Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140
Raspunsuri - Pagina 22
felicia_ spune:
andradda, nu vreau sa te dezamagesc, dar la mine, de ex temp e peste 37 pana in ziua cand vin rushii... deci nu cred ca e relevanta... Poate ar spune ceva daca de obicei tu ai temp mult mai mica in z 26. Eu nici nu imi mai iau temp decat ca sa "caut" ovulaita.Cat despre test, ar fi bine daca ai rezista tentatiei si l-ai face doar daca iti intarzie ciclul 2-3 zile... ai fi scutita de dezamagirea unei singure liniute....
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
megbeng spune:
hop si eu , din cand in cand, sa va spun ca nu v-am uitat, ca sper alaturi de voi sa se lase cu si ..si sa va dau doua linkuri:
http://www.postamedicala.ro/stiri-medicale/noutati-stiintifice/clovni-pentru...-cresterea-fertilitatii.html
http://www.postamedicala.ro/stiri-medicale/noutati-stiintifice/primul-transplant-de-uter.html
(sper sa nu zica cineva ca e vreo reclama mascata!)
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
felicia_ spune:
Meg, ma bucur asa de mult cand vad o postare de la o fosta aspiranta! Ne da si noua incredere, ca poate... intr-o zi...
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
chivutamonica spune:
fetelor dragi,sa va spun si eu o prob.c-am ciudata:Z13-bucati de endo cu gheaguri,..c-am 3 zile tot asa dar nu asa multe ca in prima zi.
Z19,dupa o spalare vaginala,apar dinou bucati {sincer chiar nu stiu ce sunt dar arata ca o piele-{lungi} ca le-am pus pe servetel}de data asta sunt curate fara singe.Poate cineva sa ma ajute si sa-mi spuna ce sunt si astea tocmai in Z19?
,...deja m-am c-am saturat sa ma crede-ti,nu mai stiu ce se intimpla cu mine ?
,pe toate
MONI
felicia_ spune:
Uuff... Moni, chiar nu am mai auzit de asa ceva... dar am auzit ca nu e bine sa faci prea des spalari vaginale...
Cred ca totusi ar trebui sa intrebi un doctor!
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
noela_carmen spune:
monica, sunt in ceata total, si-mi pare rau ca trebuie sa spun, nu am auzit niciodata de asa ceva.
nu am mai auzit de eliminari de bucati de endometru atrofiat sau hiperplazic sau displazic cum s-o mai numi, intre menstruatii. in mod normal colul ar trebui sa sa fie inchis.
probabil ca este prea mult si organismul il arunca afara...nu stiu ce sa zic...mai bine ma opresc, ca o sa incep ca babele sa-mi dau cu presupusul.
MERGI DE URGENTA LA MEDIC!!!, nu mai sta si nu-ti mai pune tot felul de intrebari, pentru ca oricum e clar ca aici nu vei gasi raspunsul.
NU MAI STA!!!
ai grija de tine
chivutamonica spune:
Felicia,Noela,va multumesc foarte mult dar sunt c-am speriata si poate aici e ,,problema mea cea mare'',cine stie ce poate fi cu mine,ca nici un doctor nu mi-a spus exact decit ca hormonal sunt o.k.
-spalaturile vaginale,nu le fac des asta era dupa 4 zile
-sa fie bucati de endo.atrofiat,in cazul asta ce se poate rezolva stie oare cineva sau sa caut pe google,unde sa gasesc raspuns?
va MONI
Alé spune:
Monica, am inteles ca curge si singe, sau n-am inteles io bine? Cheagurile alea nu pot fi decit de singe nu?
Io ma gindesc c-o fi menstra. Aiurea rau, dar menstra. Io, cind eram mica, faceam si io experimente d'aste ca tine. Cind aveam CM, faceam spalaturi vaginale, sa "curat" mai repede. Nu rideati, ca eram mica. Nu stiam nici ce e, nici de ce si nici de unde curge. Si atunci am observat ca ce curge nu e numai singe ci si mucoasa.
Nu are cum si de ce sa fie o eliminare a endometrului in mijlocul perioadei menstruale. Nu exista asa ceva.
Editez ca am scris gresit neste chestii.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
dj_mama spune:
Ale, sa stii ca treaba asta cu ora este numai la mine
acest mesaj ar fi trebuit sa fie pe pag 16 al 5-lea
oare nu e setat profilul meu pe GMT? dar n-am o astfel de rubrica; voi o aveti?
chivutamonica spune:
Ale, acum nu curge nici un singe.
in Z13 a fost cu gheguri urite si bucati destul de mari,de cite ori mergeam la baie,hop veneau bucati de ce-or fi fost,ca deja simt ca ma doare capul.
azi sunt in Z19, am zis sa mai fac putin curat si am inceput cu o spalatura vag.si obs ca iarasi curg pur si simplu in vana,in timpul spalarii,odata o sa le fac poza ca chiar nu mai stiu cum sa explic sunt si gindita si ma inteapa si ovarul sting de citeva zile.
Oare acum m-am facut inteleasa pe cit sunt de gindita?
multi,MONI