Mamici de sept-oct 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Buna!

Nu am mai intrat cam de multisor .....dar am reusit sa citesc din urma .
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut ! Eu ma simt din ce in ce mai rau , simt ca pocnesc ca mi se desprinde burta, nu pot sa dorm noaptea e ora de balet in burta la mine. Ma doare foarte tare burta jos si ma inteapa , datorita durerii nu pot sa merg . De 2 zile am si o scurgere maronie. Sa fiu ingrijorata? Insa partea cea mai grea e asteptarea..... si cand citesc cum nasteti una cate una si veniti acasa cu bebeii ma bufneste plasul..... vreau si eu ......

sheryll 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

FELICITARI noilor mamici, recuperare rapida, multa sanatate si bebelushi frumosi, papaciosi si somnorosi !!!

Notquiteso

Loreema

Gigi25

Sandra 39+ Anais Stefanie -> inca un pic

Mergi la inceput

Tasia si Lexi, aveti niste bebei tare dragalasi si dulci, sa va traiasca!

Mergi la inceput

Mai stie cineva de Nicole, Sofimic parca pe 25sep mergeau la spital, la fel Mcrmiki pe 29sep, Alexutza si Alipiticot pe 30sep ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by eloise

Lili si tu ai luat o decizie buna. Din cate am inteles e chiar mai important sa ai un obstetrician bun (si-n care ai incredere) langa tine atunci cand nasti natural decat in cazul cezarienei (pe care de obicei o face toata lumea bine....e o operatie f banala--plus ca pacienta nu are participare concreta--) si atunci mai bine cu dr ta alaturi si fara epi (daca totusi si totusi o sa se intample sa fie acasa anestezista) decat cu alt dr si cu epi. Dar dr Grigore nu e tot la clinica I, ca Mihalceanu? Asa aveam impresia... Si anestezista aia cica ar colabora des cu Mihalceanu. Oricum, eu iti doresc sa se sincronizeze toate: nasterea ta, cu dr. ta si cu anestezista care face epid.!

Eloise 37+ cu
EU
Virsta bebe[/green][/b]

Eloise, dr Grigore e la clinica a II-a iar anestezista, dr. Gavrilut, e la clinica I. Mi-a zis ca daca se intampla sa fie in spital anestezista cand m-apuca pe mine nasterea o roaga sa vina si sa-mi monteze epi fara probleme. Dr G mi-a povestit ca a mai avut un caz "fericit", in care toate au mers ca pe roate, adica viitoarea mamica a avut parte si de epi, si de dr G la nastere si de rezerva renovata. Ehh daca nu le-oi avea pe toate n-oi muri...prezenta doctoritei langa mine e cea mai importanta pana la urma.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 38 cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Monique_new

MamiLiliMi-ai luat locul cu desteptarea pe forum

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Monique, cred ca responsabila cu desteptarea pe forum e Eloise, ea se trezeste dis de dimineata. Eu am intrat asa devreme pentru ca ma pregateam sa plec la drum, am tras o fuga pana la parinti in Suceava, dar am fost cuminte si n-am condus de data asta.

Lili in sapt 38 cu

Mergi la inceput

Porumbita, Ramomar, multumesc pentru raspunsurile voastre legate de nasterea fara anestezie.

Felicitari noilor mamici!

Eloise, ce vesti ai de la dr.?

Mamici din Iasi, nu uitati, de pe 5 oct e Baby Expo la Sala Polivalenta.

Eu joi incep cursurile Lamaze, sper sa-mi fie de folos la nastere. Daca mai e cineva interesat de detalii,poate alte mamici care ne citesc, astept PM.

Lili in sapt 38 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Felicitari mamicilor care abia au nascut si celor care s-au intors cu bebelushii acasa!
Am dormit si eu cam o ora, am vrut sa ies si in oras, dar nu cred ca ma tin picioarele.
M-am uitat si la pozele cu bebici. Ce frumosi sunt! La noi, intrebarea care ne-o punem este: "Oare cum arata fetita?"
MamiLili si dr. mea face epidurala (daca m-am exprimat corect) si nu pleaca la Congres. Bine ca te mai poti misca. Eu, cu toata rusinea, recunosc ca ma misc din ce in ce mai putin.

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, am retinut data. Daca eu o sa fiu prin maternitate la data aia, merge sotul sa faca cumparaturi.

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili multumim de intrebare, azi la dr n-am primit vesti noi. Mi-a facut doar control pe masa (era si cazu', ca am facut 15 echo pana acum!) si concluziile sunt neschimbate fatza de acu' 2 sapt: col lung, dur, cu orificiul extern putin deschis(cca 1 cm). Oricum se pare ca bebe nu se grabeste, poate o s-o astepte pe dr pana pe 17!
Tu te-ai stabilit in Iasi pana la venirea bebelusului tau?

MARINA felicitari pentru nasterea fetitei tale! Bine ca ati plecat atat de repede din spital! iti doresc recuperare usoara!

LEXI foarte scumpica Maria

Eloise 37+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput