Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ursulina, in nici un caz Gealan. Mai bine Rehau ......parerea mea ca cele mai ok sunt Veka (ma refer la profil) si vezi sa aiba 5 camere, ca astia de la Gealan de ex, in Bistrita, monteaza profil cu 3 camere si te taxeaza pt 5, ca cine nu stie nu intreaba nu observa, nika!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

sunt si meu aici .
Ma pun si eu la curent cu stirile si revin...pana atunci
la toata lumea adica mamici si pitici.....si daca vreti si tatici

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ursulina Eu am Rehau si sunt tare multumita!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALIIIIIIIIIIIIIIIi
No,am halit acu fug sa aranjez niste haine,pana nu apare Diana de la plimbare!
Tot zic ca va raspund (la o multime am restantze) si nu mai apuc!

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

acum am terminat cu toate cele si l-am pus bebe in patut la culcarica dar se pare ca nu are chef inca si tot se prosteste pe aici ca sa-l iau in brate, ma termina ca ma face sa rad.Acum tuseste ca sa-mi atraga atentia...
Eu am uitat sa-mi iau lapte batut si acum n-am ce sa mananc cred ca sar din nou peste masa de seara sau imi mai fierb un cartof.
Ursulino, nu stiu ce sfat sa-ti dau ca eu una habar nu avem de care e la noi.
Ali, bine ai revenit in zona.
Moni, mama ce buni cred ca au fost cartofii tai....eu pana la urma i-am fiert cu niste condimente si atat ca n-am apucat sa fac reteta Ioanei ca s-a trezit bebe si gata....
Va pun doua site-uri cu limbajul smnelor la bebelasi, cred ca am ami pus unul mai demult.Cam de pe acum trebuie inceput cu asta daca va intereseaza.Eu am sa incerc macar de amuzamen
http://www.mybabycantalk.com/content/dictionary/dictionaryofsigns.aspx?letter=W&word=16f2a46d-4cee-4922-8e46-3305f6885815t. si mai e unul gasit de mine
http://www.signwithme.com/video_display.asp?ID=68&search=
sper sa se vada, sa nu fie probleme.
va pupacesc pe toate, nu stiu daca mai intru, merg sa-l iau pe bebe la o tura de smotocela ca vad ca nu are somnic inca.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

seara buna fetele,hop si io racita bocna,cu nas infundat,tuse dureri de gat ,rau de tot,io is la vaslui,am lasat bb la mamaq sa nu ia raceala de la mine ,iar io is la nanuta lui
de cura inca ma tin desi am mai incalcat si io din reguli,ca am papat lamai multe cu miere pt raceala,asat e ,spaer sa nu influenteze prea mult,acu astept cartofii ca is in cuptor sa-i pap cu lapte pe deasuprea,de abia astept
maine am programat gratar ca tot suntem la carne,apopos d-na pres curista ce fel de carene ,numai de pui sau nu conteaza
va pup ,oricum sunt prin zone si revin

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Anasol-sanatate si ai grija de tine si spor cu slabitul, ca si celorlalte angajate in cursa asta
Silvi-baga mama un cartof, ca oricum te tzine Alain treaz, eu acum am cedat si am tzinut 5 min in bratze ca era terminata pt ca in final prinzul a durat 1h, ca Emma a facut mofturi la mincarea de fasole si dupa 40 min am cedat si i-am dat un bocan de 215 ml de banana cu graham pe care l-a ras si apoi a baut lapte 120ml ca ii era sete si la nani.
eu tot fac treaba si va citesc si acuma mai am de dat cu mopul, si mers la un magazin sa iau ceva ce e redus, ma intreb dc o sa apuc azi sa citesc ceva, ca poate de sapt viitoare ma bag la un curs.
Nimeni nu mi-a raspuns si mie despre ideea cu calatoria cu al meu sotz
va pup ep toate, fug la shopping

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Mercic fetele ...deci de 2 ori Rehau si odata Veka (mmm de aste nu stiam ... bag o cautare).

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noapte buna gagici,merg si eu la nani ca-s lesinata.
-istele va astept maine raportul!

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Denisa e foarte buna ideea. Go for it!

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput