Mamici de noiembrie - decembrie 2006(42)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Astazi m-am dus la spital sa-mi fac injectia cu Gravibinon, m-am dus pe sectia gineco., l-am cautat pe medicul meu, nu era, dar in schimb era de garda o ginecoloaga care mi-a spus ca injectiile cu Gravibinon in saptamana asta de sarcina nu mai au nici un efect. Asa ca nu am mai facut-o, iau doar No-spa, cateodata supozitor cu scobutil si repaus la pat.
Eu pana acum vroiam nastere naturala (stiu ce inseamna, si inca fara nici o anestezie...e cam...f. dureros!!!), dar de cateva zile ma gandesc la cezariana. Asta mi s-a recomandat, este mai bine pentru bebe in primul rand si scapi si mai repede. Dar asta nu inseamna ca nu mi-e frica...Cine mai vrea ceazariana? Si pe la ce saptamana se programeaza? Eu va trebui sa plec la Cluj, deci nu mai am mult.
Pupici,

Zina si bebe Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

acum am ajuns si eu acasa de la serviciu.

azi am sunat la Filantropia si mi-au spus ca cursurile pt. mamici incep azi, de la ora 17.

veniti?

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Am plecat la doctor. Revin cu noutati maine dimineata!
Pupici multiiiiii!

Laura si bebe strumf 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Alex, site-ul este cumva "bebelusultau"??? Cat te-au costat taxele postale? Si ce ai comandat (scuze daca ai mai scris, da' am uitat)?

Oana 27+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

in legatura cu tema zilei: inca nu am luat nimic. voi lua un cearceaf cu elastic, care va fi husa pt. saltea, peste care voi pune cearceaf din bumbac.
cearceaful din bumbac il voi face eu.
la sfatul colegelor mele voi folosi sac de dormit.

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

in piata victoriei nu prea se poate circula cu masina zilele acestea. pentru pietoni nu e nici o problema.

pe. bdul 1 Mai se poate circula cu masina

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ASIZA,am intrebat de injectiile de maturare a plamanilor,dar a zis ca nu se fac asa preventiv,el zice ca duc sarcina pana la cel putin 36,37,unde nu mai e nevoie de aceste injectii.Dar in cazul in care se rupe apa mai repede ,a zis ca inainte cu 7 ore se fac injectiile,si isi fac efectul.Sper sa nu fie cazul,Sper sa ajung macar pana la 37.Iar daca le faci preventiv,atunci risti intr-adevar o nastere prematura,ca se matureaza inainte de vreme plamanii,asa pe scurt ..ce mi-a zis el.
Maine intru in sapt 34,trece timpul asa incet,e ok.
va pup pe toate

Adina 33+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Kokorina........am stiut eu ca nu se supara fata....
Dolores....distractie placuta...si ma bucur ca te odihnesti...
deny75.....imi pare atat de rau....exact ca si povestea ta este una a unei mamici de august..Chantal... care a nascut o fetita...si care a trait doar doua zile deoarece nu i-au fost destul de maturati plamanii...dar nu inteleg..ea a nascut prin cezariana si de ce nu i-au facut injectii pentru maturarea lor???
Bine ca te-a ajutat DD sa treci cu bine peste perioada aia si ca minunea s-a produs iarasi.......si curaj!
atudor........mersi de raspuns...
Asiza,Ank999....ce sa mai zic eu de panica...ca aseara am inceput sa plang gandindu-ma....nu stiu de ce nu pot fi optimista...de multe ori depinde si de psihic......
Laura13...bafta la medic...iti tinem pumnii..sa vezi ca o sa fie bine....asteptam vesti...
Asiza....este reclamamascata...si m-a costat 230.000 taxele postale dar au sosit a doua zi...poti sa optezi si pentru posta dar dureaza mai mult....de acolo si-a luat si Dolores...

alexandra 33 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

upsssssss......am uitat ca nu am voie....sorry......

alexandra 33 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Iar m-am luat de citit ce-ati mai scris de ieri de la pranz si pana azi , dar am avut ceva de citit, inca n-am terminat, sunt la pag.13, dar daca voi continua cu cititul, nu am sa mai stiu ce sa raspund si cui, asa ca incep cu raspunsurile si in acelasi timp citesc in continuare:

Dopul gelatinos este ....cum sa va zic...de consistenta unei gelatine, si are firisoare de sange prin el. Se poate elimina tot odata sau pe parcurs, eu una am avut ca o scurgere maronie, cu o zi inainte s-o nasc pe Ana, si doctorita mi-a spus ca ala era dopul. Uneori incepe nasterea chiar dupa eliminarea lui, alteori dureaza cateva saptamani.

Despre epilat, in zona x ma epilez cu lama, nu m-am facut niciodata cu ceara si nici cu aparatul. Pe picioare ma epilez cu aparatul iar "acolo" l-am angajat ca barbier pe Marius, ca eu n-o mai vad de ceva vreme

Despre pregatirea sanilor, eu nu le-am facut nimic, iar Garmastan as lua si n-as lua, ptr ca tinand cont ca nici la fete n-am avut lapte, ma astept ca nici acum sa n-am, si as lua-o degeaba, in cazul in care se intampla vreo minune -da, Doamne- il voi pune pe Marius sa alerge prin farmacii, si-asa se bucura ca va avea 5 zile de concediu,

Despre calul balan, doctorita mea n-are ecograf, deci la fiecare vizita , ma urca acolo, d-aia si aveam tensiunea 13 sau 14cu ceva, de dragul calului balan

Mirona, stai linistita, Karina mai are timp sa recupereze, si oricum nici mie nu mi se pare chiar asa de mica. La cap. tensiune, eu ma pot da mare: ieri la med de fam aveam 11 cu ceva, probabil si unde nu mai am picioarele asa umflate, am inteles ca exista o legatura intre edeme si tensiune. Sunt curioasa tare daca vine tamplarul azi. Eu iti tin pumnii sa vina, dar n-as baga mana-n foc.

Fetele, facem pariurile? Ce ziceti, vine tamplarul sau nu?

Despre asternuturi: eu v-am mai spus ca nu vreau sa cumpar nimic inainte, iar asternuturi voi face eu, cred, voi cumpara material si le dau la masina. Am fost ieri in Metro si in Carrefur, si am vazut la costumase, patuturi, asternuturi, de incepusem sa langa ele, dar daca asa am eu in cap, asta este, voi lua dupa.

Dandusa, felicitari si din partea mea ptr apartament.

Kokorina, revin cu dopul gelatinos: cand il pierzi nu te doare nimic, doar ca ai scurgerea aia in chiloti, dar ti-am spus, este ori cu firisoare de sange, ori ca in cazul meu, maronie .

Cleo, bine ca n-ai patit nimic, masina da-o-n colo, se face ea.

Dbunny, ma bucur ca te-ai linistit cu diabetul ala, am ras cu lacrimi cand am citit despre tragerea de sfarcuri. Esti mortala!

Adina, bine ca totu-i ok, lasa ca mai ai putin. Dupa ce-ai trecut prin atatea emotii, sunt sigura ca va fi bine.

Bamboletta, pe mine nu mai ma mira nimic, in anul in care l-am nascut pe primul, cu putin inainte sa nasc eu, a nascut o fufa, care spunea ca-i la al 3-lea copil, (fetite toate) si urma sa-l vanda si p-asta ca si pe celelalte, ca ii trebuie bani, asta era explicatia ei. Si nu facuse analize, ecografii si alte alea, iar copilul ala era sanatos. Va dati seama ca imi venea s-o spanzur.

Trimit mesajul asta si eventual revin cu altul, ca mai am putin si ocup toata pagina, dupa cate mi se pare.

Roxana31+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput