Mamici de noiembrie - decembrie 2006(42)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dolores, am vazut si caruciorul si patutul, mi-au placut amandoua. Am mai vazut si la Almo, si la Ktrinel -apropo, aragazul ala arata foarte bine, face si mancare singur?-
I-am vazut si lucrusoarele Alexandrei, si perdeaua Mironei. Toate-s frumusele foc.

Madaluta, tu parca spuneai ca nu ai cumparat nimic ptr bebe? Stai linistita, nu esti singura.Nici eu.

Luly, eu locuiesc impreuna cu ai mei, si am mare ajutor de la ei, dar si rasfatul asta....Glumesc de multe ori si spun ca cea mica e facuta de mama, e rasfatata ceva de groaza, si la mine e ca la tine: bunica asculta de nepoata, nu invers. Singura data cand era mai mult cu mine decat cu mama a fost in vara asta cand am fost in Grecia, a fost si mama cu noi, dar Ana s-a prins ca banii erau la mine, ca "mamaia n-are euro" .

Atudor, la fel de greu mi-a fost si mie sa ma epilez, tot cu Brawn, a mai ramas un fir pe ici, pe colo, asta este. Chinul la mine este de cate ori imi pun sosete sau ciorapi, e o intreaga aventura.

Spunea cineva de mancarimi de sani? Hop si eu, dar numai cel stang

Vroiam sa va intreb mai demult dar am uitat: voi ati refacut si analizele ptr lysteria, toxo, CMV,sau numai cele de sange si urina?

Roxana31+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LA MULTI ANI,IASMINA de Cristina.Sa fii sanatoasa si sa o asculti pe mami si pe tati.Cristina sa ne povestesti ce cadouri a primit Iasmina,ce i-ati luat pina la urma?Cum a fost petrecerea?

Va multumesc din suflet fetelor ,pentru ca va bucurati alaturi de mine...,parca ar fi casuta noastra ...asa simt,emana caldura si simteam nevoia de spatiu si intimitate de foarte mult timp.Sinteti nemaipomenite si de aceea va iubesc,pe toate!!!
Eu nu prea am mare lucru de facut acolo,am sa-mi aranjez lucrusoarele si am sa fac orice pot dar stind,sa nu va faceti griji ca oricum nu ma va lasa Claudiu sa fac nimic.Lui ii place sa ma ajute in general la treburile casei...,acum nu mai zic ...va face el tot ce va trebui.Plus ca soacra mea si mama vor veni si ele ...sa ma ajute.Deabia astept sa calc lucrusoarele lui bb,sa luam patutul si salteaua ca asta a mai ramas de pe lista mea cea lunga...si sa va arat si voua.

KTRINEL,

sa stii ca noi am inchiriat acest apt cu 180 euro ,ceea ce este putin...,in general un apt cu de toate si curat...se inchiriaza cu 250 euro.Tipa a vrut pe cineva de incredere si noi am venit prin recomandare...,ea are acolo o groaza de lucruri de valoare si nu a mai inchiriat pina acum,deci femeia ...isi lasa casa asa cum este...Pupici.

MIRACO,
v-as invita la cafea miercuri...,dar nu am net acolo si sper sa nu dureze mult pina il instaleaza...,ca am sa mor de dorul vostru.Deja am renuntat la contractul de aici si vom face demersurile necesare pentru a ne baga net acolo,nu vreau sa pierd nici o discutie..

dandusa 35 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Roxana..si la mine incaltatul este o mare problema..nu le credeam pe cele care-si puneau sotii sa le incalte, dar am ajuns la fel ca ele

Ana 35w cu

Mergi la inceput

BAMBOLETTA,

super interesant materialul despre masaj,multumim mult
CLEO,
sanatate multa si ai grija de bb

KTRINEL,
am vazut pozele tale ...si imi plac foarte mult.Imi place aragazul,carutul,patutul si lenjeria este super frumoasa.Poze cu burtica..,pe cind?

ALMO,
super carutul si balansoarul...,dar ai doua caruturi sau mi se pare ?
DOLORES,
si patutul lui David este super si carutul...,minunate
KOKORINA,
nu am reusit sa-l vad pe al tau...,mai incerc

Eu ma cumparat doua lenjerii de patut.Una este doatata cu pernuta,4 aparatori,carceaf pat si pilota...,iar cealalta cu cearceaf pilota ,cearceaf pat si fata de perna.Una m-am gindit sa o aranjez pe patut ...(cea cu aparatori),iar cealalta sa o iau la spital si apoi sa o am de schimb.
Nu am mincarimi deloc si daca mai persista ...,eu v-as sfatui sa folositi mai multa crema...,cred ca pielea este usata si se mai si intinde pe deasupra.
Am uitat sa va intreb ceva.Mie deocamdata nu mi-au aparut vergeturi pe nicaieri...,in schimb pe burtica...,de la buric in jos spre marginea chilotului...pe o portiune lata cam de doua degete...,pielea este alba.Deci toata burtica este roza,dar acolo este alba,vizibil foarte intinsa.Am sa incerc sa va pun o poza,nu se vede foarte clar ...,dar poate deslusiti voi ceva!Vreuna dintre voi se regaseste in descriere?Doar pura curiozitate.

dandusa 35 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Voi vorbiti de incaltat acum...,stiu cum este ...eu mai reusesc daca imi urc piciorul pe ceva...,sau daca stau jos...,dar voi cum va faceti pedichiura?Pentru mine asta este cel mai groaznic lucru...,pentru ca necesita mai mult timp si piguleala!

Fug la dus si trebuie sa aplic operatiunea "lama",pentru asta mica ...,ca azi avem intilnire cu nenea Dr.Sper sa nu-i treaca prin cap sa ma urce pe "cal"...,dar trebuie sa fiu "aranjata",nu?
Deabia astept sa ne vedem comoara si sper ca totul sa fie bine.

Am sa intru mai tirziu sa va spun ce am facut.La 15.15 ,am programare.

dandusa 35 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

servus fetele,
in sfarsit am si eu ceva timp sa va scriu.

multumesc pentru urarile de sanatate la adresa lui Dani - e ok acum, doar o singura zi am reusit sa-l tin acasa si sa-l ingrijesc ... dar e ok acum. Merci.
Multumim si pentru felicitarile pentru dulap. Dupa acest mesaj ma apuc de organizarea hainutzelor din valize in dulap ... poze si alte cele.
Ma intrebati de bani? Pai eu i-am dat sotului 1.5 mil - si ar fi trebuit sa-i dat 1,8. El - e mare domn - nu se injoseste la 300 de mii asa ca i-a dat pe restul de la el. Eu nu am stat langa ei cat s-a montat dulapul, nici la tranzactie - asa ca am pierdut momentul. La final se mai apuca asta sa-mi spuna: sper ca-ti trece repede supararea pe mine. Am aflat si de ce a venit asa de devreme la montaj: era ziua lui si se grabea sa mearga la baute cu colegii - deci implicit avea nevoie de bani.
IN FINE. Bine ca ne-am scapat.

Cristina sa-ti traiasca Iasmina-Timeea. si sa aduca numai bucurii parintilor.
asiza la faza cu descarcatu - m-ai prins - cred ca eu am descarcat ultima materialele puse de tine. dar la cat stres am avut cu dulapu ... Acum am facut-o! TNX. Tre sa-mi gasesc timp de studiu acum.
felicitari fetelor cu analize bune.
-ci celor ce ati rezolvat cu casa, chiria, camarutza bebe.
vazut majoritatea pozelor. DOAMNE CE BINE E SA FI DIN NOU LA CURENT CU TOATE.
roxana nu fi suparata ca ai pierdut pariul - ca daca nu avea nevoie de bani ... cred ca mai induram noi mult.
Catalina eu am efacut urina, glicemia, cultura de col, lama, toxo. Cam atat.
iasmi acum o pot spune oficial: bine ai venit in . Te trec si in listutza, vad ca ai inceput sa te acomodezi ... asa ca ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor.
madaluta cum stai cu scarpinatul sanilor? Un dermatolog ceva nu vezi? Cu ce ii ungi?
Briantis mi-a sarit in ochi mesajul tau - imi spuneam : asta nu e pe lista noastra - dar eu p stiu de undeva ... mi-am adus aminte de naturiste si de acele vremuri. ca te interesezi de mine. Sper ca si tu esti bine.
bamboletta tnx pentru detalierea cu perineul - l-am dat si la sot sa-l citeasca - si tot degeaba.
deny pareri de rau penru ceea ce ai indurat acum 7 ani.
miraco detaliaza cata scandalul ala - io iar am pierdut sarea si piperu ...
dandusa si pe tine si casuta. Eu am taman invers - toata burtika e in ordine - doar zona din jurul buricului este maro inchis - parca se innegreste pe zi ce trece.

na fetelor - cam atat. va pupez pe toate si fug sa va deschid capitol nou - ca daca dispar in camarutza Karei ... acolo raman.

Miro34+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Roxana noi stam singuri, dar o "chinuim" pe bunica cu naveta. Pt ca stam f. departe unii de altii (exact in capete opuse ale orasului) o tinem pe bunica la noi in cursul saptamanii. Si mama e topita dupa Di mai ales ca e prima nepotica si s-a lasat ceva asteptata. Sa vedem cum o sa fie cu a-2a .
Mama cred ca a fost singura care a iesit la pensie f. bucuroasa (inainte de termen si cam fortat) dintre colegele ei, dar Di mai avea putin pana sa scoata capul in lume. Cat am stat acasa in CIC (mai ales cand Di era mica-mica) venea mama 1-2 ori pe saptamana sa ma ajute si mi-a prins intr-adevar tare bine. Dar sincera sa fiu nu cred ca as putea sa stau cu ai mei. Noi suntem cu tabieturile noastre, ei cu ale lor. Deja de cand sta mai mult pe la noi ne mai ciondanim din cand in cand, si recunosc, eu sunt aia cicalitoare, nu ea. Am si eu piticii mei. De aceea singura ei sarcina este sa se ocupe de Di cat suntem noi plecati si nimic altceva.
Mare smechera Ana . Fata descurcareata. De mica stie sa se orienteze.

Luly 29s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!
va astept cu drag la urmatorul capitol.

Mergi la inceput