Mamici de noiembrie - decembrie 2006(42)
Raspunsuri - Pagina 25
Raluca_u spune:
quote:
Originally posted by deny75
RALUCA, m-ai bagat in ceata!...cu gynipralul...pai mie deabia acum la 34 sapt. mi-a zis ginecologul sa iau cate o jumatate de pastiluta seara,la culcare.
DENY34+
IRINA
Deny eu am fost sapt trecuta in sptal stii si am venit acasa joi. asta mi-au explicat doctorii din spital nu doar a mea ci si unei alte fete care era cu mine in salon dc i-a zis la fel ca putem sa facem gynipral doar pana la 34 de saptamani.
daca tie asa ti-a zis doctorul nu stiu ce sa zic, dar el prbabil ca stie ce e bine pentru tine. eu am zis doar ce mi s-a spus.
Raluca
33 + cu
Adina AndreeaUn om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
alexandra_25 spune:
Chris....pe cuvant ca asa e...daca o ai de acasa bine...dar daca e sa ti-o faca ei acolo nu vor....sistemul medical in loc sa avanseze...se afunda tot mai tare...la noi e jale....din pacate....
alexandra
33 + cu
Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
Mirona spune:
-ici la toate fetele
cum stati cu pariurile???? AM DULAP LA FATA!
da mai - sa nu-mi vina sa cred - a aparut asta cu o ora mai devreme s-a apucat de treaba si gata dulapul. Are o mica imperfectiune - dar cine se mai uita. Gata am dulap - etajera o vom face cu altii.
Maine ma apuc de lucrusoare sa le bag in dulap - fac si poze ... va pupez acum ... fug la pizza cu timisorencele.
Avem si o colega noua - IASMINA - ii urez de pe acum bine a venit printre noi - deocamdata incearca sa dibuiasca scrisul pe forum.
O asteptam si ii dorim odisee placuta in continuare.
pa pa
Miro
34+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Raluca_u spune:
[quote]Originally posted by adinazot
Maine intru in sapt 34,trece timpul asa incet,e ok.
va pup pe toate
Adina 33+
Alessia
Adina si eu tot maine intr in 34 suntem de o seama 
Raluca
33 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
m_monique spune:
am fost la cursuri la Filantropia.
azi s-au discutat mai mult generalitati.
data viitoare ne va vorbi despre nastere.
28 + cu 
Nunta noastra
Raluca_u spune:
m_monique eu am ajuns acasa prea tarziu si cand am vazut mesajul cred ca deja cursul era gata.
saptamana viitoare sigur vin. cum se procedeaza, trebuie sa ma inscriu sau ceva sau pur si simplu ne vedem acolo la 5.
cat dureaza cursul?
Raluca
33 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
m_monique spune:
Raluca ne vedem acolo la ora 5.
teoretic cursul dureaza 2 ore. azi a fost cam 1 ora.
era o moasa tanara foarte draguta.
28 + cu 
Nunta noastra
madaluta spune:
Mamaaaa, da mult mai scrieti...
Am vazut k s-a discutat putin si despre cezariana .Voiam sa intreb fetele care aleg aceasta varianta, ce tip de anestezie vor face-epidurala, rahie sau generala si de ce.Eu am auzit mai multe pareri si nu stiu pt care sa optez.Am vorbit cu o anestezista din C-ta de la ginecologie si ea a spus k cea mai buna este epidurala, apoi rahia si in ultima instanta cea generala.Voi ce ati aflat? Ar putea fi asta o tema pt ziua de maine pt cele ce vor cezariana?
Referitor la temele de azi si de ieri:
- de cand sunt insarcinata nu am facut niciun control pe "cal"si colul mi-l vede putin cu sonda vaginala,iar pe BB il vedem cu echo pe burtica.
- inca nu am cumparat NIMIC pt BB. cred k sunt singura care inca nu are curaj sa o faca.....
Si inca o intrebare: ma mananca sanii ingrozitor...stiti ce as putea face? mi-am facut rani de la scarpinat...parca am raie....

Madalina
29+
poze recente,
roxana c. spune:
Hai ca am venit sa va spun despre anestezia de la cezariana.
