Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)
Raspunsuri - Pagina 9
innaa spune:
si am reusit(cred) sa pun si ceva poze de la taiatul motzului daca vreti sa va uitati.
Irina si
Noélia [b] - 25 sept 2005
Simona8004 spune:
buna sa va fie inimile dragutelor,
sunt ca capat de zi de munca si abia astept sa ajung acasa sa ma relaxez. Am fost invitat cu sotu in vizita la niste prieteni, sa vedem cum o platim pe sora-mea sa stea cu Maia cit mergem noi la intilnire.
Ioana felicitari cu cresha-gradi, sa se acomodeze si sa se distreze bine.
Kristinutza, da nu ne spui si noua ce cadou e??? ma lasi asa sa imi chinui neuronu cu intrebari de genu "Oare ce jucarie a gasit? Oare e ceva la care ma gindeam si eu?? Da ce culaore poate fi? da ce si cum???" Poate imi spui si mie ca sa nu imi chinui prea tare neuronu. Multumesc mult ![]()
Sarmisa, felicitari pentru realizare. Chiar ca e de sarbatorit
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
innaa spune:
mersi Ina dar nu stiu de unde as putea lua de aici cimbru...
eu totusi ii fac ceai de tei cu musetel si miere si il dau un pic caldut...dar totusi mainer mergem la medic ...ma enerveaza data trecuta cand am fost a reactionat de parca as fi o mamica dinaia care se alarmeaza din orice insa uite ca nu m-a luat in seama si mi-a dat numai sirop pt nasuc si acum sigur a facut rosu in gat..
curios este totusi ca nu a facut temperatura...sper nici sa nu faca.
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
Carmi spune:
Ina, nu ma intrista, ca si Coccolino tot in Romania a ramas
si mi-e dor de o smotoceala...
www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060927&ctime=063125" target="_blank">Ghitza![]()
![]()
![]()
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
country girl spune:
Innaa, cimbru gasesti la supermarket la condimente. O lingurita de cimbru si 1/2 de tei la o cana de apa fierbinte si gata ceaiul.
si Ilinca (10 septembrie 2005)
country girl spune:
Tot pentru Innaa, daca nu ma insel ii spune tomillo cimbrului in spaniola. Nu ca n-ai stii, dar e mai usor de identificat la magazin.
country girl spune:
Carmi, nu intentionam sa te intristez. Eu ma gandesc la matzone ca la ceva ce ma leaga de parintzi, de "acasa" unde eram eu fetitza si aveau altzii grija de mine... nostalgii
innaa spune:
Da, Ina ai dreptate ...si eu folosesc la mancare dar nu stiu de ce nu am facut legatura cimbru=tomillo
...pt mine era doar tomillo. Daca nu ma insel aveam si primit de acasa intr-un pachet...sa vad daca mai e prin dulapior.
mersi pentru point.
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
country girl spune:
Nu-i de ce, Innaa. ![]()
Sa vezi ce brambureala d elimbi e in capul meu, fiindca lucrez la serviciu in doua limbi, mai vorbesc inca doua la serviciu si in oras iar acasa comut pe romaneste 
Nu mai stiu sa vorbesc/scriu niciuna din limbile astea corect.
miflore spune:
N-am apucat sa citesc din urma.
Am citit doar de intalnirea indoor. Vreau si eu!
Pun apartament de 3 camere la bataie! (in Militari); duminica e foarte bine, sa vedem cum ne potrivim la ore!
Kristinutza, felicitari, esti tare!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI