Mamici de noiembrie - decembrie 2006(42)
Raspunsuri - Pagina 21
deny75 spune:
ANK999,nu mi-e frica de drum pentru ca eu nasc prin cezariana si voi stabili data dinainte.Iar daca,doamne fereste,se intampla inainte,oricum nu nasc in doua ore(cat facem pana la spital)
DENY
34+
IRINA
asiza spune:
Ama.lia, da eu fac gimnastica...de 2 ori pe saptamana merg la sala, iar in rest mai fac si acasa...ca altfel cred ca m-as anchiloza! Ai grija ce exercitii faci, las-o usor! La mine e faza ca nici nu ma pot plimba foarte mult, deoarece imi amorteste piciorul drept si ma doare ingrozitor spatele, asa ca trebuie sa ma ami misc cumva! 
Ruxandra, mersi muuult de raspuns...nu stii circumcizia cand se face, la ce varsta a baietelului? E adevarat ca eu am mai vazut-o si pe sora-mea cum procedeaza cu bb ei...la fiecare schimbare de scutec si la baita trage de preputz si-l curata, iar putulica nepotelului arata foarte sanatoasa, iar pe el nu-l durea absolut nimic, DAR am vorbit si cu prietena mea, care are si ea un baietel de 6 luni si mi-a spus ca pentru ei e un chin sa traga pielicica, deoarece pe baietel il doare si mereu ii crapa piele acolo si-l da cu nu stiu ce unguent!!! Of, of, of cate probleme! In alta ordine de idei, distractie faina la munte si sa aveti parte de vreme buna! 
Adina, ma bucur ca vii cu vesti bune! Cum e cu injectiile de maturare a plamanilor lui bb???? Ti-a facut ori ba?
Miraco, cu dedicatie speciala pentru tine
postez eu aici mesajul Cristinei:
quote:
No, fetelor, vad ca va intereseaza masajul ala. In primul rand, vreau sa va spun ca mie mi s-a recomandat uleiul de caise pentru ca este pur, foarte emolient, si nu da alergii de nici o culoare in zona perineala. L-am cumparat de la magazinele naturiste,ca sunt o gramada pe aici,insa sunt convinsa ca daca va intrebati medicii, o sa va zica si de alte uleiuri. Important e sa intre in piele si sa nu dea alergii.Deci,in luna a opta am inceput eu,dar se poate si un pic mai repede,insa, din cauza dimensiunilor burticii de la acea varsta, o sa va fie un pic incomod sa va faceti singure. Asa ca eu mi-am rugat sotul in fiecare zi sa ma ajute cu asta,si el s-a conformat rapid .Zona trebuie sa fie curata, iar apoi se picura cateva picaturi de ulei pe perineu si se maseaza usor,cu miscari delicate si circulare,pana intra uleiul in piele,cam 10-15 minute imi facea mie. In felul asta, perineul capata o elasticitate foarte buna, si se intinde fara probleme cand iese bebe,asa ca nu e cazul de epiziotomie decat in foarte putine cazuri. la mine, iasmina a fost destul de marisoara 3.600 kg, si nu am avut nici cea mai mica problema acolo,deci nu au trebuit sa ma taie.
Deny, mereu am vrut sa-ti spun si am tot uitat: imi place mult numele pe care l-ai ales pentru bb-lina ta!!!!!! De ce nasti cu cezariana?

V-am pupacit...
Oana
27+ cu
Denis Cristian
dolores spune:
alex...cum ma trezesc eu asa dimineatza in fiecare zi...iau micul dejun..va citesc, va scriu, ma uit putin la tv dupa care ma bag iar la somn...acum am tot stat sa va citesc..in 2 zile s-au scris 14 pagini
si ma pregatesc sa ma duc la ziua soacrei mele..asa ca..sunt pe picior de plecare. te pup
ruxandra_sb sa va simtiti bine la munte si sa pui poze la intoarcere..drum bun
dolores
30+
David Cristian
poze
poze dolores
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."
dolores spune:
bambo cand mi-am dat seama ce se intampla am dat pe alt post..si pe mine m-au apucat tremuricii...mi-au dat lacrimile..sa le dea dumnezeu acelor femei in viata asa cum au procedat ele..bietii copilashi..m-a cutremurat..nu te mai uita la asa ceva
dolores
30+
David Cristian
poze
poze dolores
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."
ramsan spune:
Ruxmax daca ai vazut mesajul postat de mine legat de Kids Expo, targul asta este la Iasi nu la Bucuresti, in perioade 5-8 octombrie. Despre un alt targ la Bucuresti nu am auzit. Vii o fuga la Iasi?
Dolores distractie placuta azi de ziua soacrei!
Bambo nu te mai uita atat la
ca dai in depresie sa stii. Mai bine deschizi o carte si ii citesti bebelinei ceva frumos, sa iti auda si vocea decat sa te uiti pe reportaje, stiri despre violuri si crime...si vanzari de copii
Nu te supera pe mine, da?
Ramona
34+
Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
deny75 spune:
Asiza,ma bucur ca-ti place numele bebikai mele.Eu nasc prin ceza pentru ca in urma cu 7 ani am ramas gravi,totul mergand foarte bine pana la 7 luni cand ,intr-o dimineata,am pierdut lichidul.Am mers la spital unde, dupa un travaliu de 12 ore in care nu m-am dilatat suficient,am nascut prin cezariana un baietel care,din pacate,a trait doar doua zile(avea plamanii insuficient dezvoltati?!).Cam asta e povestea mea pe scurt.Am uitat sa spun ca timp de 7 ani am incercat sa raman gravi cu si fara tratamente si s-a intamplat minunea cand aproape nu mai speram.
DENY
34+
IRINA
bamboletta spune:
De obicei nu ma uit la astfel de emisiuni sau stiri azi s-a intamplat 
Cum fac sa-mi pun si eu semnatura de alta culoare?
ca m-am uitat pe acolo si 
pupici pe burtici 
bamboletta
33+
bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
ank999 spune:
Deny imi pare rau pt ce ai patit, dar sunt sigura ca acum totul va fi bine.
Drumul din Pitesti la Bucuresti ia intradevar numai 2 ore, dar de exemplu Militariul dimineata il traversezi intr-o ora si jumatate poate chiar doua. Eu as vrea sa nasc normal cu epidurala si am inteles ca daca dilatatia ajunge la 3-4 cm nu mai prinde anestezia( de fapt nici macar nu ti-o mai face)

Oricum eu sunt destul de speriata.
31+ cu
Erica Elena
asiza spune:
Deny, de data asta va fi bine SIGUR...sa te ajute D-zeu sa ai o bb-lina frumoasa si sanatoasa! Cred ca cezariana o stabiliti undeva pe la 37-38 de saptamani, nu???? Pana atunci nu cred ca te apuca travaliul, desi niciodata nu se stie...un drum pana la Bucuresti totusi...e un stres, chiar daca nu sunteti departe! Din acest punct de vedere sunt is eu mai panica, la fel ca Ank999...Pupici!
Bamboletta, ca sa schimbi culoarea la semnatura faci la fel ca si atunci cand scrii mesaje...vad ca "poze" ai scris cu albastru...intre doua paranteze drepte scrii blue, apoi la sfarsit faci acelasi lucru putin diferit, adica: [/blue]...sper ca m-ai inteles!!!!
Oana
27+ cu
Denis Cristian
atudor spune:
Alexandra, doctorita mea a zis ca e normal sa oscileze in sarcina si sa nu-mi fac griji![]()

Ana
34w6d cu