La ambele fete am facut anestezie generala, ptr ca epidurala nu se facea atunci in Ploiesti(acum se face doar la nastere normala), iar intre rahidiana si generala nu m-a intrebat nimeni de care vreau, erau niste anesteziste mai in varsta, ma rog, asta a fost.
La Oana am avut o experienta foarte neplacuta, am mai povestit-o, o mai spun iarasi: intai iti revii pe masa de operatie cand totul e gata, mi-au spus ca-i fata, ca are 3,300kg, eu nu puteam sa deschid ochii, auzeam tot, dar zaream doar becurile alea care-s deasupra mesei de operatie, dupa care mi s-a rupt filmul, mi-am revenit putin in momentul in care m-au luat de pe carutul ala ca sa ma puna-n pat la reanimare, auzeam o asistenta care-mi spunea intr-una sa respir, numai ca dadeam sa respir si parca ma strangea cineva de gat, m-am speriat, am auzit o voce care spunea "uite, se invineteste", am simtit o mana in gura care mi-a tinut limba si....gata, s-a rupt iar filmul. Dupa un timp(habar n-am cat), mi-am revenit ca si cum m-as fi trezit din somn, doar ca eram putin ametita, si din momentul ala totul a fost OK. Cand am ajuns in salon, se mirau alte mamici operate inaintea mea ca eu ma miscam mai usor ca ele, si nici nu ma vaitam cat ele.
La Ana, imi era frica sa nu se repete faza cu stransul de gat, asa ca atunci cand a venit anestezista(alta) sa ma-ntrebe ce boli am avut, tra la la...sa-i bag plicul in buzunar(asta-i mersul, asa fac mereu), i-am povestit si treaba ca nu puteam respira. Intre timp aflasem ca mi s-a intamplat ca nu-mi bagase suficient -nu stiu ce- care te trezeste. Mi-am revenit tot la fel ca prima data, in sala de operatii, iar mai apoi in reanimare, dar n-am mai avut senzatia aia ciudata. Mi-am revenit destul de usor, dar parca nu la fel ca prima data, un pic mai greu. Pot spune ca mi-am revenit mai bine ca altele care erau la prima operatie.
In urma cu aproape 3 ani mi s-a scos colecistul, prin operatie laparoscopica, tot cu anestezie generala, dar cu toate ca acum nu aveam taietura, ci doar 4 gauri, mi-am revenit destul de greu, doctorita care m-a operat fiind prietena de familie, radea de mine, spunea ca nu pricepe cum mi-am revenit asa de iute dupa cezariene si acum greu, cand normal era sa fie invers. Cred ca exista si motivatia in cazul cezarienei, bble, sa-l vezi mai iute, sa-l iei in brate, ai vointa mai mare si ai un stimulent.
Acum m-am interesat la greu despre anestezia rahidiana, ptr ca am inteles ca s-au schimbat anestezistii in maternitate si se practica mai mult . Din "sapaturile" facute, am inteles ca-ti revii mai repede, iar in timpul operatiei nu simti absolut nimic, si mai ales il vezi imediat pe bebe, ii auzi primul tipat, e ceva unic, care nu se compara cu nimic. Deci acum sunt hotarata pe anestezie rahidiana. Oricum cred ca voi naste pana cel tarziu la jumatatea lui noiembrie, asa ca cele care vor cezariana si nu mi-o vor lua inainte,le voi povesti cum a fost.![]()
Iasmina, bine ai venit, vino la taclale.
Mirona, deci daca faceam pariu pierdeam, nu-i nimic, bine ca ai dulap acum, i-ai dat si banii?
Dbunny, vreau si eu pe malul marii

. Si 35 de grade spui? Nu ma iei si pe mine acolo, la tine? Macar ptr o zi, sa ma plimb si eu pe malul marii. Imi trimiti un avion?
Roxana
31+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
Iar a luat-o razna forumul, mi-a aparut mesajul inaintea mesajelor lui Chris.
Alexandra, pune mana si ia-ti trusa aia ptr epidurala, si daca va fi cineva pe care-l cunosti langa tine, plus ca mai cunosti si prin maternitate, stai linistita. Nu te mai gandi aiurea , crede-ma, iti dau voie sa faci un drum pana-n Ploiesti si sa ma bati daca te mint![]()
Roxana
31+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)