Mamici de noiembrie - decembrie 2006(42)
Raspunsuri - Pagina 28
dolores spune:
eu am facut sumar de urina, urocultura si secretie....
quote:
Originally posted by Catalina
Va pup fetelor. Ma numesc Catalina si am intrat si eu de la mamici de ian-feb 07 sa va intreb ceva, sper ca ma puteti ajuta.
Va rog mult, spuneti-mi si mie, voi cand ati intrat in trimestrul al 3 lea ce analize ati facut?
Va multumesc anticipat
Cata 25+
dolores
30+
David Cristianpoze
poze dolores
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."
dolores spune:
asiza..cum sa fie..ca in familie, mai linistit..am mancat si am baut sampanie pt copii..dragutz...am stat o ora sa citesc cele 4 pag si acum ma bag in pat...ne vedem maine dim la cafea...
noapte buna la toate burticile
dolores
30+
David Cristian
poze
poze dolores
bamboletta spune:
ALMO-am vazut pozele cu carutul imi place tare mult leaganul pt bebe
IASMIN-bine ai venit

RAMSAN-sper sa reusesc sa-mi fac masajul cred ca ajuta
si eu vroiam sa intreb de Lavinia probabil nu are net sau cine stie
MIRONA-felicitari pt.dulap 
v-am pupat
ma duc la somnic 
Bamboletta
33+
bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
lia_c spune:
uf, uf in sfirsit am reusit sa termin de citit si eu tot pe aici![]()
Alexandra, si mie imi singereaza tare gingiile, se mai amelioreaza procesul cind ma spal cu pasta de dinti gen sensitive... Insa mare efect si de durata nu este
Si cind ma trezesc noaptea/dimineata primul lucru care il fac e sa-mi clatesc gura cu apa sau sa ma spal pe dinti sa scap de senzatia aia de "singe"...
Cit priveste inghinal, sint pro aparatul, nu simti nici o piscatuta, nimik... De fapt al meu e Braun si are dispozitiv special p/u zona bikini... Kiar azi dimineata mi-am facut procedura, inainte de a merge la medic... Si eu am auzit ca cremele ar contine ceva ce nu e tocmai bun...
Cit priveste starile de greata si oboseala, medicul mi-a recomandat sa doau prin masina de tocat/robot vreo 4 lamii si apoi sa le amestec cu vreo 4-5 linguri de miere naturala - pun la frigider si in fiece dimineata pe stomacul gol sa iau cite o lingura doua...
Si eu m-am plins azi medicului ca ma trezesc cu miinile umflate, a zis ca e ceva normal si sa ma stradui sa nu depasesc 1l lichide pe zi...
P/u noptile albe care le am, mi-a zis sa iau cite 2 pastile de odolean (facute din ierburi), iar sotul n-a gasit azi la farmacie...
Daca nu gaseste si miine incerc cu tinctura de odolean...
In rest, ne-a zis ca sintem destul de mari p/u virsta sarcinii si sa mincam cit mai multe fructe si legume, in special morcov si sfecla rosie...
Miro, felicitari p/u dulap!
Cleo, cum au zis si fetele - "bine ca sinteti ambele bine, ca fiarele sintr fiare"! Si sotul azi era cit pe ce sa faca accident din cauza unuia fraier... Straduie-te sa fii cit mai calma!
Fetele care au postat poze cu lucruri p/u bb, f frumoase toate lucrusoarele, ma inspir si eu din ele
Multumim si p/u informatiile despre anestezie si cezariana (bamboletta, roxana.c, madaluta), eu inca nu stiu cum voi naste, depinde cit de mare va fi bb, insa e bine sa fii informat
O sa incerc sa-mi fac timp sa deschid si eu mail-urile comune si sa-mi printez info...
Bun venit, fetelor noi!
La multi ani Iasmina! Sa cresti mare, sanatoasa, fericita, sa ai o copilarie cit mai dulce si sa-i bucuri mereu pe parinti! 
Si acum sa-mi fac temele...
tema zilei: scutecele, nu ma pricep, insa am luat 24 buc de pampers, dupa ce ati scris parerile voastre inclin si eu spre huggies...
tema zilei: calul balan, doar la primele consultatii o data p/u a vedea daca sarcina e ok si azi (deoarece trebuia sa-mi ia secretie p/u analize), in rest eco...
tema zilei: lengerie de patut, inca n-am ideie, insa probabil voi lua un set cu aparatoare p/u patut, deoarece patutul va fi din lemn...
scuze daca am uitat sa mai scriu cuiva, trageti-ma de miineca ![]()
noapte buna 
lia_c
lucrusoare baby
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
aelita spune:
despre epilare . eu inca ma epilez cu ceara.cel putin inghinal.in rest,mai folosesc aparatul electric .sper sa o pot face pana la final.
tema zilei : lenjerii,am cumparat 4 lenjerii din panza alba si cu ceva danteluta ,desene pe margine.au si fatza de perna,si chiar daca nu o folosesc acum,mai tarziu probabil o voi folosi.si am mai facut eu ,la fel,doua lenjerii.nu stiu daca imi ajung 6,o sa mai iau.cearsaful care e deasupra e dintr-o bucata care se dubleaza la un cap si se baga bine sub salteluta ca sa nu se ridice ,nici sa il acopere.exact cum zicea chris sa facem cu paturica.am si un cearsaf din finet,dar nu stiu de ce nu imi plac astea.parca cele albe,din panza ,sunt mult mai fine,decat puful ala de finet.deasemenea,prefer albe,decat in culori si desene,asa le pot fierbe daca e nevoie.
am luat si protectie pt saltea,e ca un cearsaf cu elastic,deasupra e ca material de prosop,iar dedesupt plastic.asa protejam salteaua,de eventual pishu sau voma.
despre sacii de dormit..nu stiu ce sa zic,sa nu fie prea caldurosi.o sa fie destul de cald in casa,si nu as vrea sa transpire in somn sau sa ii fie prea cald. bebeii nu trebuie sa stea in temperaturi ridicate,noi adultii suntem mai frigurosi ca ei.
cine mai stie ce temperatura trebuie sa aibe in camera lor? eu cred ca am sa tremur,ca de obicei iarna fac 30 de grade,dar cu copilul nu mai pot sa fac asa ceva,si sa tin geamurile deschise..asa ca trebuie sa pun termometrul si sa tin o temperatura ceva mai joasa,buna pt bebe.
fetelor,spuneti ca va e frica sa nu isi traga bebe paturica pe fatza.bagata in cearsaf,apoi bagata bine pe sub saltea in topate partile.intai la picioare,apoi in parti,si bagat copilul exact ca intr.un sac.deci tot ca sacul e.dar asa nu are si sub el sac,sa se incinga la spate,are salteaua si cearsaful lui.daca bagati bine sub saltea,nu are cum sa traga el ,nicila 3 ani ! intelegeti cum zic?bineinteles ca nu se invelesc asa cu ea pe deasupra si gata,lasat asa,ca se misca si i s epoate pune pe fatza.se face gen sac de dormit.dar sub el nu e indicat sacul ala,ca si perna.
bamboletta,nici eu nu stiu ce inima au,dar asta e viata ,daca nu ar fi femei care ii abandoneaza,nu ar avea nici cele care isi doresc un copil mai mult ca orice pe lume de unde sa infieze..asa ca,legea naturii,se echilibreaza pe undeva..
eu condamn mamele care ..ec zic eu "mame",voiam sa spun animalele care isi omoara copii noi nascuti,sau marisori...pe cele care ii vand,sa fie sanatoase,bine ca nu ii arunca la tomberon..s.-o gasi cineva sa ii ia si sa ii creasca frumos si sper sa nu intrebe niciodata copilul ala cine l-a nascut..
deny,esti o femeie puternica daca ai trecut peste intamplarea de acum 7 ani,si acum sa nu te mai gandesti,nu are de ce sa se repete istoria! e bine ca faci cezariana,nimeni nu ar mai risca!
zina,in afara de cazuri ca deny sau altele,nu stiu inc azul tau pt ce ti-a recomandat..eu sunt pt nastere naturala DAR cu epidurala.daca s epoate,daca sunt complicatii,riscuri..atunci schimbam.dar asta se va hotari in ultima luna,in functie de pozitia lui bebe si alti factori.
adinazot,daca asa a zis medicul cuinjectiile,atunci nu aid ecat sa astepti cumintica ,cat mai cumintica in pat,sa nu faci nici un efort si iti tinem pumnii sa treaca saptamanile si pt tine,ca si pt noi,cele necesare!
alexandra,chantal e mamica din august anul asta sau?
dandusa,felicitari pt casa!
Iasmina,bine ai venit!daca asa simtiti,ca e mai bine sa luati hainutele dupa nastere,foarte bine faceti! nu e o regula,important e sa fiti voi linistiti si convinsi ca faceti bine cum faceti!
LA MULTI ANI SI TOT CE ITI DORESTI!
Deasemena,LA MULTI ANI ! intarziat fetelor septembriste carora nu le-am spus ca nu am mai intrat :gmoisi,bulisor,antonia23,dia1609,Lorym,alexsa,mio75
Aveti grija de voi,toate,sarcina usoara in continuare si bebelusisanatosi!
26+
dolores spune:
buna dimineatza si prezent la apel ca nu se putea altfel....
dolores
30+
David Cristian
poze
poze dolores
asiza spune:
Buna dimineata, gradidutze!!!!
Cleo, bine c-a venit omul pana la urma cu asigurarea lui! Oricum, sper sa nu mai treci prin asta si mai lasa din responsabilitati si pe umerii iubitului tau, ca oricat am vrea noi sa aratam ca se poate, nu mai putem ca inainte, cel putin eu, parca corpul nu-mi mai apartine, desi vointa as avea!
Almo, SUPER carucioarele...Din ce magazin le-ai luat si cu cat? Sau daca-s de pe net, trimite-mi si mie un link...
Lia_c, am vazut si pozicile tale cu lucrusoare pentru bb...tare haios elefantelul ala muzical...![]()
Aelita, in camera in care sta bb ar trebui sa fie in jur de 21-22 grade...si mie mi se pare cam frig la temperatura asta...vom vedea!
Dolores, e frumos patutul...l-ai luat si tu din Carrefour la reducere, nu? Parca Raluca luase un astfel de patutu!
Happy Birthday, Iasmina,
de Cristina!!!! 

...Cristinuta, sa ne spui si noua ce i-ati pregatit Iasminei asa special de ziua ei, incat ati facut pregatiri de ceva vreme!!! 
Oana
27+ cu
Denis Cristian
asiza spune:
Donia, ma bucur ca esti bine!!! Cat despre burtok...si al meu e mare pentru varsta asta a sarcinii, dar asta e...principalul e sa fie bb sanatos si sa se dezvolte bine acolo, in casuta lui!!!
Cleo, am uitat sa te rog ceva...imi trimiti si mie link-ul cu site-ul de pe e-bay de unde iei tu lucrusoarele lui bb? Mersi...
Oana
27+ cu
Denis Cristian
dolores spune:
am facut poze la patutz ca sa vedeti de care am luat. va pup..si multumesc anticipat ca va place...sau nu ![]()
dolores
30+
David Cristian
poze
poze dolores
Donia spune:
Buna dimineata Dolores! Deja? Of, neplacut trebuie sa mai fie. Dar poate te mai bagi in pat si mai tragi un pui de somn mai tarziu, nu?
asiza si ramsan, aici sunt. 
Am avut cateva zile pline, am alergat in toate partile ca o gaina cu capul taiat, sa speram ca va iesi si ceva bun din toata alergatura asta. Am mai luat si ceva mobila, am avut activitati la scoala cu fetita, am mai muncit in casa asta noua, am mai avut treburi la banca... V-am mai citit, dar am fost prea rupta de oboseala ca sa pot sa si raspund. Zboara timpul asta ingrozitor de repede, uneori parca imi scapa totul de sub control.
Printre altele, azi am fost la medic unde am aflat ca sunt bine sanatoasa si cam anemica, asa ca de maine o sa incep sa iau fier. Sper sa nu am efecte secundare de la el. Asistenta medicului mi-a spus ca era convinsa ca sarcina e cel putin cu o luna mai mare... Adevarul e ca parca de vreo doua saptamani mi-a crescut burta tare de tot... si de fapt bebele meu e printre cei mai mici de aici. Dar data trecuta medicul mi-a spus ca in medie al doilea copil este mai mare cam cu o jumatate de kilogram fata de primul. Iar daca fetita a avut 4,3 kg (ca tot vorbea cineva ca fetitele sunt mai micute
)... ma pot astepta ca baietelul sa fie de 4,8...??? Poate totusi ma cruta, sa nu fac febra musculara la maini dupa ce o sa-l ridic in brate pentru prima data.
Si azi nu m-am putut abtine si am cumparat si eu trei salopete la miraculoasa suma de 7 dolari si ceva toate trei... aviz canadiencelor. Pe ele scrie ca sunt pentru somn, dar cum bebele doarme la inceput cam tot timpul inseamna ca le poate purta zi si noapte.
Asa ca de acum pot sa spun ca am cumparat si eu ceva pentru bebe.
Iar zilele trecute am vazut salopete pentru copilasi nascuti prematur... Doamne, erau atat de micute, parca erau facute pentru papusile fetitei mele!
Legat de sacul de dormit, aelita parca tu spuneai ca se incalzeste prea tare copilul in el. Eu am avut pentru Roxana si i-a prins foarte bine. Si pentru vara i-am facut eu unul din panza subtire, iar in saculetul asta copila dormea in piciorusele goale si avea destul spatiu sa se miste. In felul asta eram si eu multumita ca nu doarme dezvelita, si se simtea si ea confortabil.
Pe mine ma enerveaza sa nu ma pot misca noaptea bine, tot la asta ma gandesc cand imi imaginez paturica bagata sub saltea.
In concluzie, daca ai sac de dormit nu mai trebuie sa imbraci copilul prea gros si eu, cel putin, am dormit mult mai linistita asa, iar Roxana parea si ea foarte bine.
Ar cam fi cazul sa ma indrept catre pat, ca azi am umblat mult si imi simt picioarele umflate. Sa nu mai spun cat e ceasul... Voua va doresc o zi buna si sper sa revin maine. 
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)