Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140
Raspunsuri - Pagina 27
![](images/user_woman.png)
felicia_ spune:
kla78, esti sigura ca cela doua liniute erau la fel de intense? Ca altfel nu se sonsidera pozitiv...
Sheherezada, imi pare rau pt z1...
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sheherezada spune:
In atatia ani niciodata nu am fost mai sigura decat acum ca sunt insarcinata!Am avut un presentiment si eram sigura ca sunt!Din pacate am ramas doar cu presentimentul!Sperantele mele s-au spulberat mult prea repede.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
![](images/user_man.png)
amameda spune:
Interesant pt cele cu prolactina crescuta:
http://www.encolombia.com/medicina/menopausia/meno6300prolactina.htm
MEDA
chivutamonica spune:
Alina,iti multumesc mult dar de aproape 2 ani nu mai sunt in Cluj sunt in SUA.,MONI
chivutamonica spune:
Alina,iti multumesc mult dar de aproape 2 ani nu mai sunt in Cluj sunt in SUA.,MONI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Chiqui ce anume sa fac testul sau prestatarile.Am un dubio azzi la pranz testul avea 2 liniute una slabut se vedea, asta seara e doar una am ovulat ieri.Ca nu avea cum tb scazuta,mucus deabea incepuse...oare e posibil?
Ali
dj_mama spune:
salut fetele!
chiqui, felicitari
meda, pai doar atat ne ‚ciripesti’ dupa ce-ai chiulit de pe forum? si pt. ce? precis chestii anoste gen munca, munca, munca;
... ca te-au cautat fetele, noela si nu numai;
avalon si-acu mai intreaba dak n-ai ramas cumva si esti la odisee de nu ne mai incanti cu niste 'panseuri'
;
iar io fara galerie, nu pot sa mai aprofundez studiile alea
petit_ange spune:
Fetelor, am o problema. Am facut o iritatie naspa la "partea de jos", e tot rosuuuuuu rau si cam umflat si nu prea pot atinge zona (si labiile, si in jurul lor, si intrarea in vagin). asta de vreo 3 zile. E si o scurgere dar nu-mi dau seama daca e de la utrogestan sau daca e altceva. Oare poate fi de la inseminare (de acu 4 zile), de la utrogestan (am luat 2 seara intravaginal de 4 zile) sau o fi candida sau alta infectie??? Am pus si ieri si azi crema pimafucin dar nu prea vad vreao ameliorare si nu stiu nici daca e voie s-o folosesc ca poate poate o avea efect inseminarea de acum 4 zile.... Oicum e nasoala situatia. A mai patit cineva? Oare ce as putea folosi? Please helppppp!
dj_mama spune:
petit ange, ti-am raspuns la INSEMINARE
ANGELIQ, LH este hormonul care ajuta foliculii sa se sparga; sunt comandati de hipofiza; da cautare pe google si afli; cand e mic stiu care-i baiul, ca nu se sparg foliculii dar, cand e prea mare, cred ca nu-i bine ca se pot sparge inainte de maturizarea lor completa si nu poate avea loc fecundarea daca sunt imaturi
AngeliquedeS spune:
Buna seara fetelor.
Petit Ange, fuga cu tine la doctor, decat sa te chinui asa si psihic si fizic, mai bine sa te lamureasca el. Daca doamne fereste este ceva cu inseminarea si faci rau daca astepti?
Azi Z4, temperatura si mai mica, 35,9. Am luat rezultatul la analize si se prezinta dupa cum urmeaza:
estradiol 157
FSH 7.24
LH 12.75 aici este insemnat ca este prea mare, normal fiind intre 2.4 si 12.6
Prolactina 295.6
TSH 2.6
Celelalte in afara de LH imi spune ca sunt in limite normale. Stiti cumva la ce se refera LH si ce inseamna daca este mai mare? Vad ca totusi nu este foarte mare fata de normal, dar ce inseamna?
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere