Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ursulino cioco ? azi cred ca fac si eu daca nu se mai anunta si alti vizitatori pe la mine ca ,cu sarbatoarea asta a castanelor s-au cam autoinvitat cam multi
Monica e tare dulce Dia ta cum da din manute
Silvi l-am vazut si eu pe Alain si parca am vazut-o pe Iarina...eu nu pot sa ii dau papica daca sta in fundic ca tot alte preocupari are si nu sta nici ea locului si asa ca deocamdata tot pe spate papa.

la toata lumea.
Mai intru mai tarziu ca acuma am treaba si apoi mergem si noi pana pe la sarbatoare sa vedem ce e pe acolo...pana atunci cu un pahar de must si niste castane.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Mai fetelor nu stiu ce se intampla dar mesajele mele apar postate cu o ora in urma decat le-am postat eu

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BUNA DIMINEATZA! Raportez si io,55 kg fix (in chilotzi)

MONICA
START 55 kg (1,70 h) .... OBIECTIV STATIONARE (minim) sau + 1-3 kg IMC 19,03 )
ZIUA 1 55 KG STATIONARE
ZIUA 2 55-KG STATIONARE
ZIUA 3 55 KG STATIONARE

IOANA
START 70 kg.(1,70h).....OBIECTIV 65 kg IMC 24,22
ZIUA 1 68,4 kg -1,60 kg
ZIUA 2 67,3 KG -1,10 KG
ZIUA 3
SILVI
START 67 kg (1,65h)......OBIECTIV 63 kg IMC 24,63
ZIUA 1 66 kg -1,00 kg
ZIUA 2 65,5 KG -0,50 KG
ZIUA 3 65 KG -0,50 KG
COSMI
START 74 kg (1,76h)......OBIECTIV 68 kg IMC 23,94
ZIUA 1
ZIUA 2
ZIUA 3
ANASOL
START 62,5kg(1,60h)......OBIECTIV 57 kg IMC 24,41
ZIUA 1 61,5 kg -1,00 kg
ZIUA 2
ZIUA 3
ANDA
START 79 KG (1,71)........OBIECTIV 62 KG IMC 27,05
ZIUA 1 78,1 KG -0.90 KG
ZIUA 2 77,1 KG -1,00 kg
ZIUA 3
SIMO
START 65 kg (1,67h)......OBIECTIV 63 kg IMC 23,38
ZIUA 1
ZIUA 2 64 KG - 1,00 KG
ZIUA 3
DEEA
START 84 kg (1,67h)......OBIECTIV 52 kg IMC 30,10
ZIUA 1
ZIUA 2 84 KG
ZIUA 3 83 kg
GIOVA
START 63 kg (1,68h)......OBIECTIV 58 kg IMC 22,34
ZIUA 1
ZIUA 2 63 KG
ZIUA 3

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni multumim pentru contabilizare si pentru figurine.
Eu sunt nervoasa foc si rar mi se intampla sa fiu asa.cititi si voi la discutii generale, comunicat DC sa vedeti ce faze se intampla pe DC, ce oameni care se dovedesc niste hoti in cel mai bun caz daca nu si altfel misuna pe aici si isi fac prieteni pe DC.Eu una nu mai postez nici o poza pe acest forum vreodata, nu stiu cum sa fac sa mi le strearga pe cele pe care le-am pus deja, cred ca o sa rog vreun moderator daca e posibil sa mi le straerga.Nu ca as fi eu cine stie ce vedeta dar nu vreau sa-mia junga pozele cu familia mea te miri pe unde. Daca vreti sa aflati mai multe vedeti si Scandinavii stiu DC parca asa ii zice, l-au inchis acum.Eu una am ramas masca.

Mergi la inceput

De asemenea voi fi atenta si pe unde imi mai bag nasul cu sfaturi sau pareri. Daca vreau sa trimit poze o sa vi le trimit voua pe mail si atat.Cand am auzit una din fete Vikinga ca a gasit pe laptopul tipului ala poze cu copilasi frumos dichisiti am szocat.

Mergi la inceput

Am rezolvat eu problema mai simplu, am sters toate pozele din albumul meu, va rog sa nu va suparati pe mine dar asa consider eu ca ma simt mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALI te-am vazut!
SILVI am bagat un pic nasul pe acolo,se pare ca e vorba de un hotz de hotz,daca am priceput bine! Si nu era vorba de poze de bebei,asta doar asa in principiu,ca daca a fost inscris un escroc pe DC,cine stie ce specii or mai fi! Zi-mi daca am intzeles bine,ca am citit pe fuga!
Eu n-am sters nimic,am pus deocamdata albumele pe private (am vreo 12,oricum numai ultimul era pe public si n-am noutatzi) Alea din contul comun sunt multe si vechi,n-am mai bagat nasul de un cincinal acolo Dropul ramane pe loc,deocamdata Poate il vad pe Ghitza in chilotzi studiat de vreun baiat de baiat mai scap si io de el

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Mai fetelor eu sunt toata un pachet de nervi...astia de deasupra mea sparg toti peretii cred, o sa cada peste mineIAR papusa mea nu are treaba ca doarme dusa dupa ce mi-a papat un mar mare cu 5 biscuiti.
Denisa super faina Emma
Deea felicitari pentru kg. dat jos
Anasol sa treaca repede raceala
Monica tu zi si noapte tot contabilitate?

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Mai fetelor eu cred totusi ca am ceva pile pe aici pe forum de imi tot baga mesajele printra ale voastre

Mai fetelor mai dati-mi si mie va rog niste idei ce sa ii mai dau de papica lui Iarina ca sincer sunt cam pe spate de parca mi s-au sters total din minte ideile.

la mamici si pitici frumosi.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Giova am vazut si eu pozicile cu Marco e super frumusel si ce baga frate pe rosia aia...fain.Sa iti traiasca si chiar arata mai marisor decat 9 luni.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput