Mamici de noiembrie - decembrie 2006(42)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

m_monique, m-am luat cu proiectu' asta de care nu mai scap si am uitat sa vad daca merge cineva la cursuri. se tine o data pe saptamana? si daca da, data viitoare pot sa vin daca nu am fost acum? se plateste ceva, abonament??

Cleo ce mai faci???

madaluta, nici eu nu am luat nimic... cred ca ori o sa exagerez prin ultima saptamana, ori taticul va innebuni cat timp voi fi eu in maternitate cautand de toate cele...
SI PE MINE ma mananca sanii, mi-e si mila sa ma scarpin ca fac bubite... dar nu tot timpul, am avut o pauza de cateva zile saptamana asta, dar de ieri iarasi. Ce sa facem?

Miro victorie !!!!! ma bucur pt ca ai dulap in sfarsit

chris80, i-ai trimis Mironei paharele si acum eu trebuie sa beau vin. na. mai sunt si singura, nu-i nimic, beau cu voi o gurita. nu mai mult, ca de-acum copilu' e mare, sa nu-l invatam la prostii...

va , noapte buna!

Amalia 30+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

pentru fetele din bucuresti.

am fost azi la magazinul Iana de pe Titulescu - v-am mai spus despre el - si primisera marfa de dimineata la reduceri. body-uri 5 ron si salopete sau pantalonasi 10 ron. produsele sunt de calitate foarte buna, sa va uitati atenteca unele mai au defecte.

va pup si va sfatuiesc sa vizitati magazinul cat mai repede ca azi era tare multa lume pe acolo.

Raluca 33 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Bambo multumesc de material. l-am printat si de maine seara trece Ionut la aparat...

eu ma duc la nani. sa aveti o noapte cu vise frumoase si sa va odihniti cat de mult puteti.

Raluca 33 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

amalia cursurile se tin joi de la ora 17. un modul are 4 cursuri.
azi a inceput un nou modul, dar primul curs au fost generalitati.
saptamana viitoare ne va vorbi despre nastere.

poti sa vi linistita. nu se plateste nimic. nu trebuie sa te inscri dinainte.

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna seara fetele mele dragi, imi pare rau ca nu pot sa stau si e mai mult la taclale si ca nu intru cat de des mi-as dori.

Vreau sa multumesc Raluca, Miro, Bambolotta, Chris, Alex25, m monique, Kokorino, Ama.lia, Ruxanda sb, Ank999, Deny75, Ramsan, Miraco pt ca va ganditi la mine, pt ca ma sustineti , pt sfaturile pe care mi le dati.

Asiza, nu am apucat sa ii fac casco inca abia mi-au venit numerele, asa ca eu i-am dat asig mea lui omul cu dacia si el pe a lui, doar aia obligatorie ca alta nu detinem

Dolores esti o scumpica ca m-ai sunat, o mie de pupici si pt bb mai multi ca doar e ginerele si trebuie sa ma pun bine cu el

Alex25 si mie imi sangereaza gingiile doar daca ma spal cu periuta normala, daca ma spal cu aia electrica e mult mai bine, nu sangereaza asa mult.

Tema zilei, nici eu nu am cumparat inca asternuturi, dar cred ca le voi cumpara de pe E-bay ca am vazut unele dragute roz si mi-au placut mult.

va pupic tare tare

Cleo 31+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Multumesc Mirona, Asiza si Ramsan sunteti niste dragute sper sa pot tine si eu pasul cu voi!
Bebik-ul meu a stat cu funduletul la ecograf si ne-a ascuns ce avea mai important sau e fetita si fetitele sunt mai rusinoase de obicei.
Am avut probleme in luna 6 - o infectie urinara care s-a lasat cu internare in spital atat la Craiova cat si aici in Slatina. Dezamagirea a fost atunci cand am venit de la Craiova chipurile sanatoasa tun (ca mi-a iesit urina bine) si la 3-4 zile m-au apucat temperaturile urmate de frisoane de am zis ca nasc dar cei din Slatina slava Domnului m-au pus pe picioare - mai exact un doctor nefrolog.
Acum imi fac urocultura lunar sa ma asigur ca totul este ok.
Am vrut inca de la inceput sa nasc vaginal si prin cate a trecut burtica mea ar trebui sa reziste si la durerile nasterii.
In rest totul e ok - col inchis si se pare ca bebik-ul e deja cu capul in jos (l-a simtit doctora cand m-a suit pe calul balan saptamana trecuta).
Multumim bamboletta - in cazul meu chiar aveam nevoie de un asemenea material.

-ici la tote gravidutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Ama.lia fac mai bine,merci de intrebare, dar incepe iar calvarul trebuie sa ma duc la asig sa faca poze, nici nu stiu unde au sediu, trebuie sa platesc amenda si tot asa......as vrea sa ma mai linistesc dar nu am cum.

Am uitat sa va spun ca pana la urma a venit omul cu dacia la politie si m-au anuntat si pe mine si m-am dus iar si pana la ora 23 am stat pe acolo dupa ce mai statusem vreo 4 ore inainte.

Somnic usor si sa aveti o noapte linistita si un somn lin

Cleo 31+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

As mai avea de raspuns la tema de azi

Eu pentru bebik nu am cumparat nimic, nimic.
Am un sot tare superstitios si nici nu vrea sa auda de asa ceva. Are si motive - o colega de-a mea care avea totul pregatit a suferit o nenorocire in luna 8 si va dati seama cata lume a ramas socata de la acel incident. Oricum am vorbit cu finuta mea si o sa aiba ea grija sa-mi cumpere hainute si sa le spele iar cand o veni momentul mi le aduce la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Madaluta multumim frumos pentru material... am facut si eu ca asizuca... ne nerasuflate l-am dat gata si este intr-adevar foarte important pentru cele care vor recurge la anesteziere de roice fel (in nastere naturala sau cezariana). Deci e ok pentru mine sa optez pentru epidurala in nasterea naturala, travaliul se scurteaza si durerea o voi simti la doar cateva contractii unde este nevoie sa stiu sa imping... marfa

Bambo de acum trecem la masaje deci...cam mari burtile dar in rest ne descurcam daca exista si altfel de tentatii

Miro sincere felicitari pentru noul dulapior al Karinei

Fetelor daca se organizeaza cursuri mai ales gratuite pentru nastere, faceti tot posibilul si duceti-va la ele... va vor calma temerile si va veti simti mai linistite. IESENCELOR... sambata asta pe 30 sept. la ora 10 avem din nou curs!!!

LAVINIA pe unde umbli? nu te-am mai auzit demult... sper ca esti bine
DONIA... esti absenta la apel si tu... speram ca esti ok.

Eu sper ca in noaptea asta sa ma odihnesc putin ca ieri noapte Rares iar a mutat mobila in "vastele apartamente" si nu am facut nani mai deloc ... deci noapte buna si somn usor la toate burticile

Ramona 34+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

ktrinel si dollores merci pt aprecierile facute la adresa numelui.

Cris80nu ai inteles ce i-am scris lui Ktrinel despre nume dar cum nu e important pt tine nu are rost sa-ti mai explic.

Fetelor am pus si eu poze cu cele doua carucioare pe care le-am achizitionat pana acum. Amandoua sunt Graco. Deasemenea am pus poze cu patutul din panza si cu swing-ul sau leagan cum vreti sa-i spuneti. Maine o sa pun poze si cu hainutele primite pana acum de la prieteni la petrecere.

Moni33+ cu Ana Nicole

Mergi la inceput