus cateva poze cu bebe, in albumul Mario-Fabian

mamica de Mario
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Tasia, bine ai revenit pe forum. Mario seamana cu tine, e un dulce.
Ramona, mi-a placut mult cum ai scris. Si David al meu zice la fel despre soru-sa, ca e fetita lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Neata si duminica placuta!

Eu azi merg la spital pentru un ultim conrol inainte de plecarea doctoritei. Cred ca o sa ma vada dupa ce o opereaza pe Alipiticot !

Sandra, da, Anne a nascut, ne-a anuntat Alessia la pagina 17 parca.

Eloise 37+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Felicitari LOREEMA pentru bb David! Cand ai timp da-ne mai multe detalii pt lista. Inteleg ca s-a nascut luni, 25 sept, corect?

Eloise 37+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Please, help!!!
Am nascut acum 4 zile, si abia azi a aparut, dupa indelungi chinuri, prima picatura de lapte. Laptele curge fff greu, si ffff putin. Bebe refuza sa suga la san (nu am nici sfarcuri). Bebe abia acum a inceput sa traga din tetina biberonului, pt. ca nici de tetina nu tragea (in maternitate era hranit cu seringa).
Spuneti-mi, va rog, daca a mai trecut cineva prin asa ceva, si ce sa fac sa-l determin pe bebe sa suga la san.
Sanii mei sunt umflati, durerosi, fara sfarcuri si cu f putin lapte.
Va multumesc.

Mergi la inceput