Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 24
LunaNoua spune:
Sara buna !
Silvi, a fost ciudat azi dimineata cu apa mea. M-a luat cu ameteala, cu o stare de pluteala. Cred ca din cauza ca era de la robinet. Cine sstie cat clor si alte minuni am bagat asa deodata, si nu prea i-a placut organismului. Dar am fost in Sellgross adineauri, deci maine am apa plata de baut ![]()
Sacoul l-am terminat, a iesit super, cum nici nu ma asteptam. E al doilea sacou barbatesc pe care il fac. E greu de facut. Am muncitla el de mi-au sarit apele alea ce le beau dimineata
. Si pe deasupra, nashu mai vroia si model de smecher, iar eu ... pe balcon, printre scule si ulcele, abia de aveam loc de intors. Abia astept pozele de la nunta, sa vi-l arat si voua ![]()
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
szaboali spune:
Cum am lipsit in zilele trecute ii felicitam acum pe toti bebelusii frumosi care au mai adaugat inca o lunita la cele multe deja pe care le au la activ.![]()
Stefan Gabriel, Irene-Karina, Jasmine Neidyn, Maria, Angelos , Alexandra, Bianca Maria, Carla Maria, Ana Teodora, Andrei, Sabina Maria, Bruno Alexis 
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Dana Ene La multi,multi ani fericiti de acum incolo si sa ai parte numai de bucurii din partea pauselelor tale.
Cu intarziiere dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
Ursoaica spune:
Ia sa vad cate ma injura maine!!!!!!
Am facut o cioco buna... si nu ma pot dezlipi de ea! Asa ca la ora asta eu bag cioco!
Mai dar chiar nu este nimeni pe aici?????????

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
LunaNoua spune:
Ba eu is. Ma oftica calcu asta, cu tot cu cacofonie. Merge ca .... puncte puncte (ca e luat simbolul
)
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
silvi_2005 spune:
Buna dimineata mamici si pititici. La multi ani sarbatoritei de astazi Alexandra!
Raportez si eu 65 de kg, cu toate ca n-am mai mancat nici un cartof aseara
sau nu tine cu mine cantarul sau se topesc depozitele mele f incet
, oricum e bine, cu putin noroc ajung si eu la 63, daca nu oricum nu ma opresc pana ajung acolo.
Denisa, eu n-am vazut postarea in care pomeneai de calatorie, voi cauta in spate sa o vad sau aa parut mai in urma sau sunt eu chiauna de cap de foame dar acum mi-am pus ochelarii sio caut bine.
Ursulico sa-ti fie de bine cioco, nu te injura nimeni, doar nu trebuie sa se infometeze tot forumul
destul ca suferim noi, eu una destul de tare.Dar azi e ziu ade carnita si e bine.
Deea felicitari pentru sacou.Eu cred ca de foame esti anetita nu de la apa, dar f bine ca bei plata.Bea cat mai multa si ia niste Magne B6 sau alta vitamine sa vezi ca o sa te simti mai bine.
Nu stiu cine m-a intrebat ce carne avem voie, de oricare fetelor dar e preferabil sa fie slaba si sa nu o prajiti in ulei(prea mult Ioana, o lingura e voie) Deci se poate manca pui, peste, porc sau mai stiu eu ce....fara slanini binenteles, condimentata cu ce freti for, gratar, coapta in cuptor, fiarta.
Eu sunt cam zombi, nu stiu ce naiba am avut asta noapte ca n-am putut sa dorm pana la 4,30 cu toate ca m-am bagat in pat devreme.La ora 4,30 s-a trezit Alain si i-a trebuit in brate pana la 5 si de la 5 la 8 am dormit si eu
poze
silvi_2005 spune:
Denisa ti-am gasit postarea, cred ca nu am vazut eu bine
.Cred ca e o idee excelenta sa petreci 2-3 zile doar cu sotul tau, aveti nevoie si de asta.daca Emma e in siguranta poti merge linistita si stai cat te simti bine.Asa 2-3 zile as merge si eu mai mult nu mai merg ca in concediul asta mi-a lipsit f tare Alain.
Vad ca strumful meu nu vrea sa adoarma, sta ridicat in patut si se cearta cu mine. Eu imi beau cafeluta si il astept pe Jean sa vina din garda sa mai bag o cafeluta si cu el.Va pup fetelor, ne vedem mai pe seara.
poze
szaboali spune:
Buna dimineata fetelor cu bebelusi frumosi...
Iarina mea are nasucul plin de mucichi de vreo 2 zile si o tot chinui cu ser fiziologic si cu pompita
si saracuta plange si se fac la loc

cu siguranta e de la vantul asta nenorocit...dar nici sa stam numai in casa nu se poate
.In rest papa destul de bine, mai noi nu mai vrea cereale asa cum papa pana acum si aseara i-am pus in 80 ml. laptic 7 biscuiti mari si a papat de nu s-a mai oprit si bineinteles a mai bagat si 100 ml. laptic pe langa.Dintisori avem tot doi numai ca sunt deja mari ...si continua sa linga tot ce prinde in mana
. Sta in picioruse pe langa pat dar nu vrea sa faca pasi inca si nici in patru labe nu vrea. Cam atat despre printesa mea.
la pitici si mamici.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Vad ca sunteti puse pe cura de slabire
bafta si sa dati cat mai repede si usor kg. in pluc...la mine ar cam trebui de pus ceva kg. pe langa ale mele...care sare sa imi dea?![]()
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Ce puii mei ca imi apar mesajele inaintea altor mesaje postate deja

si sigur nu va mai uitati in urma
E cam naspa asa ....ma las pagubasa.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)