Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

fetelor am intrat sa va salut si sa va doresc mult bafta feteleor ce sunteti in asteptarea pozitivului!

CHICUTAMONICA ar trebui sa mergi la dr ca dupa cum ti-au spus si fetele nu e normal asa ceva....eu in timpul CM elimin si mucoasa nu numai sange dar cand termin cu CM tot restul lunii nu am nimic,in fine e cam ciudat.

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Mai monica, ce-s alea "gheguri"???
Io credeam ca asa zici tu la cheagurile de singe, da' zici ca nu-i singe.
Nu te apuca sa faci poze . Om pricepe pina la urma, chiar de-ar fi sa ne explici de 10 ori.

Zau daca pot sa inteleg ce e. Unori, in timpul perioadei pre-ovulatorii, mucusul acela tip albus poa' sa se prezinte sub forma de filamente, fie perfect transparente, fie usor rozalii.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Kla78,iti multumesc de raspuns ,esti draguta.
dar vreau sa te intreb de ce eliminam acea mucoasa in timpul CM,ca si eu elimin si chiar foarte multa,singele parca-i intr-o gelatina,asa arata cu mucoasa aceea.E bine acest lucru?
Doamne, de ce n-am facut doctor,ca nu mai stiu ce sa va intreb?
mii de ,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Ale , te invata mama, ca in metrie de eliminari de monstrii sau lilieci sunt experta.

eu am hiperplazie galdulo chistica de endometru, cee ce in traducere simpla, inseamna ca mucoasa endometrului se inmulteste haotic, necontrolat. este foarte groasa.la menstra, elimin ceea ce e in exces, dar doar la menstra. uneori cand nu se mai curata endometrul cum trebuie , dihaniile raman acolo si se transforma in muntzisori, sau polipi.
am aprox 2 luni de cand am facut o histeroscopie pentru eliminarea excesului de endometru, si polipi.
am mai zis si nu am mintit, cheagurile de sange curate, au aspect de ficat...sange inchegat,pe cand pielicelele de care vorbeste monica sunt din punctul meu de vedere , bucati de endometru hiperpalzic. cel mai des este amestecat cu sange, si se confunda cu cheagurile, uneori au culoarea alba, ca laptele.
nelamurirea mea, este , de ce le elimina acum???
ce fel de menstra e asta , care elimina in ziua 13 si 19 nu-s ce minuni?

daca e o hiperplazie endometriala, se face ori chiuretaj ori histeroscopie si se curata. problema e ca se va ingrosa la loc.la mine deja sunt in plin proces de fabricatie

monica, repet, nu-ti vei rezolva problema pe net! mergi la medic!!!

nu te speria inainte de a sti ce este! poate eu bat campii(sa dea Dumnezeu!!!), dar ca sa aflu asta, trebuie sa mergi la medic si sa-mi spui diagnosticul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Moni, daca nu ai si sange pe langa cheaguri, du/te repede la medic pentru ca oricum nu este normal. Chiar daca ar fi si sange, tot nu este normal ca in ziua 19, daca am inteles eu bine, sa ti se intample asa ceva. Iti tinem pumnii!

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Ale draga,este vorba despre cheaguri de singe,eu am gresit am apasat pe tasta gresita,se mai intimpla.
dar acum ti-am spus ca vin numai bucati albe curate si transparente.
Noela,ti-am citit mesajul si am ,ma simt asa de neputincioasa si sensibila sunt satula pina peste cap.Cred ca ai dreptate ,vad ca tu ai avut ceva prob.asemanatoare.
oricum va multumesc pt.raspunsuri si va dulce,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

moni, hai nu plange, ca nu e de speriat. stiu ca te gandesti la ce-i mai rau, dar crede-ma ca nu ai de ce. stiu ca perspectiva unui chiuretaj nu tocmai buna, dar daca am luat-o eu pe aratura si vad numai pielicele din endometru?
eu am vrut sa te zgaltai putin, ca sa nu ma stai, si sa mergi la medic.
vorbesc eu cu el sa nu te bata.

va pupic

Mergi la inceput

MONICA mie cand mi s-a desoperit (acum vreo 6 ani )a inceput in timpul CM sa-mi curga mucoasa cu sange(si sa ma scuzati dar numai cand mergeam la baie sa fac pipi in rest tamponul era impecabil nici o picatura pe el,si ieseau dar nu se mai gatau trebuia sa-mi pun manusi sa le trag afara....scuze plz dar nu stiu cum sa explic)am mers la dr si mi-a spus ca trebuie sa ma chiureteze ca am nu stiu ce fel de endometrioza ....m-a chiuretet si a fost ok vreo 2 luni....apoi iar a inceput ,si am observat ca mereu cand era frig afara in luna respectiva revenea problema.iar vara CM este normal....spre exemplu acum sunt z4 si s-a racit afara si evident imi curge si mucoasa dar nu asa rau ca acum cativa ani..mi-a dat o amestecatura de injectii(antibiotice) printre care si ceva vitamine injectabile(am uitat exact care dar cred ca vit K)si polidin parca...in fine ce vreau sa spun este ca numa cand vedeam seringa aia mare(de 20ml nu exagerez deloc)incepeam sa plang....ar trebui sa mergi la medic chiar daca simptomele pot fi la fel cu ale mele sau ale altei fete nu inseamna ca ai la fel ca si noi dar este important sa vezi exact ce ai si sa ti se dea tratament,eu am refuzat chiuretajul dar cand mi-a pomenit dr ca daca nu-l fac pot sa ma aleg cu o peritonita nici n-am deschis gura...deci iti dai seama ca e de glumit.Linisteste-te si daca poti maine fugi la un dr .

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetele, jos palaria. Cit traieste omu, invata.

In cazul asta, monica, subscriu! LA DOCTOR.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

doamne ca m-am zapacit cu totul....am vrut sa scriu la urma "deci iti dai seama ca NU e de glumit"

claudia

Mergi la inceput