Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

quote:
Originally posted by petit_ange

Fetelor, am o problema. Am facut o iritatie naspa la "partea de jos", e tot rosuuuuuu rau si cam umflat si nu prea pot atinge zona (si labiile, si in jurul lor, si intrarea in vagin). asta de vreo 3 zile. E si o scurgere dar nu-mi dau seama daca e de la utrogestan sau daca e altceva. Oare poate fi de la inseminare (de acu 4 zile), de la utrogestan (am luat 2 seara intravaginal de 4 zile) sau o fi candida sau alta infectie??? Am pus si ieri si azi crema pimafucin dar nu prea vad vreao ameliorare si nu stiu nici daca e voie s-o folosesc ca poate poate o avea efect inseminarea de acum 4 zile.... Oicum e nasoala situatia. A mai patit cineva? Oare ce as putea folosi? Please helppppp!

petit_ange, foloseste crema de galbenele si/ sau ceaiul pentru spalaturi!!!! la mine a fost singura solutie ptr pb dinastea!!!!!!

pupiceiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Roxalima refeream la teste. Pana la urma mucusul nu e foarte concludent. Eu am prins un test pozitiv luna trecuta cand am facut 7 teste. Am ovulat in ziua 20-21. Alta data le faceam mai repede si nu aveam niciodata test poztitiv. M-a sfatuit Ale sa imi iau 3 cutii si uite asa am prins-o.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

chiquitita te felicit din tot sufletul pentru sarcina. Iti doresc sa fie una usoara, fara probleme si sa ai un copilas sanatos si frumusel.

MEDA

Mergi la inceput

amamedaiti multumesc mult, mult de tot.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Chiqui ieri la pranz era liniuta importanta palida, am repetat seara si n-a iesit nimic.Asta pranz nu era asa palida dar nici puternica ca cea de control.Ce sa intelig nu-i valabila, sant aproapede de ziua ovulatiei(orientandu-am dupa teste) azi Z14???

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Chiqui ,FELICITARI! SARCINA USOARA!
fetelor, daca testul ov. iese pozitiv seara, cand e ov?

POZE
Incercari bebik
www.tickercentral.com/view/72z4/1.png" target="_blank">Ziua mea

Cristina

Mergi la inceput

Roxali,la mine linia era MAI PUTERNICA decat cea de control. In instructiuni scrie ca daca e palida nu conteaza. Si eu gandeam ca daca e palida anunta ca urmeaza o ovulatie, dar am avut surpriza ca dupa un test cu linie palida sa urmeze unul negativ complet, asa ca nu te mai lua dupa cele palide. Asteapta sa o vezi pe aia clara si nu te opri, chiar daca faci mai multe.
Kriss79 multumesc Eu am avut test clar-clar pozitiv duminica si la fel de clar si luni. Ca sa fiu sigura am prestat si duminica (de 2 ori)si luni(o data) si marti (o data), desi dupa durerea de ovar am ovulat luni.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

chivutamonica,eu m-am luat dupa locatia pusa de tine sub nume....din pacate in SUA nu cunosc pe nimeni....
desi ovulatia trebuia sa apara in Z15 ,azi z13 si test pozitiv!
fetele pe romaneste:AM TREABA AZI!
shehe imi pare rau de z1...eu stiu ce inseamna sa simti cu toti porii ca esti mamica(asa am fost eu luna trecuta) si sa vezi teste negative si cm....e groaznic.ajungi sa nici nu cutezi sa speri....
uite, eu desi acum am test pozitiv de ovulatie,desi nici macar nu m-am apucat de treaba,sunt ferm convinsa ca nu se va prinde....poate e o forma de autoaparare impotroiva deceptiei.....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

fetelor eu luna trecuta eram sigura ca am ramas; am avut test ovulatie pozitiv,am prestat, eram sigura ca am ramas si a venit CM la 24 zile , cu 4 zile mai devreme ca de obicei.
luna asta am facut teste de ovulatie, pana in Z11 nu s-a pozitivat nici unul, am renuntat sa mai fac,in schimb prestez aproape in fiecare seara, sa vedem ce-o sa iasa, ca nu cred ca sotul meu mai face fata si luna viitoare atat de des; si asa-mi spune ca nu e masina de sex, dar pana la urma se supune.acum sunt Z18, simt dureri la ovarul stang dar asa am simtit si luna trecuta.sa speram ca va fi cu ochi luna asta la toate.

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Fetelor, merci de raspunsuri, am fost la doctor si e o candidoza (probabil de la antibioticele de acum 2-3 saptamani) si am primit tratament cu lomexin ovule si crema lomexin.

Mergi la inceput