Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140
Raspunsuri - Pagina 29
kriss79 spune:
Eu am avut numai o zi test de ov. pozitiv clar, in Z13. In Z12 a fost slab pozitiv, adica nu se pune, si la fel de palid era si in Z14.Iar azi in Z15 nici nu ma mai obosesc sa fac..Durerea de ovare a fost in Z 13 f. puternica si in dimineata Z14, mai usoara.. Insa am prestat decat in Z12 si in Z14/15...nu stiu daca se prinde sau s-a prins ceva..
La fel si al meu zice ca nu-i masina de sex..si abia a inceput "programul"..
POZE
Incercari bebik
www.tickercentral.com/view/72z4/1.png" target="_blank">Ziua mea
Cristina
bubuleana spune:
buna dragele mele!!
am intrat numai sa va spun ca nu v-am uitat, va tin pumnii tuturor!
dar nu mai intru asa des pentru ca nu mai lucrez la "proiect", am alte obiective acum si ma simt mult mai bine fara tot stresul pe cap.
am reusit sa ma detasez si sa fiu linistita
multi pupicei la toate fetele mele dragi!
bubuleana
Roxali spune:
Multumesc Chiquita sper sa fie ceva pe samb sau d
uminica.Daca devine positiv e valabil 24-36 ore??
Rox dox muncesti??
Ali
felicia_ spune:
Bubuleana, e f bine ca ai reusit sa te detasezi! O pauza e buna, mai ales ca sunt convinsa ca munciti cu spor in continuare, doar ca nu mai esti stresata de tempe, stat cu picioarele pe peretei etc...
Fetelor, eu v-am zis ca de luna asta revin in forta.. m-am apucat de temp, mi-am luat-o de 5 zile ( azi sunt z 10) si era invariabila: 36,9! Cred ca e stricat termometrul, dar nu am altul sa verific... merg sa imi cumpar!
O zi buna tuturor!
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
Roxali spune:
Rox doxtestul mi-a iesit pozitv, deci sant pe cale de procrerii, dar...imi lipseste sotu sper camaine sa vina
Ali
Bianca B spune:
Fetelor si io ma apuc serios de munca incepand ce CM urmator, pe 21 sept am avut laparo si dam tot ce se poate luna viitoare in sperata ca vom avea sanse mai mari.
Felicia vad ca mi-ai luat-o inainte (am facut laparo in aceeasi zi dar io sunt in luna infertila asa ca ma pastrez pt CM urmator). Tin pumnii la tine.
Weekend frumos la toata lumea si
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/
felicia_ spune:
Irlandeza, eu zic sa nu iti faci probleme ca e temp mica.. asa e "setat" organismul tau... importanta e variatia din preajma ovulatiei - stii tu: sa scada si a doua zi sa creasca brusc!
BiancaB, merci pt pumnii stransi!
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye