Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140
Raspunsuri - Pagina 25
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by chivutamonica
Dragile mele,
ce pot sa va spun pe scurt:ieri am fost la un medic ca toti ceilalti,care ma sucit si rasucit si pina intr-un final mi-a zis ca totul e bine sa stau linistita chiar sa-mi fac mai des programari deja mi-a dat de inteles ca nu e medicul potrivit pt. mine si ca toti sunt la fel{aprox.}numai pt. bani.Sotul a zis ca trebuie sa cautaum o alta cale de a reusii si noi sa avem un bb.poate D-zeu se indura si ne asculta dorinta.Azi il astept ca pe pinea calda sa vad ce hotarire luam.
Z20,ma simt mai bine,spalaturi sa faca ,,bunicuta'',ca eu nu mai fac desi faceam c-am la 4 zile cu ceai de galbenele,cred ca dupa cum mi-a spus doct..ca s-a curatat de la CM.Trebuie sa vada la ecograf. Asa a fost si cind avusem un chist ,dupa trat,nat. a disparut ,am facut ecograf si s-a mirat ca boul la poarta noua,a zis dar unde-i chistul?Nu puteam sa-i spun de trat.cu plante ca aici nu sunt de acord cu asa ceva cind ai ales sa mergi la doct.Deci in concluzie nici ei nu stiu ce si cum fara ecogrf.
C-am asta este situatia,acum sunt mult mai linistita decit ieri,datorita voua care sunte-ti atit de dragute.
pe toate,MONI
chivuta
Moni, bine ca esti bine si ca te/ai linistit oarecum. Eu sunt ardeleanca, nascuta crescuta la Sibiu, asa ca stiu care este mentalitatea doctorilor din zona Ardealului, cand aud ca ai incercat naturiste numai ca nu te declara nebuna. oricum eu acum m/am axat pe naturiste.
Cum spunea Ale mai sus, ma rog la Sfanta maca sa ma regleze, de luna asta incerc sa nu mai iau duphaston ca sa imi vina ciclul sa vad daca imi vine fara. Iau maca de doua sapt si am observat deja o imbunatatire in sensul ca pentru prima data mi/a venit ciclul abia dupa ce am terminat cele zece zile de duphaston, pana acum de pe la a patra pastila apareau petele maronii si imediat ciclul, pana sa termin pilulele ceea ce nu era normal.
Azi este Z3 si este a treia zi consecutiv cand temperatura mea ramane 36,0. Maine merg sa imi iau rezultatul la analizele hormonale, sa imi tineti pumnii.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
iuca spune:
Kla78 multumesc mult pt raspuns. M-am uitat pe prospectele de la medicamente si era asa: Fasygin nu se recomanda in I trim de sarcina, iar Polyginax nu se recomanda la gravide. Pt un test de sarcina trebuie sa mai astept 4 zile (ca sa treaca macar 14 zile de la ovulatie). Ma gandisem sa fac testul de sange beta-hgc, dar la mine in oras se recolteaza numai si se trimite apoi la Bucuresti. Rezultatul se da peste 7 zile. Asa ca m-am hotarat sa fac spalaturi vaginale cu pelin si galbenele si peste 4 zile vad eu ce fac.Nu vreau sa va plictisesc dar pe mine tare ma streseaza problema.(sunt in Z31 si temp tot creste)
vio
X-ray spune:
monica daca stai in cluj,eu am auzit de medici ff buni acolo,daca vrei saptamana asta ma pot interesa.
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
merdan spune:
Buna dimineata dragele mele,
Revin si eu cu o intrebare:
ieri z.24 am avut intepaturi puternice in ov.stg. dupa ce dimineata colectasem albus aproape transparent si elastic,zic hait sa vezi ca abia acu e ovulatie si intr-adevar de dimineata sarise temp la 36.7 fata de 36.3 ieri(pana in z.24 temp. n-a fost niciodata mai mare de 36.5).Buun toate bune si frumoase dar de ce ma mai doare si astazi, e drept ca nu intepaturi ci ca si cand mi-ar veni si mai ales cand ma asez jos. Eu nu prea am ovulat la viata mea si poate par naiva cu intrebarile mele, dar eu stiam ca te doare pana in ovulatie nu si dupa. Dupa dureri as fi zis ca poate ov. nu s-a produs dar temp. a crescut cu 0.4 grade de ieri pana azi asa ca ce poate fi?
Precizez ca racita nu-s si azi albus nu prea vad mai mult asa o umezeala( de unde ieri si alaltaieri aproape era ud chilotul).
Luminati-ma si pe mine pls
merdan
rox_dox spune:
kriss, eu azi sunt in z13...nu mi-am luat temp , nici n-am facut vreun test de ovulatie...in schimb am "lucrat" ieri la bebic.
dar roxali ma sfatuia sa fac unul si mai ca as incerca.. tu ce teste folosesti? ca eu n-am facut nici unul pana acum...
si pe mine ma cam dor ovarele de azi dimineata...
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by rox_dox
kriss, eu azi sunt in z13...nu mi-am luat temp , nici n-am facut vreun test de ovulatie...in schimb am "lucrat" ieri la bebic.
dar roxali ma sfatuia sa fac unul si mai ca as incerca.. tu ce teste folosesti? ca eu n-am facut nici unul pana acum...
si pe mine ma cam dor ovarele de azi dimineata...
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Folosesc Dr. Sigur, cutia cu 3 teste variaza intre 10-13 lei.m-au durut aseara,ma mai dor si azi putin..succes!
POZE
Incercari bebik
www.tickercentral.com/view/72z4/1.png" target="_blank">Ziua mea
Cristina
rox_dox spune:
ok..saru'mana...hai ca dau o fuga azi prin farmacii sa caut.
multam
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
kriss79 spune:
du-te repejor! vezi ca nu se fac cu prima urina, e bine sa le faci dupa ora 10-11, asa ca e tocmai bine!
POZE
Incercari bebik
www.tickercentral.com/view/72z4/1.png" target="_blank">Ziua mea
Cristina
Roxali spune:
Rox dox eu folosesc Clear plan(aici numai din astea sant), bune cred ca-s, ca dupa cum mai spuneam costa 38€(5 buc).Deci, testul la facut pe la 13, pana acum aparea una acu vazu-i si a2 a slabut.Stiu ca nu se pune , dar inseamna ca maine sigur...cum spunea-i si tu.Pe prospectul testului scrie ca depinde cat de lung e cm ptr a incepe testarea.Ex 28 zile-a 11 zi;29-a 12a zi;smd
Eu voi face in ziua fix fertila , indicata in test.
Ali