Mamici de noiembrie - decembrie 2006(42)
Raspunsuri - Pagina 20
ramsan spune:
Buna ziua, burticoase harnicutze (nu ca mine)!
Alex se poate folosi si crema depilatoare in losurile intime, mai ales ca acum nu prea mai poti avea precizie in manuirea lamei (daca nu mergi la cosmetica sa te faci cu ceara).. eu folosit cu succes crema de la Farmec...
Eu zic ca poate ar fi trebuit sa stai la masa mai devreme... ori ceva din mancare nu ti-a cazut chiar bine la stomac.
Kokorina dopul gelatinos nu poate fi confundat cu scurgerile fiziologice normale.. el ramane pe slip, nu se absoarbe in nici un fel, este mai consistent si este usor sangvinolent... de la eliminarea lui travaliul poate sa apara dupa o zi sau chiar doua saptamani, deci eliminarea lui nu poate sa-ti dea idei precise asupra datei nasterii.
Chris in legatura cu haina groasa pentru burtok, eu am apelat cu succes la garderoba mamei (care este plinutza) si am gasit un mantou mai largutz din lana.. si mai am si eu o haina de blana (daca o fi ger de crapa pietrele). Nu stiu ce voi face insa in rest, sa salopeta de blugi deja crapa pe mine, un sarafan de stofa primit de la prietena mea deja imi este mic (desi ei i-a venit perfect pana in luna a 9-a)... cred ca imi voi cumpara ceva de la Kids Expo.. asta este 
Cleo fiarele se repara ele, bine ca voi ati scapat ok si v-ati ales doar cu sperietura
... nu te mai necaji ca o superi pe Lizi 
Ruxandra sa aveti parte de vreme buna la munte nu asa
si sa va intoarceti sanatosi. Multumesc pentru sfaturi legate de decalotare... eu chiar nu stiu nimic despre subiectul asta atat de important, iar sotul meu este pe langa total chiar daca e barbat vorba aia.
Miro creste bebelina ta, nu mai fi suparici... fetitele sunt mai micutze, mai delicate decat baieteii. Iti tin pumnii azi la tot ce tine de tamplarie in camera bebelinei. Sanatate lui Dani!
Dandusa felicitari ca ati rezolvat atat de repede cu apt. de inchiriat!
Tema zilei: eu am patutz de la farlin si lenjerie tot farlin speciala pentru acest super-patutz deci nu prea imi fac griji. Ma gandesc ca totusi pilota este foarte groasa pentru bebelush si ca ar trebui totusi sa achizitionez si eu un saculetz de dormit (paturici mai subtiri din fleece am deja)... hmmm...vad eu ce fac.
Ma duc la
ca doar nu pot sta chiar linistita cand am firimituri in bucatarie...
Ramona
34+
Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
adinazot spune:
DANDUSA,ma bucur mult ca ati rezolvat problema,
ALEX,imi pare rau ca ai avut asa o noapte,si mie mi se mai intampla cateodata asa ceva,gingiile imi sangereaza si mie intruna.
Aseara am fost la dr ,la eco,am vazut in sfarsit putulana fetitei,prima data cand am vazut asa clar.Colul meu e in aceeasi stare,adica ok.Pare sa fie totul bine,sunt mai linistita.Dar tot in pat trebuie sa stau,asta este,nu mai e asa mult.
Sper ca de data asta sa mi se posteze mesajul unde trebuie ,ca daca nu ma apuca nervii.
va pup pe toate

Adina 33+
Alessia
poze
Adina diverse
deny75 spune:
Fetelor,m-am documentat si vreau sa va spun si voua ce am aflat:GYNIPRAL-ACTIUNE TERAPEUTICA-medicamentul previne o nastere prematura sau iminenta de avort prin relaxarea musculaturii uterine. In majoritatea cazurilor este astfel posibila prelungirea sarcinii pana la data presupusa de nastere.
Asa ca eu voi urma tratamentul indicat de medic.
Va 
DENY
34+
IRINA
alexandra_25 spune:
Kokorina...serios ca ti-am scris dupa ce am vazut pozele cu hainutele si caruciorul.....acum fara a ma scuza...si chiar aseara i l-am aratat sotului meu....e deosebit..si el zicea ca ce norocoasa esti ca vei avea un baietel si o fetita...si noi avem niste prieteni care au doua gemene si tot asa le-au adus din afara nasii un carucior...dar stii cum e...zici ca e tanc....e imens....
....multi ca sa-ti treaca supararea.....am vazut ca te-a lamurit ruxandra cu dopul....acum poti sa stai linistita....
Multumesc fetelor de incurajari...acum ma dau si eu la fund pe ultima suta de metrii....Bamboletta....am vazut si eu mamica aia care a nascut la 33 de saptamani.....si parca m-au luat frigurile gandindu-ma ca si eu am atata....
Ruxandra....sa aveti parte de o vacanta frumoasa....sa ai grija sa nu te racesti....

Dolores...ce e cu tine...???????
alexandra
33 + cu
Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
alexandra_25 spune:
Atudor...tot nu iti sunt asa de marite ca si la mine.....dar ce ti-a zis totusi medicul..?
ank999 spune:
Laura 13 multumesc mult pt explicatie. Cam in aceeasi zona madoare si pe mine, mai rau in apartea dreapta si mai usor in stanga.

. Diferenta este ca pe mine ma doarechiar dc nu incerc sa respir mai adanc si de regula ma apuca in a 2-a parte a zilei. Cateodata nu mai pot sta in picioare de durere si ma aplec fara sa imi dau seama ce fac.
Ruxandrasa va simtiti bine la munte si sa aveti parte de vreme frumoasa! Vreau si eu la munte...
Deny 75tu esti din Pitesti ca si mine. Tie nu ti-e frica de drumul pamna la Bucuresti cand o sa vina momentul. Eu imi fac o groaza de griji: dc o sa fie prea aglomerat, dc nu ajung la timp, dc o sa se inzapezeasca autostrada
. Sunt cam paranoica, nu?
31+ cu
Erica Elena
miraco spune:
Iaca am sosit si noi de la scoala.De la 1 sept am inceput serviciul.Tati nu ne prea lasa sa ne ducem,dar inca o saptamana -doua n-o fi bai(mai fac miscare si ma duc pe jos)
Multumesc pentru raspunsuri dolores,laura13,luly,atudor,m_monique,ama.lia(chiar de fiecare data???
si fiecare data inseamna lunar
?)mirona,bamboletta,si.mai am de citit(sunt pe la pg 10
sa ajung la zi.
multi pentru toate si daca am uitat pe cineva sa ma trageti de urechi...Am trras o concluzie...nu sunt singura![]()
Cleoimi pare rau pt masinuta...dar ma bucur ca nu ai tras decat o sperietura...Ar trebui sa te gandesti serios sa mai lasi si pe altii sa alerge.Zau asa dar tu nu obosesti niciodata?
Mironu-ti mai face griji,in 2 sapt poate recupera...e bine ca e in grafic.Dar ce putin ai luat in greutate in ultimul timp...Nu te-ai tinut cu noi la crema de zahar ars si la croissante.ha?ne-ai pacalit...
Tu tensiunea sa ti-o urmaresti...Scoate-ma din ceata plsss, ce masati voi acolo jos cu ulei(de bebei sau de care?)si penrtu ce?Cred ca am ratat msajul cristinei 1974.
Dandusa felicitari pentru casuta,deci miercuri dimineata la tine la cafea...![]()
va pup si fug la pag.11
Miraco
30+ si "dulceata lu'mami"
burtika
kokorina spune:
RAMONA(RAMSAN).....te pup din toata inima!ce ma lamurisem inainte dar acum sant chiar ca destresata complet.multumesc din suflet!adevarul este ca si eu sant cam paranoia....cateodata citesc cu ochii mei ceva si daca peste 5 minute mi se pare mie ca......uit ce am citit.....ma intreb.....oare nu o fi asta?.....dar daca e ailalta?na,asa-s femeile gravide
ALEXANDRA,zau ca nu am vazut nici un comentariu in privinta asta.dar sa stii ca nu e asa mare dupa cum iti inchipui.mi l-am comandat tocmai sa-mi fie mie mai usor pt atunci cand voi pleca sigura la plimbare.adica daca ti-l cumperi din magazin asa cum este el....e ceva mai greoi....ai in schimb posibilitatea sa-ti pui pe ele ce-ti doresti tu....ca la masina...e chiar usor de impins....si sa stii ca nu ma spar de nimic....sant fata de fata....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
30 + cu
si 
bamboletta spune:
Fetelor am vazut la tv un reportaj cum o femeie i-si vindea copilul de 1 luna si un pic cu 7 mil lei 

si cum alte femei se chinuiau prin fel si fel de tratamente sa aiba un bebe
si nu reuseau chiar m-a apucat
nu stiu ce fel de inima pot avea astfel de oameni
de fapt cred ca nici nu au inima si nu merita sa aiba un copil![]()
bamboletta
33+
bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
RUXMAX spune:
Lamuriti-ma si pe mine, cit e mare trebuie sa fie sacul de dormit ca eu am luat unul care e luuung , are cca 1m dar mi-am zis ca poate asa trebuie, mai mare. De latime pare potrivit.
Cind incepe noua expozitie din octombrie pt bbei? E la Sala Palatului sau la Expo(Bucuresti)?
Ruxandra-sb , merci pt detaliile cu Filantropia. Cind vad vremea asta, mai ca nu-mi vine sa ma duc. Cine stie si cum o fi circulatia pe acolo, desi eu oricum folosesc metroul, neavind auto personal (adica am dar e pe butuci, cum se zice)
Si , inca ceva, mai e cineva care face ca mine pipi din ora in ora?
Eu eram, sa zic asa, pisacioasa si inainte, fara sa am vreodata infectie urinara sau altceva, dar acum mi se pare exagerat sa ma scol de 6 ori pe noapate. Noroc ca de ieri am intrat in concediu ed odihna si apoi imi iau zilele de prenatal sa pot dormi si eu peste ora 7 30.
Ruxmax cu bb Tudor 29 fix