Mamici de noiembrie - decembrie 2006(42)
Raspunsuri - Pagina 23
asiza spune:
Fetelor, la Cluj, la clinica Ginecologie 1, o mamica tocami a nascut cvadrupleti....

!!! A nascut natural, a dus sarcina doar 24 saptamani, copiii au intre 600-800 grame...si medicii sunt increzatori! Pot aparea complicatii, insa aici s-au mai nascut asemenea copii si toti au fost salvati!!! I-a aratat si pe bb-ei...erau asa de draguti si de miculuti...ca mi-au dat lacrimile cand i-am vazut...sa va uitati la stiri, poate-i vedeti si voi!
Oana
27+ cu
Denis Cristian
Catalina spune:
Va pup fetelor. Ma numesc Catalina si am intrat si eu de la mamici de ian-feb 07 sa va intreb ceva, sper ca ma puteti ajuta.
Va rog mult, spuneti-mi si mie, voi cand ati intrat in trimestrul al 3 lea ce analize ati facut?
Va multumesc anticipat
Cata 25+
roxana c. spune:
Zina si Chris, si eu sunt pro cezariana, oricum eu nu pot naste altfel, as risca prea mult, dar intre o nastere normala si o cezariana(stiu cum este in ambele cazuri) prefer cezariana. Dar si aici trebuie sa mentionez ceva: cand am nascut normal nu se facea inca epidurala, iar in urma cezarienelor eu mi-am revenit foarte repede, ceea ce conteaza mult, si depinde de la persoana la persoana.
Alexandra, de ce te chinui tu cu ganduri negre? Vrei bataita? Vezi ca vin pana acolo la tine cu un bat. Gandeste-te ca bebe te simte, nu te speria ,nasterea nu-i ceva asa de groaznic, ti-am mai spus intr-un mesaj, e ceva cat se poate de normal, de firesc. Si daca vrei, punem pariu pe ce vrei tu, ca atunci cand iti vei tine bb-le in brate, vei uita tot. Acolo se practica epidurala? Daca da, stai fara grija, cu atat mai mult cu cat ai cunostinte prin spital. Si iti mai dau o idee: incearca sa vorbesti in spital sa poata sta cineva cu tine in timpul travaliului: mama, bunica, cineva cunoscut.
Hai, capul sus si fii barbata!
Roxana
31+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
Ktrinel spune:
neata, eu sunt la cafea.
asiza, vezi cat costa acolo cariuciorul, ca in ALberta totul e mai scump...pe bune...deh, si salariile pe masura, nu ca la Qc...dar sa nu ne plangem. si cum ti-l aduce ?? ca e destul de mare....
bamboletta, alex, aragazul e cadou , asa ca nu-l mai caut in dinti...e exact ce nu imi doream ...acuma ce sa zic...ma intreb cum o sa se descurce mama care vine peste o luna...o sa ii manance uerchile...cred ca scriu cu pixul pe el, ce si cum...![]()
Ktrinel si
Ana Julia 32sapt
miraco spune:
Am dormit si eu o ora......ce sa fac,sa mai recuperez din alea pe care le sar noaptea.Intre 3 si 5 noaptea avem programasa: baie pt pipilica sau ma trezesc cu gura pilna de apa din cauza arsurilor
sau vreun carcel in pulpa dreapta
sau are grija bebelina sa-si faca si ea exercitiile de intretinere
(sa doar e domnisoara,nu)Offf si uite asa ne chinuim noi noaptea,deh tin si eu pasul cu unele din voi
Tre sa iau iar un malox,mie imi face bine.
Uite asizaun
apasat.Deci ulei de caise...Sunt vreo 2,3 magazine de "naturiste" chiar pe langa mine si oi gasi si eu ...ca daca trebuie abia astept sa-l rog pe tati
spre binele tuturor
]
Doloresdistractie placuta la socrela...papa tu ceva bun si te gandesti si la noi.Ca eu iar as manca ceva bun si nu stiu ce.
Am cam facut fixatie pe dulciuri...si nu-i bine.
Deny75e cumplit ce ti s-a intamplat...Bine ca DD ti-a dat putere sa mergi mai departe si sa nu renunti(7ANI).Hai ca mai e un pic si bebeii nostri ne vor zambi
Ank999tot asa stiu si eu despre epidurala ca se face la o anumita dilatatie si pentru a fi sigure ca nu ratam momentul eu am sa-mi intreb doctorul acum la urmatoarea vizita cand trebuie sa merg la spital...la ce frecventa a contractiilor.Am inteles ca unele mamici se duc cand acestea scad sub 10 min...Eu as fugi la primul junghi...dar ma ingrozeste si gandul sa stau in spitalul ala ihhhhhh cateva ore bune.
tema zileieu sunt codasa la cumparaturi...deci nici carut nici patut si.nici lejerie de patut
Dar recuperam noi...Inca mai dau tot felul de cautari pe google si ma benoclez la pozele voastre cu lucrusoare ca-s asa de frumoase...
Am gasit niste patuturi faine,faine...sa va uitati si voi...dar or fi din alea scumpe ca de preturi nu zice nimik...(mi-au placut si seturile)"cesco.ro"
Miraco
30+ si "dulceata lu'mami"
burtika
roxana c. spune:
Chris, tot Furosemid ti-a dat? Stiu cum e faza cu pipi la fiecare 10 minute
Unde mai pui ca eu nu m-am gandit, si prima pastila am luat-o cand am ajuns la servici

Roxana
31+
doradora spune:
zina eu sunt foarte hotarata cu cezariana. poate or sa arunce fetele cu rosii in mine (
), dar nici nu ma gandesc la varianta cealalta. de ce? foarte simplu. copilul e atata-imagineaza-ti ca arat cu mainile cat de mare e un bebe, iar orificiul de iesire nu mai e cazul sa spun ca stim toate ce dimensiuni are. se chinuie si bebe sa se strecoare si munceste sa ajunga la lumina, si pt mine ar fi muuuuuult prea neplacut. probabil sunt mai putin curajoasa, probabil ma iubesc prea mult, dar de ce sa nu aleg calea care mie mi se pare mai usoara? timpul e mult mai scurt, nu ma doare sa ma innebuneasca, si in fond si la urma urmei toate ajungem la cutit, fie ea cezariana sau epiziotomie. mai mult de 2 nu intentionez sa fac, deci nu ar fi o problema cu operatia.
sau poate ca e mai multa comoditate, cine stie? motive reale medicale nu prea as avea, dar am in schimb posibilitatea de a alege, si mi-o asum, cu toate neplacerile care pot decurge de aici. dar am stiut mereu ca daca tine de mine, nu o sa nasc vaginal. sa speram ca nu intervine nimic si ca pot sa ma tin de <plan>.
chris
29+
alexandra
doradora spune:
azi era ziua cea mare, cand se intorcea dr de familie si urma sa imi dea ceva pt mainile mele umflate. dar nu intotdeauna socoteala de acasa se potriveste cu cea de la targ. dr era f suparat, are un deces in familie, asa ca l-am lasat in pace. am pus mana pe telefon si am sunat la ginecolog. nu prea sunt adepta consultatiilor telefonice, dar sa mai stau pana pe data de 12 mi se parea cam mult.a fost omul f dragut, cu toate ca sunt sigura ca nu m-a identificat exact intre sutele lui de paciente, i-am zis ca ma cheama asa, ca sunt in sapt 29 si ca am urmatoarea problema, m-a ascultat, mi-a explicat stiintific pe unde in organism am retinut lichide-de parca mai stiu ce a spus el,mi-a zis sa o las f moale cu sarea-asta e trist, si sa inghit o data la vreo 3 zile pastile de mers la baie.si uite asa am luat una pt prima data in viata. deja am degetele mele vechi, nu imi vine sa cred, dar mai greu de crezut e ce cantitate pot elimina. ca merg din 10 in 10 minute e una, ca stau atat e alta!
am fost atat de incantata ca mi se rezolva problema, ca nu l-am intrebat cat timp sa iau. nu am de gand sa abuzez, l-am vazut si pe el ca e oaresicum retinut in a-mi spune sa iau medicament. dar am rezolvat o problema si sunt fericita.
mai am si altele-m-au ros pantofii, am facut basica, m-am atins de tablia patului cand m-am dat jos, mi s-a spart basica si ziceam ca gata cu ea, dar nu a fost asa, azi e mai mare, mai umflata si mai urata si mai dureroasa. sa pun ceva pe ea? de incaltat pantofi sau adidasi nici gand!
chris
29+
alexandra
iasmi spune:
Buna seara mamicute!
Cu greu m-am hotarat sa intru sa scriu pe forum desi v-am citit regulat.Cred ca trimestrul 3 e de vina si mi-a dat curajul sa va scriu si eu.
Trimit cateva date despre mine conform traditiei (si aici multumesc tare mult MIRONA <<sper sa-mi iasa faza cu rosu>>):
DN : 16.06.2006
UM : 01.03.2006
DPN: 06.12.2006
Voi naste cu doctorita ILEA NICULINA
La Spitalul Judetean Slatina
Sex bebik : necunoscut inca
Saptamana : 29
Daca am uitat ceva va rog frumos sa-mi spuneti!
Pupici dulci la toate fetele si sa ne auzim cu bine!
doradora spune:
iar e varza forumul. e clar ca ai scris dupa mine, dar e postat inaintea mesajului meu.
da, si inca mai merg la baie. problema e ce ma fac daca maine ma umflu de la capat. complet nesarat nu mananc nici gand, asa ca o sa cam fiu ca un balon, dar nu din cauza greutatii, ci a lichidelor astora buclucase.
quote:
Originally posted by roxana c.
Chris, tot Furosemid ti-a dat? Stiu cum e faza cu pipi la fiecare 10 minuteUnde mai pui ca eu nu m-am gandit, si prima pastila am luat-o cand am ajuns la servici
Roxana31+
chris
29+
alexandra