Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumesc mult pentru felicitari!!!
Nanadana, !

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Pentru atractie posed:
calut balansoar
leganus
happy house (nu e mare, nu intra copii in ea, e de joaca)
+ + +

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Mifliore am vazut pozele cu Ana cea mai cea...superbe...ai o fetita tare zambareata...iar tortul a fost super...si cate cadouri a primit...

BiuMIl sa-ti fie de bine cumparaturile la Francia!

Kristinutza chiar nu ai de gand sa ne dezvalui marele secret? eu vvreau sa stiu si daca o sa se si joace cu surpriza. ca tarre greu este sa le mai intri in voi..

Ioana ia sa imi zici si mie cum e telefonul acela de tras de sfoara...am vazut ceva de genul asta dar inca nu l-am luat. Al Mirunei scoate si vre-un sunet in afara de cel al rotitei? - hai ca te-am ametit

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Zino, daca ai calut eu votez pentru tine. Noi nu avem, si nu stiu daca sa ii iau sau nu.
Irina Noeliei, da, masina-telefon scoate si sunete cind "merge".
Carmi, am admirat noul videoclip al lui Ghita. Pa!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ina, o sa intru si eu la zz sa vad despre ce e vorba. ca barbatu' e la fotbal .

o, irina, serios? cu cresho-gradi... gandim, gandim...
acum, pe bune, ce frumos ar fi: afacerea e buna, clar ca e la mare cautare, iar eu ma si visez pe acolo si cu raducu pe langa mine, ca, deh, am gradinitza, nu?

frumoase pozele cu demotzata noelia.

simona, chiar ma intrebam cine-o fi mai curioasa dintre voi? uitati aici jucaria pt radu.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

innaa, am dezvaluit marele secret . cica te joci si in casa si afara poti iesi cu masinuta asta. copilul poa' s-o impinga sau sa stea in ea si sa-l impingi tu, iar ca bonus poate sa i se desfaca o trapa de jos si el sa iasa cu picioarele sa se impinga singur. ca in flinstones . mi se pare ideala la momentul asta.

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

luni seara am fost la o prietena in vizita. radu s-a jucat cu baietelul ei cu cateva lui mai mare. iar acel baietel a facut oreion.
ma duc sa ma documentez un pic despre oreionul asta.
cica se declanseaza boala dupa 10-14 zile de incubatie. adica fix de ziua lui?!

Mergi la inceput

moama... daca va spun ca atunci cand am fost, bona acelui copil era f amuzata sa le dea sa bea suc de portocale la amandoi din aceeasi cana, chiar dadea sa puna gurita exact acolo unde pusese si celalalt copil. cand am incercat sa-i spun ca sa nu-i mai dea si am scos repede biberonul de apa al lui fi-miu a zis ca nuuu, ca uite ce frumos bea din cana.

ma ia cu nervi.

si cred ca o s-o votati toate pe mifloricica, ca deh, ana banana nu e suspecta de oreion.

daca mai stiti ceva despre oreionul asta, spuneti-mi si mie.
oricum, din ce-am citit am vazut ca nu e chiar grav, adica nici nu se dau antibiotice, doar antitermice.
of, eu deja imi fac planul cu tratamentul... poate totusi n-a luat. desi se transmite exact prin saliva.

de-acum o sa fiu mult mai hotarata in ce priveste schimburile salivare la bbi.

desi, cica cu cat e facuta mai devreme, boala e mai usoara. macar atata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

kristinutza, naspa cu oreionul...doar o intrebare, copilasul de la care a luat era vaccinat?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Kristina, poate n-a luat boala raducu. Io zic totusi ca e mai bine sa o faca mai incolo.
Ina, ce de limbi stii.

Nu pot sa imi bag locatia in concursul pentru intilnire pentru ca nu stiu sigur daca pot sa particip, dar data viitoare cind o sa pot, sigur cistig; si nu pentru ca am 4 camere, ci pentru ca sint aproape goale si au loc piticii sa zburde mai ceva ca afara.

Am citit si eu azi pe la ZZ, pacat ca n-am stat cu okiul lipit non-stop, ca au fost sterse multe postari, cred ca cele mai suculente.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput