Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140
Raspunsuri - Pagina 26
kla78 spune:
MONI ma bucur ca te-ai mai linistit!
IUCA daca temperatura continua sa creasca e un semn bun...si sa stii ca nu ne plictisesti,suntem aici sa ne ajutam una pe alta....fiecare cum poate....daca mai ai nelamuriri nu ezita sa intrebi!eu sper sa vii cu vesti bune.
mai fetelor eu nu stiu ce teste de ovulatie faceti voi ca eu toate care le-am incercat imi dadeau pozitive si in timpul CM.ma disperau ca nu reuseam nici cum sa-mi dau seama cand ovulez.
claudia
nucutza spune:
Merdan, TB crescut cu 4 unitati, durerile de ovare si scurgerea destul de abundenta pe care zici c-ai avut-o zilele trecute, indica ovulatie. Ce ma mira e ca esti in z24 -25, daca retin. Cam tirziu. Ce durata are CM la tine?
chiquitita spune:
Kla, mai demult, una din fete povestea ca l-a pus pe sot sa faca un test de ovulatie si a iesit pozitiv.
5+
chiquitita spune:
Roxali ar fi bine sa faci mai multe zile consecutive, macar trei. E mai sigur asa.
5+
kla78 spune:
CHIQUITITA uite ca nu mi-a trecut prin cap sa-l pun si eu sa faca un test dar sambata cand vine acasa il pun ca mi-au mai ramas cateva de cand faceam inseminari.pe mine ce ma nedumerste este cum la alte fete le sunt de ajutor pe cand eu am facut vreo 2 ani in fiecare luna si de diferite tipuri si tot pozitive dadeau....asta nu o inteleg....poate depinde de corp....nu stiu....
claudia
chiquitita spune:
Pai e bine ac se pozitivau, nu? Sau se pozitivau in fiecare zi? Nu prea inteleg.
5+
kla78 spune:
se pozitivau in orice zi le faceam...n-am facut chiar in fiecare zi din luna dar faceam si inainte de perioada cand ar trebui sa ovulez si dupa ....si eram asa de gandita incat m-am enervat si o luna am facut zi de zi inclusiv cand eram la CM si ieseau toate pozitive....si nici nu puteam sa-mi dau seama daca macar o zi din luna era vreun test in care sa fie liniutele de aceeasi intensitate....si sa stii ca la dr meu m-am intalnit cu fete si chiar am povestit si multe din ele spuneau ca si lor le iasa mereu pozitive ...aaa si la primul fiv am ramas gravida(etrauterina) si testul de sarcina era pozitiv dar am facut si de ovulatie si era tot pozitiv ,deci imi iesise si test de sarcina in urina pozitiv si cel de ovulatie pozitiv si betahcg pozitiv.
claudia
chiquitita spune:
Aoleeeeeeeeeeu! Nu stiu ce sa mai zic. Ale mele cu greu se pozitivau, in afara de luna asta. Imi venea sa topai cand l-am vazut!
5+
kla78 spune:
nu stiu ce sa zic....dar am intrat in ceata rau de tot cu testele astea....ori probabil cum bine stim ca in ziua in care ovulezi linutele trebuie sa aiba aceeasi intensitate atunci stii sigur ca ovulezi inseamna ca ale mele cum erau toate la fel eu nu ovulam....dar nu e prea in regula nici asa ca faceam stimulare cu gonal f (pt inseminari)si i-am spus dr meu ca mereu iasa la fel..chiar am pus data pe ele si i le-am aratat si mi-a zis sa nu mai fac ...imi facea doar monitorizari si in ziua 21 imi facea analiza de sange din progesteron...doar asa isi dadea seama daca am ovulat....si era culmea sa nu ovulez cu gonal iar apoi inainte sa ma insemineze faceam Lepori hcg pt ruperea foliculilor.
claudia
sheherezada spune:
Z27 s-a transformat miseleste in Z1 si acum iata-ma de unde am plecat.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada