Rezultat control -inseminare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Medicul a zis ca e o dereglare "normala" din cand in cand...posibil, dar deja e mare numarul de zile,zic eu...Indicatia lui a fost sa iau anticonceptionale 3 luni dupa ce-mi vin rusii...si sa-i lasa ca vin ei "odata si odata" :((

Ma innebuneste starea asta de "pas batut pe loc"...sper maine sa-mi faca o injectie,ceva,sa-mi dea sa-mi porneasca rusii (merg la alta dr.maine)...ca simt ca-mi pocneste burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michandro spune:

Maria, si eu am luat 3 luni anticonceptionale dupa acea dereglare. Ideea e ca pastilutele m-au ajutat sa-mi vina rusii! Si abia dupa aceea am luat anticonceptionale. Eu cred ca nu este bine sa stai asa si sa astepti. Chiar si o dereglare "normala" are cauzele ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Draga Maria, te sfatuiesc sa faci bai de plante( codita soricelului, cretisoara, galbenele, urzica moarta, muguri plop, coada calului, salvie) in fiecare seara. Baia nu trebuie sa fie fierbinte, trebuie sa dureze 20 de minute dupa care va trebui sa stai la cald, in pat minimum o ora. Ideal este sa faci baia asta inainte de culcare.
Ai grija ca rinichii sa fie acoperiti.
In afar de aste, bea ceai de codita soricelului si cretisoara, minimum un litru pe zi ( se indica 2), si vei vedea in cateva zile rezultatele.
De asemenea, vezi ce temperatura ai, este foarte relevanta, mai ales daca iti cunosti corpul foarte bine.
Daca a scazut, ar trebui sa vina.
Astep sa-mi spui cum a decurs totul.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Dupa 5 ani de zile de asteptari imi cunosc corpul ca pe propriul buzunar... Temperatura a fost foarte mica ciclul asta,de la tratamentul cu plante,deci nu-i relevanta.
Iti multumesc pentru solutia data Crina.
Va tin la curent cum decurge vizita la dr.de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Maria eu de aceea te-am intrebat cum stai cu progesteronul pentru ca la mine este foarte scazut si medicul a spus ca din cauza asta am avut dereglari ale ciclului.E adevarat ca dupa ce luam porgesteron la 2-3 zile apareau si rusii.
Asteptam vesti de la tine si i-ti tinem pumnii stransi sa se rezolve problema ta.
O zi minunata si o viata la fel!



Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Crisnemes,si eu am progesteronul prea mic dar ciclul vine constiincios la 28-29 de zile.
Maria,imi pare tare rau ca treci prin asa ceva.Nu stiu ce ar putea declansa o asemenea harababura hormonala.E adevarat ca 3 luni de anticonceptionale regleaza ce e de reglat prin organism,dar cine are chef sa ia anticonceptionale cand vrea sa faca un bebe mic?OF!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanina spune:

Draga MARIA,
imi pare tare rau de ce ti se intampla...

La mine functioneaza bine urmat. trat.: vit.E,tinctura de coada soricelului si tinctura de cretisoara.

Am mai auzit ca ff bune ar fi irigatiile cu galbenele in care diluezi 1 lingura de miere de albine si una de bicarbonat....cica iti vine imediat pt ca mierea desfunda si da drumul la ciclu...eu nu stiu ca nu am incercat-dar am auzit de aceasta metoda...eu dupa 4 vit.E sunt gata...:))

Poti sa mai bei ceai de cimbru...

Iti doresc mult,mult,mult bine...si sa treci cu rabdare si peste asta....Doar tu esti cea care ne sustii aproape pe noi toate...asa ca fii tare....
Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Mariutza,imi pare tare rau!Sigur este o dereglare!Ai facut tratament naturist luna aceasta?Aceste tratamente fara avizul dr pot face rau!

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Mariaa, imi pare rau sa aud ca ai prbleme! Eu am citit tot pe aici,dar am vazut ca nu s-a pus in intrebare si sarcina falsa.Am citit (poate si voi) de femei care isi doresc mult-mult sa ramana gravide, astfel incat ajung sa aiba toate simptomele de sarcina, mai putin sarcina. Ma ierti daca bat campii, dar ideea mi-a venit cand am vazut ca zici ca ti-e burta umflata tare! Eu am luat pastile doua luni la rand ca sa imi intarziu ciclul pe iulie si nu mi s-a umflat burta deloc,desi am avut perioada lunga fara rusi!

Sanatate si nu mai fi speriata!


LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Maria, capul sus, aaa nu asha, mai sus!!
:)) hai fii tare, tare de tot, shtiu ca potzi.

Corinna

Mergi la inceput