Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

monifugi tu la dr ca asta e cel mai bine! Tine-ne la curent.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

MONICA sper ca ti-ai facut programare la medic!astept sa ne dai vesti,bune evident!

CHIQUITITA ti-ai facut programare la eco sa-l vezi pe bebe?

pupici fetelor

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

KLA78 de abia am 5 saptamani de la ultimul CM. Mai astept putin ca am inteles ca acum se vede doar sacul gestational. Vreo saptamana sau doua. Momentan nu mai am pete insa ma cam dor ovarele uenori rau, ca la ciclu, alteori nu ma doare nimic. In afara de picioare care ma dispera. Bine, ele ma dor de cand ma stiu. Sper sa nu aiba legatura cu durerea de ovare. Eu sunt in stadiu cam incipient, alte mamici au asteptat o intarziere de macar o saptamana, eu nu am mai avut rabdare . M-am mirat si eu ce repede s-au pozitvat testele, nu numai Clear Blue. Mi-e frica sa nu il pierd si sper sa fie totul foarte bine.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

CHIQUITITA acele pete puteau fii implantarea bbebeului....iar durerea de ovare din cate am auzit de la fetele care au ramas gravi e normal in sarcina la inceput....si nu te gandi ca il vei pierde,Doamne feresate,incearca sa gandesti pozitiv si ai sa vezi cum trec cele 9 luni si-l vei avea pe bb in brate!uffff eu ma strang tare tare de tine poate ma tragi si pe mine la odisee.

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor, eu sunt in Z30, TB creste din ce in ce mai mult (azi am avut 37.0-niciodata nu am mai avut atat). CM are in jur de 33 zile. Vreau sa va intreb ceva: de vreo 2 zile mi-a aparut o secretie (ca niste furnicute albe) si mancarime. Am fost azi la dr si mi-a dat Polygynax (ovule). Ce credeti? In cazul in care ar fi un BB, pot face rau ovulele?

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Am aceeasi intrebare si pt Fasygin.

vio

Mergi la inceput

IUCA i-ai spus dr despre o eventuala sarcina incipienta???daca da si totusi ti-a dat trat. nu e nici o problema,daca nu i-ai spus eu zic sa-l mai consulti o data si sa-i spui ca s-ar putea sa fii gravii...sau mai bine fa-ti un test de sarcina si apoi daca iese negativ(doamne da sa fie pozitiv)incepe trat....ai citit prospectul???

poate stie vreo fata de aici sa-ti raspunda ca eu habar nu am....sorry

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Am nevoie de un sfat...In ziua a 13-a am facut un pregnyl si din ziua a 15-a ar trebui sa iau 2 cp de utrogestan intravaginal sera dupa sex...dar,am o problema...sotul meu nu mai poate ejacula din cauza ca ma vede pe mine stresata,ca vreau un copil...nu am crezut vreodata ca o sa se intample asa ceva...aveam o viata sexuala super buna...of...si am decis sa lasam lucrurile sa decurga de la sine...of...Am sindromul ovarelor polichistice...utrogestanul este oare ptr ovare?...inainte de a veni cm am facut tratament cu duphaston ptr ca imi intarziase cm 3 luni..ce ar trebui sa fac? sa iau in seara asta utrogestan?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Dragile mele,
ce pot sa va spun pe scurt:ieri am fost la un medic ca toti ceilalti,care ma sucit si rasucit si pina intr-un final mi-a zis ca totul e bine sa stau linistita chiar sa-mi fac mai des programari deja mi-a dat de inteles ca nu e medicul potrivit pt. mine si ca toti sunt la fel{aprox.}numai pt. bani.Sotul a zis ca trebuie sa cautaum o alta cale de a reusii si noi sa avem un bb.poate D-zeu se indura si ne asculta dorinta.Azi il astept ca pe pinea calda sa vad ce hotarire luam.
Z20,ma simt mai bine,spalaturi sa faca ,,bunicuta'',ca eu nu mai fac desi faceam c-am la 4 zile cu ceai de galbenele,cred ca dupa cum mi-a spus doct..ca s-a curatat de la CM.Trebuie sa vada la ecograf. Asa a fost si cind avusem un chist ,dupa trat,nat. a disparut ,am facut ecograf si s-a mirat ca boul la poarta noua,a zis dar unde-i chistul?Nu puteam sa-i spun de trat.cu plante ca aici nu sunt de acord cu asa ceva cind ai ales sa mergi la doct.Deci in concluzie nici ei nu stiu ce si cum fara ecogrf.
C-am asta este situatia,acum sunt mult mai linistita decit ieri,datorita voua care sunte-ti atit de dragute.
pe toate,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Rox_dox, ce mai faci? parca eram cam odata cu numaratul zilelor.. eu sunt Z 13 si ma "laud" cu un test de ov. foarte pozitiv, desi am inceput inca de ieri munca.
fetelor, daca testul de ov. e pozitiv in seara asta, cand ar fi ovulatia? mentionez ca am si o durere mare de ovare de vreo ora..in instructiunile testului scrie 24-48h..asa o fi?

POZE
Incercari bebik
www.tickercentral.com/view/72z4/1.png" target="_blank">Ziua mea

Cristina

Mergi la inceput