Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)
Raspunsuri - Pagina 10
miflore spune:
Pentru atractie
posed:
calut balansoar
leganus
happy house (nu e mare, nu intra copii in ea, e de joaca)
+ + +
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
innaa spune:
Mifliore am vazut pozele cu Ana cea mai cea...superbe...ai o fetita tare zambareata...iar tortul a fost super...si cate cadouri a primit...
BiuMIl sa-ti fie de bine cumparaturile la Francia!
Kristinutza chiar nu ai de gand sa ne dezvalui marele secret? eu vvreau sa stiu si daca o sa se si joace cu surpriza. ca tarre greu este sa le mai intri in voi..
Ioana ia sa imi zici si mie cum e telefonul acela de tras de sfoara...am vazut ceva de genul asta dar inca nu l-am luat. Al Mirunei scoate si vre-un sunet in afara de cel al rotitei? - hai ca te-am ametit
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
Ioana75 spune:
Zino, daca ai calut eu votez pentru tine
. Noi nu avem, si nu stiu daca sa ii iau sau nu.
Irina Noeliei, da, masina-telefon scoate si sunete cind "merge".
Carmi, am admirat noul videoclip al lui Ghita
. Pa!![]()
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
kristinutza spune:
ina, o sa intru si eu la zz sa vad despre ce e vorba. ca barbatu' e la fotbal
.
o, irina, serios? cu cresho-gradi...
gandim, gandim...
acum, pe bune, ce frumos ar fi: afacerea e buna, clar ca e la mare cautare, iar eu ma si visez pe acolo
si cu raducu pe langa mine, ca, deh, am gradinitza, nu?
frumoase pozele cu demotzata noelia. 
simona, chiar ma intrebam cine-o fi mai curioasa dintre voi? uitati aici jucaria pt radu.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
innaa, am dezvaluit marele secret
. cica te joci si in casa si afara poti iesi cu masinuta asta. copilul poa' s-o impinga sau sa stea in ea si sa-l impingi tu, iar ca bonus poate sa i se desfaca o trapa de jos si el sa iasa cu picioarele sa se impinga singur. ca in flinstones
. mi se pare ideala la momentul asta.
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
luni seara am fost la o prietena in vizita. radu s-a jucat cu baietelul ei cu cateva lui mai mare. iar acel baietel a facut oreion.
ma duc sa ma documentez un pic despre oreionul asta.
cica se declanseaza boala dupa 10-14 zile de incubatie. adica fix de ziua lui?!
kristinutza spune:
moama... daca va spun ca atunci cand am fost, bona acelui copil era f amuzata sa le dea sa bea suc de portocale la amandoi din aceeasi cana, chiar dadea sa puna gurita exact acolo unde pusese si celalalt copil. cand am incercat sa-i spun ca sa nu-i mai dea si am scos repede biberonul de apa al lui fi-miu a zis ca nuuu, ca uite ce frumos bea din cana. 

ma ia cu nervi.
si cred ca o s-o votati toate pe mifloricica, ca deh, ana banana nu e suspecta de oreion. 
daca mai stiti ceva despre oreionul asta, spuneti-mi si mie.
oricum, din ce-am citit am vazut ca nu e chiar grav, adica nici nu se dau antibiotice, doar antitermice.
of, eu deja imi fac planul cu tratamentul...
poate totusi n-a luat. desi se transmite exact prin saliva. 

de-acum o sa fiu mult mai hotarata in ce priveste schimburile salivare la bbi. 
desi, cica cu cat e facuta mai devreme, boala e mai usoara.
macar atata.
BiuMil spune:
kristinutza, naspa cu oreionul...doar o intrebare, copilasul de la care a luat era vaccinat?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Ioana75 spune:
Kristina, poate n-a luat boala raducu. Io zic totusi ca e mai bine sa o faca mai incolo
.
Ina, ce de limbi stii
.
Nu pot sa imi bag locatia in concursul pentru intilnire pentru ca nu stiu sigur daca pot sa particip, dar data viitoare cind o sa pot, sigur cistig
; si nu pentru ca am 4 camere, ci pentru ca sint aproape goale si au loc piticii sa zburde mai ceva ca afara
.
Am citit si eu azi pe la ZZ, pacat ca n-am stat cu okiul lipit non-stop, ca au fost sterse multe postari, cred ca cele mai suculente
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)