Mamici de noiembrie - decembrie 2006(42)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna tuturor

mada merci de info. e interesant materialul. of, sa nasc si sa termin!

dolores f frumos patutul-ce altceva puteam zice, doar e fratele patutului meu-serios acum, chiar e frumos, sa doarma bebe linistit in el!

chris 29+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

aelita de unde ai luat protectia pt salteluta? am inteles ca oricat de material textil impermeabil ar fi pe saltea, tot nu e bine sa o <boteze> bebe de prea multe ori, si vreau si eu pt patutul nostru.

chris 29+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata!

Azi am fost harnica, am fost cu fetele la scoala, la gradinita, Ana mi-a urlat cat o tineau plamanii, ca nu vrea sa mearga cu mine, vrea cu mamaia. Am luat-o in brate s-o duc in clasa, iar acum il simt pe bebe ca se agita cam tare, n-am nimic, nu ma doare nimic, am luat un no spa preventiv, dar stau cu putina teama.
Bunicii astia, strica copiii, imi spunea o mamica motivul ptr care vrea fii-mea cu mama, (il stiu si eu), pe mama o freaca cum vrea muschiul ei, iar mamaita joaca dupa cum canta nepoata-sa, pe cand la mine nu-i merge. Deci...luati aminte: atentie la bunici!

Madaluta, multumesc ptr materialul de pe yahoo.

Briantis, multumesc ptr explicatii, dar aici stiu ca nu se face anestezie epidurala la cezariana, sau asa am inteles. Se face doar rahi sau generala.

Cristina, sa-ti traiasca fetita, sa se faca mare , frumoasa si sanatoasa. La multi ani!

Roxana31+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

asiza, patutzul l-am cumparat de la babyexpo..stiu ca si in carrefour aveau..

dolores 30+David Cristian
poze
poze dolores

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Buna dimineata burtici!
Dolores, foarte frumos patut, excelent. Cam pe acelasi stil va fi si al bebeloiului meu.
Ma duc sa ma epilez, revin

Ana 35w cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Top si eu cu voi la cafea,cam chiauna de somn ca la 2 cine se uita la scandalul zavorencelor.......Azi tre sa ajung pe la 10,30 la scoala...si am zis sa va pupez mai intai.

Miraco30+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Buna dimineata gravidute!

Eu sunt la o cana cu ceai de cozi de cirese (diuretic si bun pt infectie urinara).
Ce patut frumos - o sa-i arat si eu sotului ca sa stie ce sa caute dupa marele eveniment (are niste listutze super mari)

Multumesc fetelor ca m-ati primit printre voi va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Si eu sunt cam somnoroasa. Nu stiu cand voi putea sa recuperez ceva din orele de somn. Deocamdata (cat ma mai duc la serviciu) programul meu de somn e aprox 23-06, interval in care ma trezesc de cel putin 2 ori ca sa fac niste "vizite", iar Di ma trezeste si ea cam tot de 2 ori pe noapte. Deci va dati seama cam cat dorm eu. Gata cu vaicareala, dar inca o data va spun fetelor dormiti cat puteti acum ca mai incolo nu se stie. Binenteles ca va doresc la toate niste bb somnorosi care sa nu trezeasca de prea multe ori pe noapte, dar nu se stie niciodata. Eu cu Di am avut probleme cu somnul de la inceput, acum e mai bine, dar se poate si mai bine. Sper ca bb2 sa fie mai intelegator in privinta asta.

Madaluta stai linistita ca nici eu nu m-am apucat inca de cumparaturi/ pregatiri pt bb2. Deocamdata insa nici timp nu prea am, asa ca astept sa intru in prenatal si pe urma demarez si eu actiunea "BB2". Faza cu mancarimea de piele o am si eu, am intrebat dr ginec si mi-a spus ca nu am ce face ca e ceva specific sarcinii. Si eu am deja rani sub sani si pe maini, dar nu ma pot abtine sa ma scarpin. Cred ca la tine un motiv ar fi si ca sani cresc iar pielea se intinde. Deci mai ai o colega de suferinta la "raie"

Cristina sa-ti traiasca Iasmina . Sa-ti aduca numai bucurii si impliniri. Petrecere frumoasa .

Roxana mare dreptate cu bunicii ai. Din pacate/fericire nu prea se poate fara ei. La mine avantajul e ca nu trebuie s-o chinui pe Di cu cresa, dar in loc sa asculte Di de bunica e invers, deja .

Iasmi bine ai intrat in hora . Te asteptam sa "joci" alaturi de noi.

Pupici pe burtici

Luly 29s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Apropo de mancarimi de piele , eu am citit ca nu ar trebui sa ne scarpinam in aceasta perioada nici macar pe burtica iar atunci cand nu mai putem sa ne dam cu cremutza sau ulei de bebe ca sa treaca senzatia de mancarime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Iasmi, bun venit in
Fetelor, mi-e din ce in ce mai greu sa fac miscari pe care altadata le faceam fara probleme...cum ar fi indoitul picioarelor. Mi-a luat o eternitate sa ma epilez cu aparatul . Nu mai e mami mobila deloc

Ana 35w cu

Mergi la inceput