Mamici de noiembrie - decembrie 2006(42)
Raspunsuri - Pagina 24
doradora spune:
cum a mers cursul?
quote:
Originally posted by m_monique
acum am ajuns si eu acasa de la serviciu.
azi am sunat la Filantropia si mi-au spus ca cursurile pt. mamici incep azi, de la ora 17.
veniti?28 + cu
Nunta noastra
chris
29+
alexandra
doradora spune:
in afara de sange si urina, cale obisnuite, am facut si streptococ si inca ceva B , astea la ginecologie. vad in vreo 2 saptamani daca mai trebuie si altceva.
quote:
Originally posted by Catalina
Va pup fetelor. Ma numesc Catalina si am intrat si eu de la mamici de ian-feb 07 sa va intreb ceva, sper ca ma puteti ajuta.
Va rog mult, spuneti-mi si mie, voi cand ati intrat in trimestrul al 3 lea ce analize ati facut?
Va multumesc anticipat
Cata 25+
chris
29+
alexandra
Dbunny spune:
Mia-m adus aminte ca n-am papuci, acusi umblu desculta.
Mai am neste slapi frumusei eleganti, dar tot slapi is, aici inca-s 35 de grade, si-i cald, dar in octombrie nu mai pot veni la lucru in slapi !
Problema e ca mie care-mi incapeau chiar si 36, acum nu-mi mai incape nici macar un 37...ba chiar si numarul 38 ma cam strange.Picioarele nu le am umflate...pur si simplu au crescut ! Acu ce sa fac ? Sa dau banii pe incaltaminte pt 8 saptamani ? Voi mai revenii la masuratorile initiale vreodata ?
Maine-i sarbatoare-n oras la noi si nu lucram
, avem program de iesit la restaurant si mers in alt oras( unde, evident totu-i deschis) si sa cumparam niscaiva actzibilde uriashe cu Mickey pt lipit pe pereti in camera lui bb. In seara asta avem invitatie la un concert. La 10 noaptea...mi-ar prinde bine o iesire..si e aproape de port, malul marii..in caz ca-i multa lume om iesii la plimbarica...
Va citesc luni, va urez un sfarsit de saptamana cat mai placut.
PS. Am intrat la mamici de sept-oct si vazusi ca o gramada de bebelashi au venit pe lume cu mai putin de 40 de saptamani...care-i treaba ? Smecherii astia nu mai asteapta pan la termen ?
Dbunny
31+
bamboletta spune:
ASIZA- mersi
o sa incerc sa vad daca-mi iese
wow 4 bebei?
da micuti tare bine ca is bine
Bamboletta
33+
bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
Ktrinel spune:
Dbunny...ce viatza...35 grade, concerte, malul marii...sa stii ca si mie mi s-au marit picioarele..nu sunt umflate...pur si simplu, parca au crescut
..oare ne revenim dupaia??
daca am stii cat vor sa stea smecherii la noi in burtuca...am fi tari!
Ktrinel si
Ana Julia 32sapt
alexandra_25 spune:
roxana...iti multumesc din suflet pentru incurajari....va fi alaturi de mine la nastere...o prietena de familie care e doctorita la neurologie....mi-a promis saptamana trecuta ca va sta la nasterea mea numai sa nu mai imi fac ganduri negre...se face epidurala la noi dar numai cu pile....
......

Miro....si tu ai disparut?????
alexandra
33 + cu
Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
iasmi spune:
Scuze pentru eroarea fatala la DN, emotiiele sunt de vina asa ca rectific DN = 16.06.1979
doradora spune:
alex epidurala doar cu pile? pai e atat de greu sa faca o injectie pe care pana la urma ti-o cumperi singur? ciudati oameni...
chris
29+
alexandra
bamboletta spune:
Asiza-am reusit 

mi-a iesit semnatura
un pic cam mare da merge
mersi mult 

Bamboletta
33+
bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
luly spune:
Salutare fetelor!
Draga Dandusa ma bucur f mult pt voi ca ati reusit sa va gasiti o casuta a voastra. Conteaza f. mult sa aveti spatiul vostru in care sa fiti singurei mai ales ca vine si bb. Spor la treaba , dar ai grija tu sa fii doar cu indicatiile.
Legat de vederea colului la echo, pe mine ma interesa strict dc e deschis sau nu (numai la consultatiile de pe cal mi-a spus ca e usor deschis la exterior) si at mi-a spus ca nu are cum vedea la un echo abdominal, si mi s-a parut logic raspunsul. Cred ca se vede colul, dar probabil ca isi poate da seama doar de lungimea lui nu si daca e deschis sau nu.
Dbunny ma bucur ca ai vesti bune, chiar le asteptam. Ai vazut ca ti-ai facut griji de pomana.
La tema zilei: Eu nu cred ca o sa iau lenjerie de pat pt bb ca mai am de la Di facute din finet (mi se par potrivite pt prima perioada tinand cont ca e iarna) special pt patutul mic iar mai la vara o sa folosesc altele din bumbac care sunt pt pat de 1 pers dar merg bine si pt patul lui bb (pe din 2). La DI nu am avut saculet de dormit , dar pt bb2 vreau sa caut sa-i iau ca m-ati convins. Eu pe Di eram hotarata s-o tin infasata macar 1 luna (mi se parea ca se "manevreaza" mai usor un bb infasat), dar cum socoteala din targ nu se potriveste cu cea de-acasa am reusit s-o tin infasata doar in spital si o(1) zi acasa, dupa care am trecut la costumase. Cand era mica mai reuseam s-o invelesc cu paturica , dar acum nu mai am nici o sansa, deci ea in prezent doarme dezvelita .
Luly
29s cu
si
Diana (04.12.2003)